Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΚΚΕ: Οι απολύσεις θα οδηγήσουν σε διάλυση υπηρεσίες και δομές ..


ΚΚΕ: Οι απολύσεις θα οδηγήσουν σε διάλυση υπηρεσίες και δομές
Οι απολύσεις –με ή χωρίς διαθεσιμότητα– χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων θα οδηγήσουν στη διάλυση ή υποβάθμιση υπηρεσιών και δομών σε υγεία, πρόνοια, παιδεία, δήμους κ.α., προειδοποιεί το ΚΚΕ και καλεί το λαό να αντιπαλέψει τις «αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις».
Στόχος της κυβέρνησης και της Ε.Ε., υποστηρίζει ο Περισσός, είναι «η διαμόρφωση ενός ακόμη πιο αντιδραστικού και αντιλαϊκού κρατικού μηχανισμού, που θα υπηρετεί την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος των εργαζομένων και των λαϊκών οικογενειών».

«Αυτό επιβεβαιώνουν οι προωθούμενες απολύσεις και οι μετατάξεις στην τοπική διοίκηση, που», όπως επισημαίνει, «είναι το αποτέλεσμα μιας πορείας αντιδραστικών αλλαγών που υλοποιήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από τις κυβερνήσεις, με ευθύνη και των δημοτικών αρχών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ».
Το ΚΚΕ καλεί σε συμπόρευση το λαό για να αντιπαλέψει τις αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις και να μην πέσει στην παγίδα του ψεύτικου και επικίνδυνου διαχωρισμού σε «δημόσιους-ιδιωτικούς», «εργαζόμενους- άνεργους».

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου