Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Η Ελλάδα προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει.Κρίσιμη εβδομάδα για τον Τόνι,το Μπένι και την παρέα τους...

Ο Σοίμπλε "καθ'οδόν" για την Αθήνα και το κυβερνητικό μόρφωμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ: "ΜΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" καλείτε να αντιμετωπίσει τα συνδικάτα που βγαίνουν στους δρόμους, την Τοπική Αυτοδιοίκηση που "βράζει", αλλά και τους αγανακτισμένους πολίτες που έχουν εξαντλήσει την αντοχή τους και φαίνονται να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν την ζωή που δικαιούνται. 
Σε μια από τις πιο «καυτές» εβδομάδες από τότε που ανέλαβε την εξουσία εισέρχεται από σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά.
Το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει στα ύψη και ο πρωθυπουργός καλείται να δώσει σημαντικές μάχες εντός και εκτός Βουλής πριν πάρει το αεροπλάνο για τις ΗΠΑ για τη συνάντηση με τον Μπαράκ Ομπάμα.
Στον δρόμο που χάραξε ο ΓΑΠ πορεύεται χωρίς αμφιβολίες ο κ Σαμαράς αλλά φαίνεται να χάνει εντελώς τον έλεγχο.Οι "ισχυροί" του σύμμαχοι που του δίνουν εντολές για να ικανοποιήσουν τα σκοτεινά τους συμφέροντα κάνουν ένα ολέθριο λάθος.Τα βάζουν ευθέως με την Πίστη του Έλληνα και την Εκκλησία. Καλά ρε τιποτένιοι υπηρέτες σκοτεινών δυνάμεων, δεν έχετε ούτε την στοιχειώδη γνώση της ιστορίας.
Δεν γνωρίζεται τίποτα για την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα;
Ξεπερνάτε τα εσκαμμένα κύριοι και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Πολεμάτε τα ιερά και όσια των Ελλήνων, χτυπάτε την Ορθοδοξία ,χτυπάτε την οικογένεια χτυπάτε την ελληνική παιδεία,χτυπάτε την Δημοκρατία και προσπαθείτε να διχάσετε; Θα σας τιμωρήσει παραδειγματικά ο λαός και ο ιστορικός του μέλλοντος θα σας κρίνει σκληρά. Και μιας και αναφερόμαστε στην Ιστορία των Ελλήνων, είναι γνωστό παγκοσμίως πως οι Έλληνες κατάφερναν το ακατόρθωτο και γινόντουσαν λαμπερό παράδειγμα για την ανθρωπότητα, παρακινώντας και άλλους λαούς. Ο χρόνος σας τελείωνει! Ευχαριστούμε που συμβάλετε τα μέγιστα για να επαληθευτούν το ταχύτερο δυνατό τα λόγια των ιερών πατέρων της πίστης μας.Τέλος θα ήθελα να σας μιλήσω για μία λέξη που δεν μεταφράζεται σε καμία άλλη γλώσσα, το ΦΙΛΌΤΙΜΟ. Το οποίο εσείς προσκυνημένοι το χάσατε, αλλά ο ελληνικός λαός το διαθέτει σε περίσσεια. Ραντεβού στους αγώνες για την Ελλάδα της Ιστορίας της...

Ρομαντικός Έλλην

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου