Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Νικήτας Κακλαμάνης: Αντισυνταγματική η "αρπαγή"...η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο "φίλε" Αντώνη...

Κακλαμάνης: Αντισυνταγματική η αρπαγή
Για δεύτερη φορά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Νικήτας Κακλαμάνης σεντράρει τον πρωθυπουργό.
Πολλοί βιάζονται να πούνε πως ο κ. Κακλάμανης κινείται με παρορμητικά ένστικτα και τάσης ρεβανσισμού μιας και ποτέ δεν συγχώρεσε στον αρχηγό της Πολιτικής Άνοιξης το άδειασμα που του είχε κάνει.
Εμείς πάντως δεν θα βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα μιας και ο κ. Κακλαμάνης έχει δώσει δείγματα γραφής και παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη συνέπεια λόγων και πράξεων...χωρίς να φοβάται να συγκρουσθεί με τον "αρχηγό του"...Εμείς θα τον προκαλέσουμε να κάνει το πατριωτικό του καθήκον και να καταψηφίσει τα αντιλαϊκά μέτρα που θα κληθεί να ψηφίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα κατ' εντολή του Μεσσήνιου.


Σχετικά με το ενδεχόμενο μετάταξης 3.500 δημοτικών αστυνομικών στην ΕΛ.ΑΣ. Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων με δήλωση του υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο παραβιάζει το Σύνταγμα. 

"Αφού πρώτα μειώθηκε ο προϋπολογισμός των ΟΤΑ κατά 50 με 60%, σε σχέση με τα έτη 2008 και 2009, τώρα αρχίζει η περίοδος των περικοπών στο έμψυχο δυναμικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Σε μία στιγμή που ολόκληρη η κοινωνική πολιτική ασκείται από τους δήμους, οι οποίοι έχουν υποκαταστήσει τα ανύπαρκτα αρμόδια υπουργεία, ξεκινά η «αρπαγή» 3.500 δημοτικών αστυνομικών, κατά παράβαση του άρθρου 102 παρ. 1 του Συντάγματος", τονίζει ο κ. Κακλαμάνης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Λεπτομέρειες θα μου πείτε…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου