Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Οργή και θρήνος στη Ραφήνα για τον Σαμαρά> Ανάβει φωτιές η απουσία του Καραμανλή από την ομιλία του πρωθυπουργού!


-Ελα Πρόεδρε, ο Πάκης είμαι. Ναι μόλις τέλειωσε την ομιλία του…Είπε 12 φορές τη λέξη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, καμία φορά τη λέξη ΕΘΝΑΡΧΗΣ, κουβέντα για σας. Θα καταστρέψει το κόμμα…

Η απουσία του Καραμανλή από την ομιλία με την  οποία ο Σαμαράς έκλεισε το 9 Συνέδριο της ΝΔ, δεν ήταν καθόλου τυχαία, παρότι ο Κώστας είναι γνωστός παραλίας. Οι καραμανλικοί του Μαξίμου τον είχαν ενημερώσει για την πρόθεση του Σαμαρά να ρίξει στο τραπέζι το νέο όνομα του κόμματος-το οποίο για ένα διάστημα θα συνοδεύεται από την λέξη Νέα Δημοκρατία για δύο λόγους που σας αποκαλύπτει αποκλειστικά το “Κουρδιστό Πορτοκάλι.”

Ο πρώτος έχει να κάνει με αυτόν καθεαυτό τον τίτλο. Ο τίτλος ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι καπαρωμένος, γι αυτό άλλωστε και ο Λοβέρδος που διακαώς τον ήθελε αναγκάστηκε να τον μπασταρδέψει. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι ήδη κατοχυρωμένο από έναν εκ των Αγγελοπούλου-Αβραμόπουλου!
Ο Σαμαράς λοιπόν κατοχύρωσε το ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και έδωσε εντολή να του παρουσιάσουν προτάσεις λογοτύπων στα οποία σταδιακά το όνομα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα μικραίνει μέχρι εξαφανίσεως!
Ο Σαμαράς επιθυμεί για λόγους ιστορικής σημασίας να είναι αυτός, ο εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα, που θα βάλει την υπογραφή του για την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, πολιτική φιλοδοξία μάλλον κατανοητή.

Η αποφασιστικότητα του Σαμαρά να ανατινάξει την Νέα Δημοκρατία προκαλεί οργή και θλίψη στους καραμανλικούς, οι οποίοι έχουν σπάσει τα τηλέφωνα του Καραμανλή και συναθροίζονται στα ταβερνάκια της Ραφήνας καλώντας τον πρώην πρωθυπουργό να έλθει κοντά τους.
Την ίδια ώρα ανοίγει και την όρεξη Βενιζέλο να μετονομάσει κι αυτός το ΠΑΣΟΚ σε ΠΑΣΟΚ 2B (από τα αρχικά του ονόματός του με απώτερο σκοπό να ξεγελάσει και τους ψηφοφόρους του Αλαβάνου, όπως ο Σαμαράς εκείνους του Λοβέρδου).
Οχι, ο Βορίδης και ο Αβραμόπουλος δεν θα μείνουν άπραγοι στην προσπάθεια του Σαμαρά να κάνει νέο κόμμα με τον Γιάννη Στουρνάρα και τον Αλέκο Παπαδόπουλο.
Ο Βορίδης μάλιστα απειλεί να επανιδρύσει το Ελληνικό Μέτωπο, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει την ηγεσία της ΝΔ από τον Αβραμόπουλο.
Ολοι πλέον γνωρίζουν πως αν γίνουν εκλογές τον Οκτώβριο (προεκλογική ήταν άλλωστε η ομιλία του ΣΑΜΑΡΑ) ο σημερινός πρωθυπουργός θα κατέβει με κεντρικό σύνθημα Ψηφίστε με για την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ και αμέσως μετά η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ θα αντικαταστήσει την Νέα Δημοκρατία του εθνάρχη.
Εκτός κι αν οι καραμανλικοί ξεσηκωθούν και γίνει της Πόπης...

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου