Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ! ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ -ΑΛΑ ΕΡΤ- ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

dimotiki-astynomia

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση φέρεται να πρότεινε στην τρόικα τη μετάταξη των 4.000 αντρών και γυναικών της δημοτικής αστυνομίας στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.
Η πρόταση μάλλον έγινει δεκτή κατ' αρχήν από τους ελεγκτές αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτε. Οι υπάλληλοι της δημοτικής Αστυνομίας μπαίνουν στην προκρούστεια κλίνη και από την ώρα που καταργείται η υπηρεσία τους, απολύονται. Κανείς πλέον δεν μπορεί να τους εξασφαλίσει ότι την επομένη μέρα θα μετααγούν στην Αστυνομία!!!

Εκτιμήσεις και ευχολόγια μόνο μπορούν να γίνουν. Πιστεύοει δηλαδή η κυβέρνηση ότι με την πρόταση αυτή θα πείσει την τρόικα, λέγοντάς της ότι η πιθανή μετάταξη των δημοτικών αστυνομικών στην ΕΛ.ΑΣ. θα απελευθέρωνε προσωπικό που σήμερα ασχολείται με γραφειοκρατικές ή χαμηλής έντασης εργασίες και θα ενίσχυε στην πράξη την αποτελεσματικότητα του Σώματος.
Η τρόικα αυτό που θέλει είναι απολύσεις και συρρίκνωση του δημοσίου και κατ΄επέκταση της χώρας. Είναι δυνατόν λοιπόν η τρόικα που κατακερματίζει τη χώρα και καταγεί στρατιωτικές μονάδες να συναινέσει στην αύξηη του δυναμικού της Αστυνομίας;
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου