Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

"Aδιαπραγμάτευτες oι αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της τήρησης του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας." Ανεξαρτητοι Ελληνες.



"Aδιαπραγμάτευτες oι αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας, της λαϊκής κυριαρχίας, της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος, της τήρησης του Συντάγματος και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας."    Ανεξαρτητοι Ελληνες.

Του Κώστα Παντελάκη*
Κανείς δεν είναι ότι δηλώνει, ούτε και ότι τον βολεύει κατά περίσταση.
Οι ίδιοι άνθρωποι αλλάζοντας "χρώμα μανδύα", κρατούν στα χερια τους τις τυχες ενος εξαθλιωμενου λαου, που με το ζόρι σέρνεται στα μονοπατια των αισχρών τροϊκανομνημονίων. 
Η ανεργία καλπάζει ασυγκράτητα και μόνο οι ευχές και τα οράματα την "καταπολεμούν".Οι υπεύθυνοι της συμφοράς, για λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας απολαμβάνουν αμέριμνοι κι αθωωμένοι τις διακοπές τους.Οι λήσταρχοι των λιστών και οι μεγαλοκαρχαρίες συνεχίζουν το έργο τους ανεμπόδιστοι και ατιμώρητοι.
Τα κούφια λόγια, οι κινδυνολογίες και ο αποπροσανατολισμός, αποτελουν το μόνο επιχείρημα για να ασκούμε την εξουσία ”εμείς” και όχι οι ”άλλοι” που είναι χειρότεροι.
Ηγεσία στη χωρα ΔΕΝ υπάρχει.

Την ηγεσία της χωρας,θα την κερδίσει αυτος που εχει επιλέξει τη σύγκρουση, την ανατροπή, την επιβολή της δικαιοσύνης αδιακρίτως, τη γενναία αντιμετώπιση των προκλήσεων με κάθε κόστος, μη μετρώντας μικρόψυχα τις συνέπειες στην κομματική του τάξη. 
Θα ηγηθεί αυτός που εχει απευθυνθεί στους πολίτες με απόλυτη ειλικρίνεια, αυτός που θα  πείσει, θα  εμπνεύσει και θα μας συστρατεύσει ολους σε μιά κοινή πορεία εξόδου από την "κόλαση". 
Με κοροϊδίες, με μαντζούνια, με υποσχέσεις για μεταθανάτια δικαίωση, δε γίνεται πλέον να πάει κανείς , πουθενά.
Οι πλασματικοί μα τόσο βολικοί διαχωρισμοί Δεξιός – Αριστερός, μεταξύ των ανέργων, των υποβαθμισμένων, των συνεχώς απειλούμενων και των απέλπιδων, δεν λειτουργουν πλεον.
Από τη μία οι βολεμένοι υπομονετικοί και οι ωφελημένοι από τη λαίλαπα, κι από την άλλη όλοι εμείς.
Ποιός αξίζει λοιπόν να ηγηθεί; 
Αυτός, που θα το κερδίσει την κρίσιμη τουτη ώρα, με την αλήθεια του επί τέλους!!!





* Ο Κώστας Παντελάκης είναι πολιτευτής Χανίων με τους ΑΝ.ΕΛ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου