Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Κάτι "ψήνεται" μεταξύ ΝΔ και... Τατσόπουλου

 


Όλο και πιο πολύ απομακρύνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα, ο -έτσι και αλλιώς- συνεργαζόμενος με το κόμμα συγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος. Το γεγονός μάλιστα αυτό δεν φαίνεται να τον ενοχλεί και πολύ, καθώς συνεχίζει τις κρίσεις και επικρίσεις και δεν διστάζει να απαντά αιχμηρά, στα συντροφικά μαχαιρώματα που πέφτουν.

Ο Τατσόπουλος εξάλλου ήταν ο πρώτος που ζήτησε συνεργασία με την ΝΔ, ώστε να απομονωθεί το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής. Από την πρόταση αυτή , που ήχησε, όπως μαθαίνουμε πολύ καλά στα αυτιά υψηλόβαθμων στελεχών της Συγγρού, μέχρι σήμερα, σιγοκαίει ένα φλερτ, που όσο πάει και εντείνεται, τουλάχιστον από την γαλάζια πλευρά, καθώς ουκ ολίγα στελέχη, μιλούν με καλά λόγια για τον συγγραφέα. Και ο Τατσόπουλος πάντως τελευταία, πιο πολύ ασκεί κριτική σε ακραίες τοποθετήσεις συντρόφων του, παρά στη Νέα Δημοκρατία.
"Οι διαφορές στα εθνικά θεματα είναι μεγάλη, αλλά οι καιροί μην ξεχνάτε ότι απαιτούν συγκλίσεις και υποχωρήσεις για την σωτηρία της χώρας" ήταν το λακωνικό σχόλιο στελέχους της ΝΔ στα parapolitika.gr , που πρόσθεσε πως πολλές από τις απόψεις του Τατσόπουλου "έχουν ενδοιαφέρον"
 Η αίσθηση πάντως που υπάρχει διάχυτη είναι ότι ψήνονται πολλές πολιτικές μεταγραφές το φθινόπωρο που έρχεται...

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου