Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ο Σταϊκούρας αδειάζει το Στουρνάρα με φόντο εκλογές.: “Δεν είναι βιώσιμο το χρέος” και μετά ήρθαν οι μέλισσες...


samaras - stournaras
Ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ Χρήστος Σταϊκούρας αδειάζει τον πολιτικό του προϊστάμενο Γιάννη Στουρνάρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” δηλώνοντας με σαφήνεια:
“Το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και θα χρειαστεί διαπραγμάτευση για την ελάφρυνση του. Το δημόσιο χρέος εδώ και δεκαετίες είχε αποκτήσει ισχυρή αυξητική δυναμική και τόσο ως απόλυτο, όσο και ως σχετικό ως προς το ΑΕΠ μέγεθος, είναι υψηλό. Είναι αλήθεια ότι η ισχυρή αυξητική δυναμική έχει τις ρίζες της στη δεκαετία του 1980. Είναι επίσης αλήθεια ότι κατά τις δεκαετίες που ακολούθησαν ο ετήσιος ρυθμός ανόδου μειώθηκε αλλά δεν επετεύχθη ριζική ανακοπή αυτής της δυναμικής”.

Ο κος Σταϊκούρας όμως πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι η ελληνική κυβέρνηση θα καταφέρει να έρθει σε συνεννόηση με τους δανειστές και να επιτύχει την ελάφρυνση του δημοσίου χρέους.
Δεν μας είπε ο κύριος υφυπουργός ,τρομάρα του, τι ακριβώς είναι διατεθειμένοι να ξεπουλήσουν για να καταφέρουν τη συνεννόηση και την "ελάφρυνση"; Ρε ξυπνήστε, ο χρόνο σας τελειώνει και εσείς οχι μονο δεν βάζετε μυαλό και δεν αλλάζετε πολιτική ,αλλά συνεχίζετε να εμπαίζετε και να εξοργίζετε τον ελληνικό λαό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου