Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

" Σαν " τον κλέφτη ο Σαμαράς στη ΔΕΘ.Επίσκεψη-αστραπή δρομολογεί ο πρωθυπουργος.

Επίσκεψη-αστραπή στη ΔΕΘΕπίσκεψη-αστραπή στη ΔΕΘ
Λιτή και ολιγόωρη θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και η φετινή παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο Πρωθυπουργός, που από προχτές βρίσκεται στην Πύλο, αναμένεται να ακολουθησει το περσινό μοντέλο και να πραγματοποιήσει στην πόλη επίσκεψη-αστραπή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εγκαινιάσει τη φετινή 78η ΔΕΘ.
Θυμίζουμε ότι αυτό το μοντέλο εφαρμόστηκε πέρσι για πρώτη φορά και άφησε καλές εντυπώσεις τόσο στους συνεργάτες του Πρωθυπουργού όσο και στην τοπική κοινωνία. Πέρσι ο κ. Σαμαράς είχε ανέβει στην πόλη το Σάββατο το πρωί και πήγε κατευθείαν στον χώρο της ΔΕΘ, όπου παρακολούθησε τη δοξολογία.
Στη συνέχεια, με μια σύντομη ομιλία παρουσίασε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και κατόπιν αποχώρησε από την έκθεση, επιστρέφοντας στην Αθήνα, χωρίς να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα της ΔΕΘ και χωρίς να δώσει την παραδοσιακή συνέντευξη Τύπου. Αυτό φαίνεται ότι θα γίνει και φέτος.
Οι λόγοι βέβαι γνωστοί σε όλους. Οι Μακεδόνες  περιμένουν να τον "σφικταγκαλιάσουν"τον Τόνι τον προσκυνημένο κι αυτό γιατί όπως φαίνεται έχει ξεπουλήσει το Σκοπιανό. Μόνο που το αγκάλιασμα θα είναι τόσο σφικτό που θα δυσκολευτεί πολύ να πάρει ανάσα ο πρωθυπουργός των ξένων συμφερόντων.Όσο για το επιτελείο το Τόνι του "Λεβεντόπαιδου" ,είναι φυσιολογικό να εισηγούνται ταξίδι αστραπή, για να τον έχουν στην γυάλα και τον προφυλάσουν, ρε που πάμε...ωσ πότε θα κρύβεστε κύριε πρωθυπουργέ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου