Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Για τους Ελληνόφωνους πολιτικούς μας και την στήριξή τους στους Ισλαμοφασίστες της Συρίας

Ioannis KatsourisΤου Κατσούρη Ιωάννη


Για τους Ελληνόφωνους πολιτικούς μας και την στήριξή τους στους Ισλαμοφασίστες της Συρίας


Η Μπροστινή (της Γερμανικής Κυβέρνησης) Ελληνική δικομματική Κυβέρνηση, αποφάσισε να στηρίξει τους Ισλαμοφασίστες δολοφόνους των Ελληνορθόδοξων Της Συρίας;;;

Τώρα πλέον είναι ξεκάθαρο γιατί οι Προδότες, Έλληνες Πολιτικοί μας, φέρονται επιλεκτικά υπέρ των λαθρομεταναστών και κατά των Ελλήνων πολιτών.!!

Η δωρεάν εισαγωγή στα Ελληνικά νοσοκομεία, ο επιλεκτικός έλεγχος στο τρένο, μετρό, λεωφορείο, δεν θα γλυτώσει κανένα από πιθανή επίθεση σε περίπτωση που λάβουν εντολή από τους αδελφούς μουσουλμάνους του εξωτερικού, τα εδώ στελέχη τα οποία βρίσκονται  πάντα σε εγρήγορση.!!!


Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν (ίσως το κάνουν εσκεμμένα) είναι ότι έχουν αφήσει να φανεί η ανυπαρξία και η ανικανότητα του Ελληνικού Κράτους, στο να επέμβει και να καταστείλει την όποια εκρηκτική κατάσταση μπορεί να δημιουργηθεί εντός της Ελληνικής επικράτειας.!!!

Στην σημερινή Ελλάδα, οι Ελληνόφωνοι, γλείφτες, οσφυοκάμπτες, ανθέλληνες πολιτικοί μας, το μόνο που τους ενδιέφερε, ήταν να περνάνε καλά, να εκμεταλλεύονται τους συμπατριώτες τους, να κλέβουν, (αυτός είναι και ο λόγος που τους κρατάνε από τα @@ και δεν μπορούν κάνουν τίποτα και να θέλουν) και να σκύβουν γυρίζοντας πλάτη στο εκάστοτε κατακτητή.!!!

Τέλος να ευχηθούμε να μην γίνει ποτέ της Συρίας στην Ελλάδα, αν και πολύ το φοβάμαι, ότι στο τέλος θα ζήσουμε κάτι αντίστοιχο.!!

Κατσούρης Ιωάννης
Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου