Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Μίκα Ιατρίδη: «Πόσο πια προσκυνημένοι; Η κατάργηση των ΔΟΥ Καλύμνου και Καρπάθου δείχνει ότι στόχος της μνημονιακής κυβέρνησης είναι η εγκατάλειψη των νησιών »

 

«Πόσο πια προσκυνημένοι; Η κατάργηση των ΔΟΥ Καλύμνου και Καρπάθου δείχνει ότι πραγματικός στόχος της μνημονιακής κυβέρνησης είναι η εγκατάλειψη των νησιών από τους κατοίκους τους».
Από την Κάλυμνο στην οποία βρίσκεται στα πλαίσια των επισκέψεων της στα Δωδεκάνησα, η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πόσο πια προσκυνημένοι στους δανειστές είναι οι κυβερνώντες; Πόσα ακόμα ψέματα θα πουν και πόσες συσκέψεις θα κάνουν για να καταλήξουν, τελικά, στα αρχικά τους σχέδια; Ακόμα και ο πιο φανατισμένος κομματικός εγκάθετος, αντιλαμβάνεται ότι η κυβέρνηση έχει ως πραγματικό στόχο την εγκατάλειψη των νησιών μας από τους κατοίκους τους. Είναι δεδομένο ότι γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τις … προτάσεις και τις παρεμβάσεις των κυβερνητικών βουλευτών στο νομό μας, γιατί ξέρουν ότι στη Βουλή θα ψηφίσουν πειθήνια αυτά που τους ζητάνε. Για να μην … πέσει η κυβέρνηση. Πέφτει όμως το βιοτικό επίπεδο των νησιωτών. Πέφτει η ποιότητα της ζωής τους. Πέφτει η δυνατότητα τους να έχουν τις υπηρεσίες που πρέπει, όταν πρέπει. Είναι προφανές ότι οι προσκυνημένοι στο Μνημόνιο απεχθάνονται το γεγονός ότι η χώρα μας είναι διάσπαρτη από νησάκια γεμάτα ζωή και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή τη ζωή θέλουν να την καταστρέψουν. Δεν θα τους περάσει».

verena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου