Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Συνάντηση Καμμένου με τον Πρόεδρο του ΑΣΔΑ

Συνάντηση Καμμένου με τον Πρόεδρο του ΑΣΔΑ 

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα, στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, με τον Πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας Ανδρέα Μποζίκα και αντιπροσωπεία των Δήμων της Δυτικής Αθήνας, αποτελούμενη από τους Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο, το Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Γιώργο Καπλάνη, τον Αντιδήμαρχο Αγ. Αναργύρων - Καματερού Νίκο Παντελή και τον Αντιδήμαρχο Αιγάλεω Μιχάλη Κοπελούζο με αντικείμενο το κλείσιμο του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» (πρώην Λοιμωδών).

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Παναγιώτης Μελάς, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Βασίλης Καπερνάρος, ο βουλευτής Β' Αθήνας Γιάννης Δημαράς και ο βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.
Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι η τρόικα και η κυβέρνηση αποφασίζουν και κλείνουν νοσοκομεία, στερώντας την παροχή υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της περιοχής και εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στο κλείσιμο του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα». Επεσήμανε, επίσης, ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα σταθούν στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής και κάλεσε, όλους τους πολίτες να αντιδράσουν δυναμικά ώστε να μην κλείσει το νοσοκομείο.
Ο πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας Ανδρέας Μποζίκας τόνισε ότι κλείνει ένα ιστορικό νοσοκομείο το οποίο βρισκόταν πάντα δίπλα στον πολίτη και πρόσθεσε ότι με αυτόν τον τρόπο υποβαθμίζεται η υγειονομική περίθαλψη των πολιτών της περιοχής.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου