Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Τον Σεπτέμβρη η κυβέρνηση πέφτει... Έρχονται νέα μέτρα..."Η άρση αναστολής των πλειστηριασμών" επιταχύνει την πτώση...

«Η άρση αναστολής των πλειστηριασμών μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση»!
Τι ειπώθηκε σε συζήτηση μεταξύ Σαμαρά και Βενιζέλου…

Η διαλυτική κατάσταση που επικρατεί στις Κ.Ο. τόσο της Ν.Δ. όσο και του ΠΑΣΟΚ και αντανακλά την γενικότερη κατάσταση εντός της κυβέρνησης, αφού όλοι διαπιστώνουν ότι «τίποτα δεν βγαίνει» και «από Σεπτέμβρη η κατάσταση θα είναι ανεξέλεγκτη», έχει απασχολήσει το δίδυμο Σαμαρά και Βενιζέλου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες , ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν πριν τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου συζήτησαν και τις πρόσφατες διαφοροποιήσεις γαλάζιων και πράσινων βουλευτών με αφορμή διάφορα ζητήματα (π.χ. τις δηλώσεις Στουρνάρι «κουρασμένων βουλευτών», την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, το πολυνομοσχέδιο και άλλα).

Εκτίμησαν, ότι αυτές οι διαφοροποιήσεις είναι πάρα πολύ πιθανό να εξελιχθούν σε ανταρσίες όταν θα έρθουν τα ακόμα δυσκολότερα, όταν απαιτηθούν νέα μέτρα, όταν η κοινωνία θα βράζει και η κοινωνική έκρηξη θα εμφανιστεί.

Ιδιαίτερα τους απασχόλησαν δηλώσεις βουλευτών και απ’ τα δύο κόμματα, σύμφωνα με τις οποίες δεν θα περάσει η άρση της αναστολής των πλειστηριασμών (Νικ. Κακλαμάνης, Βούλτεψη, Γ. Βλάχος, Τζάκρη, Κουκουλόπουλος).


Κατά τις ίδιες πληροφορίες, συμφώνησαν στην εκτίμηση, ότι αν η τρόικα απαιτήσει δίχως κουβέντα αυτό το μέτρο, τότε:

•Θα είναι αναπόφευκτη η κοινωνική εξέγερση.
•Η κυβέρνηση είναι πιθανό να πέσει, αφού θα είναι πολύ πιθανό ορισμένοι βουλευτές και απ’ τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης να αρνηθούν να το ψηφίσουν.
Είναι γεγονός, ότι και ο Αντ. Σαμαράς και ο Β. Βενιζέλος είναι πολύ προβληματισμένοι απ’ την εικόνα της κυβέρνησης και γνωρίζοντας πως τα δύσκολα είναι μπροστά αντιμετωπίζουν τον «φόβο του τερματοφύλακα πριν το πέναλτι»…

Όπου πέναλτι είναι ακόμα σκληρότερα μέτρα, τα οποία όμως τα βλέπουν να έρχονται, αφού «δεν βγαίνει με τίποτα ο λογαριασμός»!

Στα πλαίσια αυτά μην εκπλαγείτε, αν δείτε το επόμενο διάστημα να επανέρχονται σενάρια πρόωρων εκλογών, τα οποία δεν έχουν έτσι κι αλλιώς βγει απ’ το μυαλό του πρωθυπουργού!

Και αυτό το τελευταίο, κρατήστε το…

 Το μόνο σίγουρο είναι πως σς κάθε περίπτωση το μαύρο χρήμα που σκορπάει η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ για να εξαγοράσουν συνειδήσεις και να κατορθώσουν να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο δεν θα καρποφορήσει. Ο λαός θα είναι ο σκληρότερος κριτής τους...Όσοι δε υποκύψουν στα δελεαστικά τος "δωράκια" και συνδιαλλαγούν με τους προσκυνημένους ,θα πρέπει να είναι έτοιμοι να δεχτούν την λαϊκή οργή. Φωνή λαού ,οργή Θεού...Η τιμωρία στους προδότες της πατρίδας μας θα πρέπει να είναι παραδειγματική...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου