Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Με τσιπούρες και λιθρίνια απολαμβάνει τις διακοπές του στην Σκόπελο ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Με τσιπούρες και λιθρίνια απολαμβάνει τις διακοπές του στην Σκόπελο ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Εκτενή αναφορά στις... ψαροφαγικές, κολυμβητικές και άλλες καθημερινές συνήθειες του Ευάγγελου Βενιζέλου κατά τις χαμηλού προφίλ διακοπές του στη Σκόπελο κάνει σε σημερινό της άρθρο η Σίβυλλα της εφημερίδας Το Βήμα, με το γνωστό παιγνιώδες ύφος γραφής της.
Συγκεκριμένα, γράφει:

Ο ψαροφάγος Benny της Σκοπέλου και το ζεύγος Ράσσελ – Χόουν
Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλογαιοκτήμων Ντίντη Ευπαλίδης έκανε... φύλλο και φτερό το ξενοδοχείο «Adrina Hotel» στη Σκόπελο. Πουθενά όμως δεν «ανακάλυψε» τη νεαρή, χαριτωμένη κόρη του Ευάγγελου Βενιζέλου. Μήπως είναι στο σπίτι των παππούδων της; Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κάνει διακοπές στο γραφικό νησί των Σποράδων μόνο με τη σύζυγό και τα πεθερικά του όπως δείχνουν τα πράγματα. Η νεαρή daughter των Αμερικανικών πανεπιστημίων μάλλον προτίμησε διακοπές με τα παιδιά της ηλικίας της.
Ο ship owner με πληροφόρησε ότι ο Benny κολυμπάει στην πλαζ του ξενοδοχείου «Adrina Hotel». Τρώει αποκλειστικά και μόνο ψάρια και προτιμάει να μην κυκλοφορεί καθόλου στο νησί. Γιατί αλήθεια;
Είμαι σίγουρη ότι ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος δεν έχει «στείλει» κάποια ομάδα διαμαρτυρόμενων πολιτών έξω από το ξενοδοχείο. Ακριβώς όπως έκανε με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος απολάμβανε τις διακοπές του στη Σάμο. Η Σάμος είναι πιο κοντά στο... πεδίο βολής των ΑΝΕΛ έτσι και αλλιώς!
Ο κ. Βενιζέλος άλλωστε δεν προκαλεί. Είναι low profile στην διάρκεια των διακοπών του. Στο ίδιο μέρος κάθε χρόνο. Σκόπελος, Σποράδες. Ακριβώς όπως το ζεύγος των διάσημων star Γκόλντι Χόουν και Κέρτ Ράσσελ. Λάτρεις της κοντινής σμαραγδένιας Σκιάθου εδώ και πολλά χρόνια. Ψαροφάγοι και εκείνοι όπως ο κ. Βενιζέλος απλά όπως και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προτιμούν καμιά τσιπούρα κανένα λιθρινάκι και ουχί αστακούς όπως ο adorable George.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου