Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ο υπουργός Γρηγοράκος, ο κακός Καραμανλής και το νερό του Καματερού (…δια πάσαν νόσον)

 


Βγήκε ο μέγας ΑΝΥΠ Εσωτερικών (!!) Λεωνίδας Γρηγοράκος στο μεγάλο κανάλι και έκανε την μεγαλειώδη δήλωση για τις “800,000 προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων” του Καραμανλή.

Βεβαίως, το ίδιο το υπουργείο του μεγάλου Λεωνίδα Γρηγοράκου, έπειτα από απέλπιδες προσπάθειες, ανακοίνωσε πως το σύνολο δημοσίων υπαλλήλων της χώρας, δεν ξεπερνά τις 700,000. Μπορεί όμως ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ υπουργός να εκστόμισε τέτοια ρουκέτα που θα ζήλευαν και οι ταλιμπάν στο Χαλέπι; Ψάξαμε λοιπόν να βρούμε τις πιθανές εξηγήσεις για το τι μπορούσε να εννοεί ο υπουργός. Καταλήξαμε στις ακόλουθες εξηγήσεις:

1, Πριν τον κακό Καραμανλή, ο μόνος δημόσιος υπάλληλος ήταν ο Κώστας Σημίτης. Και πάλι όμως τα νούμερα δεν βγαίνουν (μόνον εκλέγονται).

2. Ο μέγας υπουργός συνυπολόγισε τους εργαζομένους του Μέγκα, του ΔΟΛ, του Πήγασου, του Άκτωρα, της Ιντραλοτ, της Eurobank κλπ που κατα μίαν έννοια, θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στο σύνολο του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Και πάλι όμως δεν βγαίνει το “νούμερο”.

3. Που είναι και η πιθανότερη εξήγηση: Ο μέγας υπουργός, διαβάζει “Τα Νέα”! Μετά από εκτενείς αναζητήσεις, διαπιστώσαμε ότι μόνο τα έγκριτα Νέα είχαν γράψει κάτι παρόμοιο. Στα γνωστά κρεσέντο τους τύπου “Σούπερ σχολεία θα φτιάξει ο Γιώργος” (αυτά με τις φωτοτυπίες), “Εθνικός ήρωας ο Γεωργίου”, “Έξοδος στις αγορές το 2012″ κ.α.

Υπάρχει λοιπόν η ακραία περίπτωση, ο αρμόδιος υπουργός αντί να διαβάζει τις επίσημες ανακοινώσεις, τα αποτελέσματα των μελετών που χρυσοπληρώνει ο Ελληνικός λαός, οποιαδήποτε άλλη εφημερίδα, διαδικτυακό τόπο, επιτοίχιες ανακοινώσεις μαοϊκών οργανώσεων κλπ, να διάγει βίο μοναχικό, κλεισμένος σε ένα κελί, διαβάζοντας μόνον τα έγκριτα “Νέα”. Κατ’ αυτόν τον τρόπο να πείστηκε πως ο κακός Καραμανλής είχε προσλάβει 800,000 κόσμο στο δημόσιο και πως ο Γιώργος έφερε 1,000,000 θέσεις εργασίας με την “Πράσινη Ανάπτυξη”.

Αυτό βεβαίως αποτελεί μίαν απειλή για την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία. Φανταστείτε ο υπουργός, γιατρός γαρ, να διαβάσει το αντίστοιχο αφιέρωμα των έγκριτων Νέων στο… νερό του Καματερού! Εϊναι αμφίβολο εάν ο Στουρνάρας ή ο Άδωνις θα διαφωνούσαν στην συνταγογράφηση “Νερού του Καματερού” διά πάσαν νόσον (κατά την βιβλική ρήση), αφού κάτι τέτοιο θα έδινε μεγάλη ανάσα στα ασφαλιστικά ταμεία.

Στην Ελλάδα βλέπετε, πάσα νόσος μπορεί να θεραπευθεί. Το “άλλο”* μοιάζει αγιάτρευτο.

Τρολοκράτης

*Και περιήγεν ο Ιησούς τας πόλεις πάσας και τας κώμας, διδάσκων εν ταις συναγωγαίς αυτών και κηρύσσων το ευαγγέλιον της βασιλείας και θεραπεύων πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.(απόσπασμα από το Κατά Ματθαίον ευαγγέλιο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου