Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Πάνος Καμμένος: ο κ. Σαμαράς είναι παγκόσμιο φαινόμενο νοσηρής "κατάστασης" πανηγυρίζει για την αποτυχία του...

Καμμένος κατά Σαμαρά
Καμμένος κατά Σαμαρά

«Ο κ. Σαμαράς είναι ο μόνος πρωθυπουργός στον κόσμο, ο οποίος πανηγυρίζει για την αποτυχία της πολιτικής του…», τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας την συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Σχόλιο Βολταίρου :Μήπως πανηγυρίζει γιατί ακριβώς σε αυτή την αποτυχία αποσκοπούσε  ο Τόνι ο κωλοτούμπας...;

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του κ. Καμμένου:


«Ο κ. Σαμαράς είναι ο μόνος πρωθυπουργός στον κόσμο, ο οποίος πανηγυρίζει για την αποτυχία της πολιτικής του, της πολιτικής της λιτότητας. Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να πνιγείς στη θάλασσα είναι να πατάς σε δύο βάρκες. Η μία βάρκα που πατά ο κ. Σαμαράς είναι η πολιτική της λιτότητας, η πολιτική της κ. Μέρκελ, η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία τείνει να μεταμορφωθεί σε μία ομοσπονδία με κατάργηση των εθνών-κρατών.

Η άλλη πολιτική είναι η πολιτική της ανάπτυξης, η πολιτική που προτάσσει την καταγγελία των μνημονίων, την καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και ουσιαστικά την ανάπτυξη μέσα από την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, όχι όμως κάτω από τη μπότα των κατακτητών – δανειστών, αλλά με διεθνείς συνεργασίες, όπως αυτές με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, με τη Ρωσική Ομοσπονδία και παράλληλα πολιτικές, οι οποίες θα διώξουν από την Ελλάδα τους επιτρόπους των υπουργείων και θα σταματήσουν τον κ. Σόιμπλε και την κ. Μέρκελ να επιβάλλουν πολιτικές σε ένα εθνικά κυρίαρχο κράτος.

Μετά την επίσκεψη του κ. Σαμαρά στις ΗΠΑ θα περιμένουμε να μας ενημερώσει στη Βουλή των Ελλήνων για τα εθνικά θέματα. Τι συζήτησε για το θέμα της Κύπρου; Υπάρχει σχέδιο Ανάν ΙΙ; Τι συζήτησε για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας; Τι συζήτησε για τα ελληνοτουρκικά; Αυτά παραμένουν ακόμα νεφελώδη. Θα περιμένουμε την ενημέρωση στη Βουλή των Ελλήνων και μετά θα κάνουμε δηλώσεις».

1 σχόλιο:

  1. << την ανάπτυξη μέσα από την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, όχι όμως κάτω από τη μπότα των κατακτητών – δανειστών, αλλά με διεθνείς συνεργασίες, όπως αυτές με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, με τη Ρωσική Ομοσπονδία και παράλληλα πολιτικές...>>

    οι ΗΠΑ με τους Ρωσους ?!?!?!?! καλα ρε γαμω την "ατυχια" μας... σε παράλληλο συμπαν ζει ο καημενος Πανος ?!?!?!

    Οταν εχεις τετοιους φιλους, τι τους θελεις τους εχθρους...

    http://www.madatoforos.com/%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%81-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BB/

    ΑπάντησηΔιαγραφή