Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Οι κυβερνώντες δεν πείθουν κανένα...

Σε ανακοίνωση του η Γραμματεία Μεταναστευτικού Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναφέρει:

Μετά την πρωτοφανή επίθεση της 14-08-2013 που δέχτηκαν οι άνδρες του Λιμενικού στην Σάμο, κατά την παραμονή τους στο Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου, δείχνει την αδυναμία της Κυβέρνησης να πείσει ακόμα και τους μελλοντικούς λαθροέποικους ότι είμαστε ένα σοβαρό Κράτος με νόμους οι οποίοι μάλιστα τηρούνται.!!
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε τελικά, ότι είστε παντελώς ανίκανοι να σκεφτείτε ότι έρχονται δασκαλεμένοι γνωρίζοντας τι επικρατεί την χώρα μας.!
Γνωρίζουν ότι δεν θα υποστούν καμία ουσιαστική ταλαιπωρία για την παράνομη εισβολή τους στην Πατρίδα μας, γιατί για εισβολή πρόκειται.
Γιατί δεν δυναμώνετε με επιπλέον προσωπικό το Λιμενικό και το Σώμα των Συνοριοφυλάκων δίνοντας τους συγχρόνως και τις υλικές υποδομές που χρειάζονται για να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους;;

Που είναι η frontex;; Στην Ελλάδα εκτός από το να φυλάνε τα συμφέροντα των Ευρωπαίων Εταίρων μας κάνουν και διακοπές;;
Στα νησιά μας που  αποδεικνύονται σαν νέος προορισμός εισόδου των λαθρομεταναστών τι θα κάνετε;; θα τα αφήσετε αφύλακτα περιμένοντας από το ελάχιστο σε δύναμη προσωπικό του Λιμενικού και τους λιγοστούς κατοίκους να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα μόνοι τους;;
Πρέπει επιτέλους να καταλάβετε κύριοι-ες την Τροικανής Κυβέρνησης ότι η λαθρομετανάστευση τιμωρείται σε όλο τον Κόσμο εκτός της Ελλάδας.
Στην Πατρίδα μας δεν φοβούνται καθόλου οι λαθρομετανάστες ότι θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες του νόμου, ούτε καν οι νεοεισερχόμενοι από ότι αποδεικνύεται.!!
Να είσαστε σίγουροι ότι η επίθεση στον Λιμενικό σταθμό της Σάμου είναι κακός οιωνός αυτών που θα αντιμετωπίσουμε και στο εσωτερικό της χώρας.!!
Ότι έχουμε μία ανύπαρκτη και ανίκανη Κυβέρνηση είναι γεγονός πού αντιλαμβανόμαστε σε καθημερινή βάση, αλλά εκτός από ανίκανη είναι και επικίνδυνη.!!!

Κατσούρης Ιωάννης
Γραμματέας Μεταναστευτικού Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου