Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

MEDIAκή διαπλοκή με ονοματεπώνυμο: Χρήστος Παναγόπουλος, το «παιδί του Αλαφούζου!!!»

— Βεβαίως και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, συνολικά και κατά μόνας, έχουν τις τεράστιες μακάριες ευθύνες τους, για το κατάντημα της ΕΡΤ. Όμως τον καθοριστικό ρόλο για το λουκέτο, που θα οδηγήσει σε απόλυση του μισού τουλάχιστον προσωπικού της ΕΡΤ, για να κατασκευαστεί ένας νέος 
ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός χουντορουφιάνων, τον έπαιξαν άτομα, εκπαιδευμένα να εφαρμόσουν τις διαβρωτικές μεθόδους υπονόμευσης ενός τεράστιου δημόσιου οργανισμού.

— Το ίδιο έργο παίχθηκε σε όλους τους μεγάλους δημόσιους οργανισμούς, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΠΑΤΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, είτε με τη διανομή δωρεάν μετοχών ΦΑΥΛΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, είτε με τρελές μισθολογικές παροχές, τέτοιες, που δεν προσφέρει κανένας άλλος αντίστοιχος οικονομικός οργανισμός, σε όλον τον κόσμο, για αντίστοιχες θέσεις και ανάλογες προσφορές υπηρεσιών.

— Τα άτομα αυτά, τοποθετημένα σε επιτελικές θέσεις, οδήγησαν τους δημόσιους οργανισμούς σε μαρασμό, με απόσυρση των παραγωγικών μονάδων τους από τον αγορά ή με το εν ψυχρώ ξεπούλημα σε ευτελιστικές τιμές, σε διαπλεκόμενες ομάδες ιδιωτικών συμφερόντων, με την σύμφωνη γνώμη ΣΥΜΠΑΣΑΣ της πολιτικής ηγεσίας και την ανοχή της ηγετικής ομάδας της δικαιοσύνης.

— Στην ΕΡΤ, κορυφαίο πρωταγωνιστικό υπονομευτικό ρόλο έπαιξε, ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ.



— Η διαφθορά και η διαπλοκή δεν είναι κάτι το απρόσωπο και αφηρημένο. Είναι ένα πλέγμα αδίστακτων κακοποιών, που δεν ξέρουν να κάνουν τίποτε άλλο, παρά να υπονομεύουν το δημόσιο και να ξεπουλούν ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΥΤΕΛΕΙΣ ΤΙΜΕΣ σε συγκεκριμένους ιδιώτες μαυραγορίτες, τη δημόσια περιουσία, αυτήν που επί 150 χρόνια έτσι προσδιοριζόταν και τα τελευταία χρόνια οι πουλημένοι αντισυνταγματολόγοι πολιτικοί, την μετονόμασαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, σε ιδιωτική περιουσία του δημοσίου!!!! Όταν ένας δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, καταντά να έχει αποκλειστική πηγή εσόδων, ένα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΌ χαράτσι και μερικές διαφημίσεις από άλλους οργανισμούς του δημοσίου, σημαίνει ότι έχει αφήσει τη πραγματική διαφημιστική αγορά, στα νύχια των ιδιωτικών μίντια, και είτε αρέσει, είτε όχι στους εργαζόμενούς της, η ΕΡΤ είχε καταντήσει μια απολύτως ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ μονάδα, με θύμα τον Έλληνα φορολογούμενο.

— Εδώ είναι που προσωποποιείται η εξυπνάδα του διαβρωτικού μηχανισμού των ιδιωτών μαυραγοριτών και αυτό συνέβη, κατά κύριο λόγο, διά του πρώην προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ, Χρήστου Παναγόπουλου. Αυτός τράβηξε το μαύρο κουπί και δεν έχει καμία σημασία το πόσος χρόνος μεσολάβησε για να ξεσκεπαστεί, επαναπροσλαμβανόμενος σε ΕΠΙΤΕΛΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ από τα πραγματικά αφεντικά του. ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ιδιώτες μεγαλοεπιχειρηματίες, που με συγκεκριμένες ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ αντικαθιστούν το κράτος στην αγορά διαφήμισης, και που δεν είναι τελείως βλάκες να αφήσουν τον πράκτορά τους ξεκρέμαστο.

— Κατ΄ αρχήν, με μπροστάρη τον Αλαφούζο, το απροκάλυπτο μαύρο σύστημα διαπλοκής, πολέμησε με νύχια και με δόντια, να διατηρήσει τον Χρήστο Παναγόπουλο, όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη κορυφή της ΕΡΤ, αμέσως, από 22 Οκτωβρίου 2010 τον προσλαμβάνει…. ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ, τη στιγμή που η ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει την…. διαγραφή του για χοντρές παραβάσεις!!!!! Το δέσιμο είναι τέτοιο, που ο κατά την άποψη της FORTHNET τζαμπατζής Αλαφούζος, τον έβαλε και στο ΔΣ της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» του.


ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ -DIGEAΤι και αν καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος για παράβαση καθήκοντος!!! Στις μπανανίες της διαπλοκής οι Αλαφούζικες εμπιστοσύνες μετρούν και από κοντά το σύστημα ολόκληρο. Έτσι (σύμφωνα με το ένα ΦΕΚ που ανεβάζουμε με τη βοήθεια του Γ.Δ.) το σύστημα διαπλοκής μπάζει τον Χρήστο Παναγόπουλο, ΚΑΙ στο ΔΣ της ιδιωτικής DIGEA.

Τι και αν έχει σταλεί χοντρός φάκελος παραβατικότητας του Χρήστου Παναγόπουλου, στις νυν οικονομικούς εισαγγελείς, για τα ύποπτα πεπραγμένα του, κατά το πέρασμά του από την ΕΡΤ!!! Ο Αλαφούζος επιβραβεύει και επανατοποθετεί το «παιδί του» ως διευθύνοντα σύμβουλο στο ΔΣ του ΣΚΑΪ (δεύτερο ΦΕΚ).


ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ -ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ -ΣΚΑΪΕίμαι δε ιδιαίτερα περίεργος, να μάθαινα, το τι άραγε θα έπρεπε να είχε συμβεί, ώστε οποιοδήποτε ΕΛΛΗΝΙΚΟ δικαστήριο, να μην ελάμβανε ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, για την ΑΔΙΑΚΟΠΑ υπονομευτική συμπεριφορά ενός πρώην προέδρου της ΕΡΤ, σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων της ΕΡΤ. Μιλάμε για γκαγκστεριλίκια εποχής Αλ Καπόν, στην Ελλαδίτσα του σήμερα. Παράβαση καθήκοντος….. Φαιδρά πράματα για δικαστές και πολιτικούς, μιας διεφθαρμένης εξουσίας…. 

Ποιος να δει το «ποιος προκάλεσε τα συντρίμια στην ΕΡΤ» όταν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αντί να πατήσουν και να λιώσουν το κεφάλι του φιδιού, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να παίζουν παιχνίδια φαύλης επίδειξης ισχύος εξουσίας που επιφανειακά είχαν. Είναι τόσο βλάκες, που δεν καταλαβαίνουν, ότι όσο αποφεύγουν και δεν προσωποποιούν τις ευθύνες κατεδάφισης της ΕΡΤ, οι ευθύνες θα πνίγουν τους ίδιους??? Είναι τόσο βλάκες, που δεν βλέπουν, το «ποιος την ζωή τους, ποιος την κυβερνά???»
Δεν νομίζω!!! Συνεχίζουν και παίζουν, το παιχνίδι που η διεφθαρμένη εξουσία τους έμαθε. Ούτε μια μικροομάδα εργαζομένων της ΕΡΤ δεν βγήκε ακόμα να πει τα πράγματα με το όνομά τους…. Και η χούντα συνεχίζει ανενόχλητη τα βρόμικα παιχνίδια της….













tsoutsouneros.arvanitis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου