Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Στον κόσμο του Λαζαρίδη: Η κατάσταση βελτιώνεται...ρε που πάμε...

Λαζαρίδης: Η κατάσταση βελτιώνεται
Μετά το παραλήρημα Σαμαρά ,έρχεται και το παραλήρημα Λαζαρίδη:Η κατάσταση βελτιώνεται...
Α ρε Βαρτζόπουλε έχεις πολύ δουλειά... τα χάπια μου...

Ο βουλευτής επικρατείας και σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την κατάσταση της οικονομίας και το πρωτογενές πλεόνασμα.

«Για πρώτη φορά αρχίσαμε να ανεβαίνουμε. Ήδη διεκδικούμε ότι μπορούμε και αυτά που ήδη επιτυγχάνουμε, δείχνουν ότι η Ελλάδα θα έχει έξοδο από την ύφεση», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Λαζαρίδης και πρόσθεσε:

«Δεν αμφισβητεί κανείς ότι υπάρχει ανεργία, και πτώση του βιοτικού επιπέδου. Αυτό είναι ένα μέρος. Το άλλο μέρος είναι ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να βελτιώνεται».Ποια βελτίωσή φαντασιώνεσαι αγορίνα μου;;;Η μία επιχείρηση κλείνει μετά την άλλη, οι αυτοκτονίες έχουν εξελιχθεί σε επιδημία που αφανίζει χιλιάδες αδέλφια μας θύματα της μνημονιακής πολιτικής τους.Μας εξαθλιώνουν και προσπαθούν λυσσαλέα να μας κάμψουν το φρόνημα.Υπάρχει μια ελληνική λέξη που δεν μεταφράζεται σε καμία άλλη γλώσσα. Η λέξη αυτή ,είναι το φιλότιμο.Εσείς της κυβέρνησης το έχετε ξεχάσει.Ο ελληνικός λαός το έχει βαθιά ριζωμένο μέσα του. 


«Ο Σόιμπλε είπε ότι η Ελλάδα έχει πιάσει τους στόχους της και σε πολλά τους έχει ξεπεράσει. Αυτό είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει αμφιβολία», τόνισε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης ενώ ξεκαθάρισε ότι «η κυβέρνηση, ανακοινώνει ότι το πρωτογενές πλεόνασμα υπάρχει και διευρύνεται. Υπάρχουν αλλού υστερήσεις, αλλού υπερβάσεις, η σούμα όμως δημιουργεί πρωτογενές πλεόνασμα.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Λαζαρίδης, «την Παρασκευή που ετοιμαζόταν το τελικό κείμενο της ομιλίας σαμαρά, τα πράγματα ήταν έτοιμα το βράδυ. Τότε ο πρωθυπουργός αποφάσισε, επειδή ήταν πιο συντηρητικό το κείμενο του, να το κάνει λιγότερο συντηρητικό, εξαιτίας της έκθεσης της ΕΛΣΤΑΤ, για μικρότερη ύφεση, το 2ο τρίμηνο του 2013».
Και τα επικοινωνιακά παιχνίδια εξαπάτησης του ελληνικού λαού καλά κρατούν...

«Όταν τα νούμερα γίνονται θετικά, δεν τα πιστεύουμε, αυτό είναι επάγγελμα μιζέρια. Όποιος θέλει να βλέπει την μιζέρια και να την διαιωνίζει ας το κάνει. Εξαιτίας της επιτυχίας δεν θα χρειαστεί να πάρουμε άλλα μέτρα. Εξαιτίας της επιτυχίας, η κυβέρνηση θα μπορέσει να δώσει ένα μέρος του πρωτογενούς πλεονάσματος», είπε ακόμα.
Η μόνη επιτυχία σας κύριε Λαζαρίδη ,είναι η μαγική εικόνα που θέλετε να περάσετε στην κοινωνία και η εικονική πραγματικότητα μέσα στην οποία κινήστε...Περαστικά σας κύριε Σύμβουλε...λίγες είναι οι ώρες σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου