Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Με χειροπέδες και συνοδευόμενοι από άνδρες της ΕΚΑΜ οδηγήθηκαν από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός και Μίχος - Εκτόξευσαν ύβρεις και απειλές


Στο κτίριο 16 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων οδηγήθηκαν οι 19 συλληφθέντες για τη συμμετοχή τους στην «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή.

Πρώτος από το κτίριο της ΓΑΔΑ βγήκε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, με χειροπέδες, συνοδευόμενος από άνδρες της ΕΚΑΜ.



«Δεν μας λυγίζει τίποτα, ζήτω η Ελλάδα» φώναξε, ακολουθώντας με τον ίδιο τρόπο, πίσω από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο Ηλίας Κασιδιάρης. «Και το βράδυ να φάτε μνημόνιο, δεν θα έχει τίποτα άλλο η κατσαρόλα με το σόου που κάνετε!» είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος.

Με ύβρεις και απειλές βγήκαν, δεμένοι με χειροπέδες, και οι υπόλοιποι συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στα οχήματα, τα οποία τους μετέφεραν στην Ευελπίδων.

Από το κτίριο της ΓΑΔΑ έφυγαν για την Ευελπίδων μόνο οι συλληφθέντες βουλευτές. Πρόκειται για τους Ηλία Κασιδιάρη, Γιάννη Λαγό, Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο, ενώ καταζητείται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Χρήστος Παππάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν πρώτα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Δημήτρη Πιέρρο, και στη συνέχεια στον αρμόδιο ανακριτή. Ομάδα εισαγγελέων θα ασκήσουν τη δίωξη κατά των συλληφθέντων βουλευτών.

Κατά την άφιξή τους στην Ευελπίδων, η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, αγκάλιασε τον άντρα της και του είπε: «Αγάπη μου, τους ξεφτίλισες, ζήτω η Χρυσή Αυγή!». Η κόρη του, Ουρανία, φίλησε τον πατέρα της και στη συνέχεια έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά της μητέρας της.

«Δεν λυγίζουμε, κουφάλες!» φώναξε ο Ηλίας Κασιδιάρης.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου