Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Άδωνις: Συνεπής στην ασυνέπεια

 


«Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες», είναι μία από τις φράσεις του θυμόσοφου λαού. Ο υπουργός Υγείας, όμως, που είναι και διαβασμένος και έξυπνος, τα κάνει και τα δύο, για να είναι σε όλα μέσα.

«Εγώ είμαι και θα παραμείνω στο ΛΑΟΣ» έλεγε ξανά και ξανά λίγο πριν... μετακομίσει.

Χθες στη Βουλή και κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που έκανε στο Σώμα απάντησε σε όλα σχετικά με την Υγεία ή σχεδόν σε όλα, εκτός από την ερώτηση που του έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο οποίος του παρουσίασε ένα χαρτί, του το έδειξε, αλλά απάντηση δεν πήρε.

«Η ερώτηση αυτή με τίτλο «Αναστολή Λειτουργίας Νοσοκομείων» που έγινε στον τότε υπουργό Υγείας είναι δική σας κύριε υπουργέ;» είπε ο Βασίλης Χατζηλάμπρου περιμένοντας την αντίδραση του υπουργού.

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

Για την ιστορία, να σας πούμε ότι ήταν η ερώτηση της 23 -7-2012 του Άδωνι-Σπυρίδωνα Γεωργιάδη στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, που με αυτή ο βουλευτής της Β’ Αθήνας εξέφρασε τις ανησυχίες του για τα δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως και τα οποία ήθελαν το Υπουργείο Υγείας να προσανατολίζεται στο κλείσιμο νοσοκομείων μεταξύ των οποίων ΕΛΠΙΣ - ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ, ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ.

Ακολουθεί η ερώτηση και τα συμπεράσματα, δικά σας.

Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς…



zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου