Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Καμμένος: Ζητάμε από τον λαό να ξεσηκωθεί


Καμμένος: Ζητάμε από τον λαό να ξεσηκωθεί

«Ο πρωθυπουργός έδωσε ‘ελπίδα’ στους Έλληνες οι οποίοι θα πρέπει να επιβιώσουν χωρίς πόρους μέχρι το 2021, χωρίς δουλειά, εκτελώντας εντολές της τρόικας», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφορικά με την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ.
Ο Π.Καμμένος έκανε λόγο για έναν πρωθυπουργό σε «άλλη χώρα», ο οποίος «δεν έχει αντιληφθεί ότι εδώ στη Θεσσαλονίκη, στη δυτική πλευρά της από 1.200 συσσίτια τον Δεκέμβριο του 2010 έχουμε φτάσει στα 6.700 συσσίτια τον Μάιο του 2013».
«Ζητάμε από τον ελληνικό λαό να ξεσηκωθεί. Ζητάμε από τον ελληνικό λαό να διώξει αυτήν την κυβέρνηση, τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, να διώξει την ξένη τρόικα και να τραβήξουμε τον δρόμο της πρωτογενούς παραγωγής, τον δρόμο της σκληρής δουλειάς, αλλά με αποτέλεσμα.
Στην πατρίδα μας η παραβίαση του Συντάγματος, η κατάλυση της δημοκρατίας, η διακυβέρνηση μέσω mail όχι από την εκλεγμένη κυβέρνηση αλλά από τους επιτρόπους της τρόικας, χρειάζεται την αντίδραση όλων, την αντίδραση της δικαιοσύνης, την αντίδραση του ελληνικού λαού», είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ο Π.Καμμένος βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης.
Θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη στις 12 μ.μ.





 Enet με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου