Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Σε αντεπίθεση καλεί τους πολίτες η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων

Η [Κ.Ε.Ε.Δ.] Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με
οικονομικό και κατ’επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας.

Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο. Είναι στη βουλή και γενικά στην εξουσία της Χώρας ή δύνανται να είναι στην εξουσία της Χώρας. 



Η {Κ.Ε.Ε.Δ.} Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων θέλει να ξεκινήσει μιαΕΛΛΗΝΙΚΗ αντεπίθεση από πολίτες, όχι διαμαρτυρία. Στους προδότες δεν διαμαρτύρεσαι. Θέλει να ξεκινήσει μια αντεπίθεση και έχει σαν σκοπό να πάει μπροστά από την άλλοτε ελληνική βουλή και να μην φύγει από εκεί, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα.

Πολλοί λένε για διάφορες πιθανές αντιπαραθέσεις, όλα είναι πιθανά. Το θέμα είναι αν θέλουμε οι Έλληνες να δώσουμε αυτή τη μάχη, ή όχι. Όλα τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες. Εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και με την πιο αγαθή προαίρεση, απλώς αποτελούν δικαιολογίες μη συμμετοχής.

Όσοι νιώθουν Έλληνες ότι κι αν σημαίνει αυτό, ας έρθουν να συμμετάσχουν. Έτσι για να πέσουν οι μάσκες από όλες τις πλευρές και να μετρηθούμε επιτέλους, να δούμε πόσοι Έλληνες απομείναμε. Έτσι για να ξεκινήσει ο ελληνικός αγώνας και όχι ο αγώνας των συντεχνιακών κατά περίπτωση συμφερόντων.

keed-hellas

ΣΧΟΛΙΟ:

Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΙΩΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 

ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΡΕΜΟΔΙΚΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Δείτε εδώ :ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ –> εμπεριέχει σωρεία καταγγελιών για έσχατη προδοσία και προδοσία της χώρας. Μερικές στάλθηκαν στην βουλή για να εξεταστεί η βασιμότητα τους από τους ίδιους τους κατηγορούμενους, άλλες αγνοήθηκαν εντελώς και κάποιες άλλες εξετάζονται εδώ και πολύ καιρό από την δικαιοσύνη. ΥΠΟΧΡΕΩΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Περικυκλώστε τα δικαστήρια και κάντε ότι άλλο νομίζετε ότι μπορεί να βοηθήσει.

Περισσότερες μηνύσεις εδώ

ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ !






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου