Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ενόχλησε ο Κώστας Γιοβανόπουλος τους "τύπος και υπογραμμός" της Τρόικα.



Έξυπνος και σημασιολογικός ο τρόπος που επέλεξε να στείλει μήνυμα,  ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Γιοβανόπουλος στους υποταγμένους του κοινοβουλίου.
Συνέβη σήμερα το πρωί στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, η οποία συνεδρίαζε για τον "Κώδικα Δικηγόρων".
Με την έναρξη της συνεδρίασης οι βουλευτές είδαν έναν άγνωστο, να κάθεται στα βουλευτικά έδρανα και παρακολουθεί τη συνεδρίαση με αποτέλεσμα να αρχίζουν οι ερωτήσεις.
Έκπληξη τους προκάλεσε ο "άγνωστος" όταν τους είπε ότι είναι ο συνεργάτης του βουλευτή,μιας και ο ίδιος δεν μπορούσε να παρευρεθεί.



Ακολούθησε πανικός, τον λόγο παίρνει η κα.Κωνσταντοπούλου που ζήτησε να παραμείνει σαφώς ο συνεργάτης του κου.Γιοβανοπουλου και να  να μπουν στην αίθουσα της Γερουσίας και οι δικοί της συνεργάτες.
Ειδάλλως απαίτησε να αποχωρήσουν και οι συνεργάτες του Υπουργού Δικαιοσύνης.
Τον λόγο πήρε ο γνωστός σε όλους μας κος Ψυχάρης λέγοντας ότι αυτά είναι απαράδεκτα.

(του φάνηκε  απαράδεκτο  μιας και είναι  πρωτοφανές για τα κοινοβουλευτικά χρονικά ή η μνήμη του είναι "κοντή", με τα πρωτοφανή εγκλήματά στον Ελληνικό λαό της κυβέρνησης δεν τον ενοχλούν;)

Το συμβάν  που έφερε αναστάτωση στους πολιτικούς "τύπος και υπογραμμός" της Τρόικα ,έλαβε τέλος μετά από ψηφοφορία όλων των  κόμματων  πλην της Νέας Δημοκρατίας, τελικά αποφασίσθηκε  να παραμείνει ο συνεργάτης του κ. Γιοβανόπουλου στην αίθουσα.


Κατόπιν όλων των παραπάνω,έσπευσαν τα δημοσιοκαφρiκα site και τα παραρτήματα τους, να λοιδορήσουν τον Βουλευτή και το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Υ.Γ Μήπως εκεί χαμηλά στην Συγγρού έχει αρχίσει να σας "λούζει" ίδρωτας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου