Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Τα μπαχαλόπαιδα του συστήματος δεν τα πειράζει κανείς


Τώρα που δώσατε άλλοθι στους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ – ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ – ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και ασχολείστε μόνο με τους ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα μας ταράξουν στις δήθεν αντιρατσιστικές – αντιφασιστικές συγκεντρώσεις και θα κάψουν τα μαγαζιά, τα σπίτια μας, τα αυτοκίνητά μας, εμάς τους ιδίους αλλά κανείς δεν θα ασχοληθεί με τα χαϊδεμένα παιδιά του Συστήματος.!!!

 Όπου νάνε θα αρχίσουν οι μαϊμού δημοσκοπήσεις που θα παρουσιάζουν την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ με ανεβασμένα ποσοστά.!!!

Αυτές οι μαλακίες περί δημοκρατικού τόξου είναι παραμυθάκια για μικρά παιδιά. Ο λόγος που μιλάνε για ένα φανταστικό δημοκρατικό τόξο, είναι για να μπορούν να έχουν κάποιους εκτός.!!
Ποιο και τι είναι αυτό το φανταστικό δημοκρατικό τόξο;;; ποιοί θα είναι εντός και ποιοί εκτός;;; τι εξυπηρετεί και ποιους;;;


Το ότι έχει αρχίσει η συζήτηση για το εάν μπορούν να χαρακτηρισθούν κάποια κοινοβουλευτικά κόμματα εγκληματικές οργανώσεις και να τεθούν εκτός κοινοβουλίου κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει, είναι ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες που ενοχλούν το σύστημα, εκτός από τους αναρχοαυτόνομους – αντιεξουσιαστές βέβαια, γιατί τα σύστημικά παιδιά δεν τα πειράζει κανείς.!!!






Κατσούρης Ιωάννης
Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου