Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Άγριος ξυλοδαρμός εκπαιδευτικού από κουκουλοφόρους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (VIDEO)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση της πορείας των εκπαιδευτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κουκουλοφόροι είχαν αρπάξει ελληνικές σημαίες από κατάστημα στην οδό Βενιζέλου. Όταν η πορεία περνούσε από την οδό Εγνατία τέσσερις από αυτούς βγήκαν στην άκρη του δρόμου και κρέμασαν στην περίφραξη του μετρό μία ελληνική σημαία με σκοπό να την κάψουν.
Τότε ένας εκπαιδευτικός που συμμετείχε στην πορεία τους πλησίασε και τους είπε «Τι κάνετε; Αφήστε τη σημαία. Γιατί θέλετε να την κάψετε;». Οι κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν με γροθιές και εκείνος ανταπέδωσε αρχικά τα χτυπήματα. Σε λίγα δευτερόλεπτα είχε περικυκλωθεί από 20 κουκουλοφόρους. Αυτοί που ήταν πιο κοντά του τον χτυπούσαν με μανία. Λίγο αργότερα αποχώρησαν αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. Περαστικοί και άλλοι εκπαιδευτικοί που βγήκαν από την πορεία έτρεξαν δίπλα του για να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.
Οι κουκουλοφόροι ενσωματώθηκαν με την πορεία και αποχώρησαν. Ο εκπαιδευτικός δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν θέλει να κάνει δήλωση ενώ μετέβη στο νοσοκομείο μόνος του. Πρόκειται για εκπαιδευτικό που είναι μέλος της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, υπηρετούσε σε ΕΠΑΛ και από τις 23 Ιουλίου έχει τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου