Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Ήρθε η ώρα της απελευθέρωσης της Ελλάδος!

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Ήρθε η ώρα της απελευθέρωσης της Ελλάδος! 

Παρακαλούμε προωθήστε την ιδέα (της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ). Είναι ο μόνος αναίμακτος τρόπος να ελευθερώσουμε την Ελλάδα. 
Αν και εσείς το επιθυμείτε αυτό, είναι η ιδανική στιγμή να το πετύχουμε, καθώς η πλειοψηφία του
λαού είναι έτοιμη να ακολουθήσει.

Διαδίδουμε με κάθε τρόπο το μήνυμα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ακόμα και μετά τις 28 Οκτωβρίου 2013 για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να φτάσει η αλήθεια σε αρκετούς πολίτες.
Κατεβάσετε στον υπολογιστή τα βίντεο (π.χ με downloadhelper)
Δείξτε το σε φίλους, συγγενείς, και πλατείες, μοιραστείτε τους συνδέσμους(Links), ανεβάστε το ξανά με άλλο όνομα, δημιουργήστε DVD και μοιράστε τα σε ανθρώπους χωρίς σύνδεση. Εκτυπώστε φυλλάδια με τους βασικούς στόχους και μοιράστε τα. Έφτασε η στιγμή της απελευθέρωσης. 



Έφτασε η στιγμή να τραβήξουμε την γραμμή και να πούμε ως εδώ!
Είναι η μάχη, που ιστορικά οι Έλληνες δίνουν, για τα δικαιώματα όλων των λαών, όλων των ανθρώπων. Η Ελλάδα υπήρξε πάντα η πηγή του φωτός. Που θα βρεθούν όμως, οι ηγέτες, που θα μας οδηγήσουν σε μια διέξοδο?

Έφτασε λοιπόν η στιγμή, να σας αποκαλύψουμε, τους ηγέτες αυτούς. Εμάς όλους, τους απλούς καθημερινούς Έλληνες, που έχουμε την δύναμη να διαδώσουμε την αλήθεια σε ολόκληρη την Ελλάδα, και να παρακάμψουμε επιτέλους, τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης. Αυτό είναι το πρώτο βήμα, για την απελευθέρωση μας. Το δεύτερο βήμα είναι να οργανωθούμε και να δρούμε ομαδικά, να σταματήσουμε επιτέλους, να συνεργαζόμαστε και να πληρώνουμε τις προδοτικές κυβερνήσεις. Χωρίς τον λαό οι κυβερνήσεις είναι κάστρα χτισμένα στην άμμο.

Μόνο εμείς μπορούμε να σταθούμε σε μία γραμμή, ο ένας δίπλα στον άλλο και με μία φωνή και όλοι μαζί να παλέψουμε, να αγωνιστούμε και να απαιτήσουμε την επαναφορά στα αυτονόητα, την επαναδημιουργία ενός συντεταγμένου πραγματικά δημοκρατικού κράτους. Μια δημοκρατία, που θα σέβεται τους πολίτες της, θα λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον τους και θα αποτελεί μία σύγχρονη και ουσιαστική τομή για την επαναγέννηση της. Για να υπάρξει πραγματική δημοκρατία, πρέπει να υπάρχουν σωστά πληροφορημένοι πολίτες, και εδώ κάπου αρχίζει η δικιά μας ευθύνη.

Η δύναμη μας είναι τεράστια, αρκεί να το κατανοήσουμε, και το πιστέψουμε. Τι νόημα έχει άραγε η γνώση εάν δεν την μεταδίδουμε? Τι νόημα έχει άραγε να ασχολούμαστε μόνο με τα ατομικά μας προβλήματα ή την καλοπέραση μας όταν πρόκειται να χάσουμε πλήρως την ελευθερία μας? Πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία και να βγούμε στους δρόμους να αφυπνίσουμε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε και να μην σταματήσουμε μέχρι να φέρουμε την αλλαγή.

Η ιστορία μας καλεί σε έναν αγώνα έντιμο και ηθικό.
Σε έναν αγώνα που επιτάσσει το χρέος όλων μας απέναντι στην πατρίδα.
Σε έναν αγώνα που έδιναν πάντοτε πρόθυμα οι Έλληνες.
triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου