Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Εγκληματική Οργάνωση Μέρκελ

Αυτοί δεν βγαίνουν τις νύχτες να σπάνε κεφάλια μεταναστών που ξέμειναν μακριά απ’ τις φωλιές τους αυτοί παίρνουν τα κεφάλια ολόκληρων λαών με δύο τηλεδιασκέψεις και τέσσερα τηλεφωνήματα. Για την εγκληματική οργάνωση Μέρκελ λέω.

Οι τύποι που την απαρτίζουν δεν ντύνονται φαιόχρωμοι κλόουν για να παίρνουν προστασία, μίζες και νταβατζιλίκι από φουκαράδες βιοπαλαιστές, αλλά βάζουν κάθε μέρα   τα καλά τους κουστούμια και κόβουν μισθούς, ανατινάζουν ασφαλιστικά συστήματα, ορίζουν ποιος δουλεύει ποιος δεν δουλεύει και πως θα δουλεύει. Είσαι Γερμανός; ανήκεις στα 8.000.000 συμπατριώτες σου που δουλεύουν με 400 Ευρώ τον μήνα; κάτσε καλά μη γίνεις Ελληνας και δεν δουλεύεις καθόλου, μη γίνεις Πορτογάλος και σου φεύγει η ψυχή μη τυχόν και γίνεις Βούλγαρος.

Η εγκληματική οργάνωση Μέρκελ εκτελεί συμβόλαια θανάτου σε μαζική κλίμακα. Τάξεων και εθνών. Δεν ασχολείται με τη μαρίδα, αμολάει πάνω της τους καρχαρίες, δουλειά της είναι η στατιστική των κερδών. Οι προδιαγραφές των προγραφών παγκοσμίως.


Η μαυροντυμένη αυτή συμμορία δεν φοράει μελανούς χιτώνες ούτε μιλάει τη λούμπεν γλώσσα των φασιστών, τους διευθύνει απ’ τα γραφεία των πολυεθνικών και των τραπεζών όταν τους χρειάζεται, τους πετάει στα σκυλιά της καταστολής σε σοβαρή ακροδεξιά όταν τους ξαναχρειάζεται.

Η εγκληματική συμμορία Μέρκελ δεν βάφει τα χέρια της με αίμα, αλλά με αυτοκτονίες, με κατασχέσεις με εξαθλίωση, με μετανάστευση. Οι μαυροντυμένοι αυτοί μαυρόψυχοι γιάπηδες, οι μαυροντυμένοι πολιτικοί στις Βουλές και τις Γερουσίες, δεν είναι φασίστες, παίζουν τους φασίστες στα δάκτυλα και μαθαίνουν τον κοσμάκη που κατασπαράζουν να σκέφτεται φασιστικά – για παράπλευρες απώλειες, για ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς, για εξαγωγή δημοκρατίας. Μαθαίνουν τον κοσμάκη το διαίρει και βασίλευε όσο τον τρώνε, το σφάξε με αγά μου να τη γλιτώσω, τον ατομισμό και την ιδιώτευση. Μαθαίνουν στον κοσμάκη που κατασπαράζουν να σκέφτεται ότι του φταίει η Αριστερά που δεν μπορεί να εμποδίσει την καταστροφή, ότι όλοι ίδιοι είναι, ότι όλοι μαζί τα φάγανε κι όχι μόνον εμείς που δε τρώμε.

Η εγκληματική οργάνωση Μέρκελ είναι πολύ καθώς πρέπει, μιλάει μια γλώσσα πολιτικώς ορθή, αντιρατσιστική, αντισεξιστική, και, βεβαίως, αντιφασιστική. Είναι μία φιλελεύθερη συμμορία που ομνυεί στην ελευθερία του λόγου μέσα στο πλαίσιο της προπαγάνδας! στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών εκτός από εκείνες που κάνουν κακό στον λαό, κυρίως όταν τις διατυπώνει ο ίδιος. Διότι ο λαός είναι σαν μικρό παιδί – δεν ξέρει τι του γίνεται – απόδειξη πως όταν «αγανακτεί» θέλει να τα κάνει γυαλιά καρφιά. Αλλά γιατί να αγανακτεί; οι θυσίες στις οποίες υποβάλλεται απ’ την εγκληματική οργάνωση Μέρκελ (πιστοποιημένη άλλωστε απ’ την Ευρωπαϊκή Ενωση) είναι για το καλό του. Κρυώνει για το καλό του, πεινάει για το καλό του! Για ένα καλύτερο αύριο. Μετά το 2065! Ακόμα και μετά το 2165, αν χρειασθεί.

Αλλά, αν αυτή είναι η θετική πλευρά της εγκληματικής οργάνωσης Μέρκελ (Ολάντ Κάμερον και ΣΙΑ) υπάρχει μια ακόμα θετικότερη. Εχει επιβάλλει παντού τον Νόμο και την Τάξη, πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ τη φασιστική Νέα Τάξη (και το δικό μας σύστημα Taxis που δεν δουλεύει καλά ακόμα). Διότι για να λειτουργήσει το σύστημα του Νόμου και της Τάξης, και στη μητρόπολη, και στις επιμέρους χώρες, δεν προϋποθέτει μόνον τοπικούς φασίστες, αλλά συνεπάγεται και τοπικούς κουΐσλινγκ και κάπο. Συνεργάτες, δωσίλογους, φραγκάτους αλήτες.

Η εγκληματική οργάνωση Μέρκελ δεν θα πάει ποτέ φυλακή, όχι μόνον διότι μαζί της θα πήγαινε το SPD, οι Πράσινοι και οι Φιλελεύθεροι, αλλά διότι θα κατέρρεε το σύστημα να μην έχεις λεφτά για να πάρεις πετρέλαιο (μέσα στο Ευρώ) απ’ το σύστημα να μην έχεις λεφτά για να πάρεις πετρέλαιο. (έξω απ’ το Ευρώ). Κατ’ αναλογίαν, ούτε κανείς απ’ τους δικούς μας ανθυποεγκληματίες πρόκειται να πάει φυλακή, διότι τα εγκλήματα που διέπραξαν είναι πολιτικά και τα πολιτικά εγκλήματα παραγράφονται.

Αυτοί που μας πήγαν στο Μνημόνιο (ποιοι ήταν άραγε;), αυτοί που μας τα φάγανε στο Χρηματιστήριο, με τα ομόλογα, με τους Ολυμπιακούς (ποιοι ήταν άραγε;), αυτοί που έκαναν τα υποβρύχια σακαράκες (ποιοι ήταν άραγε;) αυτοί που έκαναν τη Λίστα Λαγκάρντ σουρωτήρι, τη Ζήμενς νοικοκύρη, αυτοί που ξεπουλάνε λιμάνια, τρένα, ύδατα και πόρους, δεν πρόκειται να πάνε φυλακή. Διότι η εγκληματική οργάνωση Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι υπεράνω υποψίας. Είναι υπεράνω του νόμου. Ληστεύει με τον νόμο. Με νόμιμα επιτόκια, νόμιμα μνημόνια, νόμιμες κανονιοφόρους, νόμιμους βομβαρδισμούς. Νόμιμα υποσιτίζονται τα παιδιά νόμιμα κλείνουν τα μαγαζιά, καμιά παράνομη βία δεν ασκεί εναντίον μας η εγκληματική οργάνωση Μέρκελ (Κομαντατούρ Αθηνών ο Αντώνης), ούτε των απολύσεων, ούτε των περικοπών. Οσο για τα νέα κάθε λίγο και λιγάκι μέτρα, ούτε αυτά μπορούν να θεωρηθούν βίαια, είναι βία ο βιασμός; Κι αν σου ξεσχίζουν τη ζωή, κάτσε καλά για να μην στην ξεσχίσουν περισσότερο. Τι άλλο δηλαδή να κάνει και ο κ. Γιακουμάτος για να σε υπερασπισθεί; Τι άλλο να κάνουν οι 58; Να γίνουν 59;...




email: stathis@enikos.gr
Του Στάθη, μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου