Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ο υφιστάμενος του Ψυχάρη, Παπαχρήστος κατά Χατζηνικολάου

Ο υφιστάμενος του Ψυχάρη, Παπαχρήστος κατά Χατζηνικολάου

Απίστευτα τα όσα συμβαίνουν στον media-κό κόσμο της χώρας που ασχολείται με την πολιτική, ο οποίος τις τελευταίες ώρες ασχολείται και συνάμα απορεί, με την ευθεία επίθεση, όπως χαρακτηρίζεται στο διαδίκτυο, μέσω της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» του Σταύρου Π. Ψυχάρη, προς τον Διευθυντή του Real FM Χρήστο Μπάρλα.
Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος για ένα κείμενο που υπογράφει ο μισθοδοτούμενος από την εφημερίδα και τον εκδότη της, Γιώργος Παπαχρήστος, με σαφείς αναφορές στον Χρήστο Μπάρλα και τον τρόπο που χρηματοδοτήθηκε εκδήλωση στην Πελοπόννησο.
Προς τούτο μάλιστα, ο Γιώργος Παπαχρήστος, γράφει ότι αναμένει από τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη σχετική ενημέρωση για το ύψος του κονδυλίου που ενέταξε στο ΕΣΠΑ για την συγκεκριμένη εκδήλωση.
Αλήθεια όμως, κάθετί που αφορά στο ΕΣΠΑ δεν δημοσιεύεται και στην Διαύγεια; Ή μήπως κάνουμε λάθος;
Και εν τέλει, μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να απορήσουμε ή ακόμα και να ελέγξουμε, ως κράτος, τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα Μέσα Ενημέρωσης στη χώρα; Διότι καλά να παραγγέλνει ένας εκδότης κείμενο εναντίον ενός Διευθυντή άλλου Μέσου, με στόχο τον ανταγωνιστή του εκδότη. Tι γίνεται όμως όταν σε αυτό το παιχνίδι μπαίνουν και οι δημόσιες συχνότητες, μέσω των οποίων αποκτά ΒΗΜΑ στα δημόσια FM όποιος θέλει, μεταδίδοντας ότι ακριβώς Ο ΑΦΕΝΤΙΚΟΣ και τα συμφέροντά του υπαγορεύουν;

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου