Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΑΙΣΧΟΣ: Παπαμιμίκος και Ανδρουλάκης σε ρόλο πολιτικού μάγειρα παλαιάς κοπής!!!

γερολαιοι
Το σχόλιο στο «Έθνος» και να κάνεις πως δεν το βλέπεις, δύσκολα χωνεύεται. Θέμα, οι αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων πανελλαδικά. Το σχόλιο αναφέρει πως οι δύο γραμματείς των κυβερνώντων κομμάτων, Παπαμιμίκος και Ανδρουλάκης, έχουν αναλάβει να ετοιμάσουν τις διοικήσεις των νοσοκομείων. Να μοιράσουν δηλαδή τις θέσεις, λες και είναι τα λάφυρα μετά από κάποιο πλιάτσικο. Και προσοχή δεν το γράφει κάποιο άγνωστο γραφικό σάιτ, αλλά μια συστημική εφημερίδα που στηρίζει την κυβέρνηση με τα μπούνια. Μιλάμε για δύο ανθρώπους που ανέλαβαν τα κόμματά τους με σκοπό να φέρουν κάτι νέο. Οι νεολαίοι! λοιπόν ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας την χαμαλοδουλειά. Και χώρισαν τα οφίτσια. Αυτό είναι νέα εποχή των «νεολαίων»; Μάλλον μούχλα αφόρητη κάποιων  γερολαίων.

Μην ξεγελιέστε λοιπόν από την παραπάνω φωτογραφία. Οι κύριοι μπορεί να δείχνουν κάπως νέοι αλλά στα μυαλά είναι συντηρητικότεροι από συνταξιούχους της πάλαι ποτέ βασιλικής χωροφυλακής.Σκυλεύουν στο κουφάρι της υγείας...ως γνήσια αρπακτικά!


Τα μνημόνια στο μοναδικό χώρο που δεν εφαρμόζονται είναι στον κρατικό μηχανισμό. Εκεί συνεχίζεται η φαυλοκρατία και η διαφθορά. Το να μπαίνουν οι ίδιοι άνθρωποι-χωρίς καμία κρίση-στις ίδιες θέσεις. Αυτοί που θα μας μιλήσουν για Ευρώπη και κράτος δικαίου. Ξεχνώντας πως εκπροσωπούν την Σουλτανοκρατία την ίδια! Γιατί μόνο αυλικός πρέπει να είσαι όταν βρίσκεσαι σε δημόσιες θέσεις για 20-30 χρόνια. Και να κουνάς θρασύτατα το χέρι στο- άνεργο πλέον- πλήθος πως «εσύ δεν ξέρεις, εμείς θα σε σώσουμε»! Χαίρε θράσος αμέτρητο αλλά με την ανοχή του κοιμώμενων πολιτών.
Συγχαρητήρια δε και στα στελέχοι, τους αγνούς αγωνιστές των δυο παρατάξεων που έδωσαν αγώνα για τα ιδανικά και τα πιστεύω τους και τους φέρανε τα παιδαρέλια να το παίξουν νταβατζήδες τόσο στη βάση των κομμάτων τους ,όσο και στην ελληνική  κοινωνία!
Ρε λαμόγια τα νοσοκομεία μας δεν είναι τα χωράφια του πατέρα σας...Καταστρέψατε την υγεία ,εξαθλιώσατε τους Έλληνες και τώρα οργανώνεται το φαγοπότι το δικό σας και των "δικών" σας;
Ε'ισαστε προκλητικοί και η οργή του λαού θα ξεσπάσει πάνω σας...Θα ανατρέξουμε στο κομματικό παρελθόν των νέων διοικητών και θα επανέλθουμε....!!!το νου σας λαμόγια!!!Δεν μοιράζετε την περιουσία του μπαμπά σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου