Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Π. Παυλόπουλος: Απίθανες και ανεύθυνες οι θεωρίες περί «δύο άκρων»

Ο βουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στη θεωρία των δύο άκρων επαναλαμβάνοντας την άποψή του ότι: «Η δικιά μου είναι σαφής και έχει εκφραστεί από την πρώτη μέρα που ακούστηκαν όλες αυτές οι απίθανες και ανεύθυνες θεωρίες περί “δύο άκρων”.
Έχω πει λοιπόν ότι είναι αδιανόητο αυτή τη στιγμή, στο πλαίσιο της ελληνικής πολιτείας και του ελληνικού πολιτεύματος, να χαρακτηρίζεται καθ’ οιοδήποτε τρόπο, αμέσως η εμμέσως, η αξιωματική αντιπολίτευση “άκρο” και να επικρέμαται πάνω από αυτήν τέτοιου είδους εντός εισαγωγικών “απειλές”».
Και πρόσθεσε: «Και λέω εντός εισαγωγικών, γιατί είναι αστείο και να τις κουβεντιάζουμε. Διότι με τον τρόπο αυτό παραβιάζεις, πρώτον, τη δημοκρατική αρχή, δηλαδή, τη λαϊκή ετυμηγορία και δεύτερον, το θεσμικό ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτός είναι κορυφαίος, μη το ξεχνάμε αυτό».

Επίσης, ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε: «Δεν είναι δυνατόν αυτές τις κρίσιμες ώρες, να γίνεται συζήτηση υπό αυτούς τους όρους, γιατί ρίχνει πραγματικά “νερό στο μύλο” της Χρυσής Αυγής, γενικότερα, όταν ξέρουμε ότι ο πραγματικός εχθρός της δημοκρατίας, τούτη την ώρα, είναι η Χρυσή Αυγή και το έχει αποδείξει».


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου