Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ως «Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές» στη Βουλή η νέα Κ.Ο.

Ως «Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές» στη Βουλή η νέα Κ.Ο.

Άλλη μία κοινοβουλευτική ομάδα θα έχει η Βουλή και αυτή θα είναι η όγδοη κατά σειρά από τους 11 ανεξάρτητους βουλευτές, καθώς πλέον η νομική υπηρεσία της Βουλής έδωσε το πράσινο φως.
Η ανακοίνωση για τη νέα κοινοβουλευτική ομάδα θα γίνει από το προεδρείο της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες και θα έχει την ονομασία «Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές».
Από τους βασικούς λόγους που οι ανεξάρτητοι βουλευτές αποφάσισαν να συγκροτήσουν κοινοβουλευτική ομάδα είναι προκειμένου να απολαμβάνουν όλα εκείνα τα προνόμια των άλλων κοινοβουθλευτικών ομάδων. Συγκεκριμένα σχετικά με το χρόνο και τη σειρά των ομιλιών στην Ολομέλεια, αλλά και την παροχή γραφείων μέσα στη Βουλή.

n-stavrogiannis
Σύμφωνα με πληροφορίες, προσωρινός πρόεδρος της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας αναμένεται να είναι ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και νυν ανεξάρτητος κ. Νίκος Σταυρογιάννης. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ως αρχικό επικεφαλής τον κ. Παραστατίδη.
Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για το εάν μετάσχει στη νέα Κοινοβουλευτική ομάδα η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Θεοδώρα Τζάκρη, καθώς εάν δεν μετέχει αυτό σημαίνει πως είναι ακόμα πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι ανεξάρτητοι βουλευτές που θα μετέχουν είναι: Ανδρέας Λοβέρδος, Μίμης Ανδρουλάκης, Οδυσσέας Βουδούρης, Νίκος Νικολόπουλος, Χρήστος Αηδόνης, Θεόδωρος Παραστατίδης, Γιώργος Κασαπίδης, Πάρις Μουτσινάς, Ιωάννης Κουράκος, Μάρκος Μπόλαρης και Ν. Σταυρογιάννης.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου