Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Μεγάλη ρελάνς ετοιμάζει ο Καμμένος στους επαγγελματίες λασπολόγους και στους εργολάβους που προσπαθούν να "κοντύνουν" τους ΑΝ.ΕΛ.

Έχει κάνει Ναπολεόντιες κινήσεις ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην πολιτική σκακιέρα και όπως όλα δείχνουν φαίνεται να έχει ήδη εξασφαλίσει τουλάχιστον δύο μεγάλες περιφέρειες και έναν από τους μεγαλύτερους δήμους...στις προσεχείς εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Μπορεί το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων να έχει επιλέξει πως τα "χρίσματα" του παρελθόντος δεν το εκφράζουν και σκοπεύει να δώσει τον πρώτο λόγο στην τοπική κοινωνία, ωστόσο έχει κάνει κάποιες στρατηγικές κινήσεις και όπως όλα δείχνουν ,έχει συμφωνήσει με τους κατάλληλους ανθρώπους για τις κατάλληλες θέσεις, σεβόμενο πάντα την βούληση της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας.
Όσο λοιπόν οι "εργολάβοι" ασχολούνται με το πως θα δημιουργήσουν κλίμα αποσταθεροποίησης στους ΑΝ.ΕΛ. το εκλογικό και πολιτικό επιτελείο του κινήματος ανεβάζει στροφές και επιτυγχάνει σπουδαίες συμφωνίες. 

Δεσμευόμαστε παρόλο που γνωρίζουμε πολλές από τις κινήσεις τόσο του προέδρου Πάνου Καμμένου , όσο και των συνεργατών του να σεβαστούμε την πολιτική σκοπιμότητα της χρονικής στιγμής την οποία θα επιλέξουν για να ανακοινώσουν τις πραγματικά μεγάλες υποψηφιότητες που έχουν εξασφαλίσει...Το μόνο σίγουρο είναι πως ο "ντόρος" θα είναι μεγάλος και θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του πολιτικού συστήματος...!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου