Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Νέα Μέρα «ξημερώνει» για τον πρώην βουλευτή Δ.Σταμάτη στην Δημοκρατία. Για τον κ.Χ.Ζώη και τον κ.Θ.Δρόσο….Πότε;



« Πότε; »
Στάλθηκε από την Ν. Δ ως δούρειος ίππος στο νεοσυσταθέντα τότε, κόμμα του Καμένου ή χρησιμοποίησε τους Ανεξάρτητους Έλληνες για να μπορέσει να ξανακαθίσει στα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου και τελικά δεν τα κατάφερε;

Ο λόγος γίνεται για τον πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Σταμάτη πρώην βουλευτή, που μετά το « μακρύ πολιτικό ταξίδι » επέστεψε στα πάτρια εδάφη της «μάμας» Ν. Δημοκρατίας.

Ο κος.Σταμάτης είχε αποχωρήσει από την Ν.Δ τον Φεβρουάριο του 2012,δηλωντας την αντίθεση στην μνημονική πορεία που είχε πάρει το κόμμα, που υπηρετούσε πιστά τόσα χρόνια.


Στις τελευταίες εκλογές , πολιτεύθηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες από όπου και αποχώρησε λίγους μήνες μετά τον Δεκέμβριο ,δηλώνοντας ότι το κάνει για λόγους Προσωπικής και Πολιτικής Αξιοπρέπειας και ότι παραμένει σταθερή η θέση του ΚΑΤΑ του Μνημονίου.
Μαζί με άλλους «δυσαρεστημένους» από τον κο.Καμμένο, δημιούργησαν το σχηματισμό «Νέα Μέρα»,όπου προεδρεύει σήμερα ο κος. Χρήστος Ζώης επίσης «δυσαρεστημένος», πρώην βουλευτής Ν.Δ ,πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ που τελικά δεν κατάφερε ούτε αυτός, να πείσει τους ψηφοφόρους του και να κάτσει, στα έδρανα του κοινοβουλίου.

Σήμερα στις 16:00….
Διανεμήθηκε από το γραφείο Τύπου της Δημοκρατίας... η δήλωση/στήριξη στον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά,
του πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτη:

«Η χώρα βρίσκεται σε καθοριστική καμπή του δρόμου για ένα καλύτερο αύριο. Έχουμε δύσκολες αποφάσεις μπροστά μας, αλλά είμαστε μια ανάσα πριν την έξοδο από την κρίση και την αναγέννηση της ελπίδας για όλους τους Έλληνες.
Χρειάζεται ενότητα και συστράτευση όλων.
Σε αυτό το δρόμο, το δρόμο της ευθύνης, της προοπτικής και των μεταρρυθμίσεων, το δρόμο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, θα είμαι παρών με όλες μου τις δυνάμεις».

Και ρωτάμε εμείς οι αδαείς…

Ο ένας είναι ο «Κομανέτσι» γνωστός!
Ο άλλος που είναι «γκαστρωμένος» δήθεν αντιμνημονικός εννέα 9 μήνες τωρα...
Τι θα γεννήσει, να του πάει δώρο πίσω … του Αντώνη;

Ε- Ξη"Μερωμένα"  δήθεν αντιμνημονιακά κουτάβια;

1 σχόλιο: