Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Στο...ΚΟΚΚΙΝΟ...η πολιτική ανοησία του Αδωνι Γεωργιάδη

Τρομακτικό σκάνδαλο αποκάλυψε ο Αδωνις Γεωργιάδης λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τους ελληνες φαρμακοβιομήχανους στη Βουλή την ώρα που το επίσημο κομματικό ραδιόφωνο "Στο Κόκκινο" έλαβε διαφήμιση από εταιρεία του κλάδου με το ιλλιγιώδες ποσό των € 3.600,00!

του Στρατή Μαζίδη

Πραγματικά η πολιτική ανοησία αυτού του ανθρώπου δεν έχει όρια. Ποινικοποίησε τη διαφήμιση των € 3.600,00. Το μόνο που δεν υποστήριξε είναι πως αυτό ήταν το τίμημα του deal ανάμεσα στον Τσίπρα και τη διαφημισθείσα φαρμακοβιομηχανία. Δηλαδή ένα ραδιοφώνο ή οποιοδήποτε μέσο δεν πρέπει να έχει διαφήμιση για να μπορεί να πληρώσει τόσο τους υπέρογκους φόρους του Στουρνάρα όσο φυσικά και τις αποδοχές / ασφάλιστρα των ανθρώπων.

Άληθεια κε Γεωργιάδη για τον πτωχευμένο εκδότη που διέφθειρε μια γενιά με τις μόδες του, χρωστά παντού αλλά όπως αποκάλυψε η moneyrpo η γυναίκα του έλαβε κοντά € 20.000,00 για διαφήμιση σε application του site της, δεν έχει να πει κάτι.


Προφανώς θα έπρεπε και το ΚΟΚΚΙΝΟ να μπουκώσει με διαφήμιση από Ελληνικά Πετρέλαια και ΕΣΠΑ ώστε να το βουλώσει.

Δεν κοιτάς κε Αδωνι που δεν έχει υπάρξει εξέταση και έλεγχος των ισοδύναμων γενόσημων αντί να περιφέρεσαι από κανάλι σε κανάλι.

Πραγματικά κε Γεωργιάδη η πολιτική σας σκέψη - ανάλυση χτύπησε ΚΟΚΚΙΝΟ! Ώρα να πάρετε καμιά διαφήμιση κι εσείς! 

Τέλος πάντων ο μόνος λόγος που δεν μπορεί να γελάσει κανείς με τον υπουργό που βλέπεις τη φάτσα του σχεδόν παντού, είναι ότι με την υγεία δεν παίζουμε. Εμείς, όχι αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου