Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Δεν είμαστε Μασόνοι!.., λένε οι Κασιδιάρης-Τατσόπουλος


Kαλοκαιρινό έκανε το μαγαζί, ο ένοπλος σύντροφος Στέφανος Χίος, ο οποίος μέσα από τις σελίδες της "Ελεύθερης Ώρας" παρουσιάζει μια λίστα με τα ονόματα 450 Έλληνων Μασόνων ανάμεσα στα οποία φιγουράρουν και εκείνα των Πέτρου Τατσόπουλου-Ηλία Κασιδιάρη!

Πρόκειται αναμφισβήτητα για το θέμα της ημέρας, εξαιτίας του οποίου έγινε η σύλληψη του Κωστόπουλου, ώστε να συγκαλυφθεί ο θόρυβος από τον τεκτονικό σεισμό που προκάλεσε η αποκάλυψη του δεινού εκτελεστή Στέφανου Χίου.
Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι οι Έλληνες Μασόνοι τους μόνους που δεν έχουν συμπεριλάβει ακόμη στις Στοές είναι η Ελένη Ζαρούλια και η κόρη της Ουρανία.
Αυτό δεν είναι Τεκτονική Στοά αλλά Κωλοχανείο.
Πιο σκληρή πόρτα έχει ο Πανάς στο Salon de Bricolage, o αδελφός του οποίου, ως δήμαρχος Βάρης και περιχώρων, αγωνίζεται για να μην ιδιωτικοποιηθεί ο Αστέρας Βουλιαγμένης! To Koυρδιστό Πορτοκάλι κάνει έκκληση στους σεβαστούς Έλληνες Τέκτονες να σοβαρευτούν παραύτα, και να επιλέγουν με πιο αυστηρά κριστήρια τα εκλεκτά μέλη τους γιατί διαφορετικά το μαγαζί θα πέσει στα βράχια!
Στο μεταξύ ο Τατσόπουλος απάντησε ότι δεν είναι Μασόνος το ίδιο και ο Κασιδιάρης!
Ιδού τα σχετικά ρεπορτάζ από την έγκριτη Ελεύθερη Ώρα και το Μακελειό.
Ζητήματα, αντιδράσεις και διεργασίες μέσα στον στενό κύκλο των Μασονικών Ελληνικών Ταγμάτων που «κυβερνούν» εν κρυπτώ, επηρεάζουν τις τύχες της χώρας και του πεινασμένου λαού και κρίνουν πολλάκις απόρρητα και σοβαρότατα θέματα εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής της πατρίδος, έχει δημιουργήσει η δημοσιοποίηση λίστας με ισχυρά ονοματεπώνυμα, «ειδικού ερευνητή». Στη λίστα με τα 450 ονόματα που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ο καταγινόμενος με προβληματισμούς και ζυμώσεις που αφορούν τις πύλες του Σκότους και των Τεκτονικών Στοών,Σωτήρης Ασημακόπουλος, επιμένει ότι πρόκειται για εγκυρότατη απεικόνιση και χαρτογράφηση της ονοματολογίας της Ελληνικής Μασονίας.
Ήδη ήρθε και η πρώτη επώνυμη αντίδραση από τον «ταραχοποιό» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλο.  «Σήμερα (σ.σ. δημοσιογραφικά χθες) ο Στέφανος Χίος δημοσιεύει πρωτοσέλιδα στην “Ελεύθερη ΄Ωρα” την πρώτη συνέχεια μιας λίστας με 450 ονόματα Ελλήνων Μασόνων όπου, μαζί με τα ονόματα των Κάρολου Παπούλια, Ηλία Κασιδιάρη, Γιάννη Βαρδινογιάννη, Λουκά Παπαδήμου, Γιώργου Παπανδρέου & Γιάννη Μπουτάρη, περιλαμβάνεται και το δικό μου όνομα. Το πιο ξεκαρδιστικό είναι ότι, στη σελίδα 12, όπου παραθέτει τα βιογραφικά μας, σημειώνει με νόημα:
“Εννοείται ότι όποιος διαβάσει το ονοματεπώνυμό του και έχει αντιρρήσεις για την ένταξή του στους Ελληνες Μασόνους, πολύ ευχαρίστως να το αφαιρέσουμε…”. Χο, χο, χο. Λοιπόν, Στέφανε, μάντεψε. Εχω αντιρρήσεις. Δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ μασόνος. Αλλά λέω να μην σε πάρω τηλέφωνο και να σε παρακαλέσω να με αφαιρέσεις από τη λίστα. Λέω να καταθέσω μήνυση και αγωγή κατά εσού, του διευθυντή της εφημερίδας σου και παντός άλλου υπευθύνου. Το βρίσκω πιο ξεκαρδιστικό», έγραψε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Στον κ. Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος προφανώς διαθέτει κάποιο χιούμορ (το επέδειξε πριν από λίγες μέρες στις ανταπαντήσεις που έδωσε στον ομοϊδεάτη του Μουλόπουλο όταν ο δεύτερος τον είχε αποκαλέσει «βιζιτού» και «γελωτοποιό»), θα του πούμε το εξής, δίχως άλλα: Εμείς αντιθέτως με εσάς έχουμε ανεξάντλητο χιούμορ όχι μόνον για τις λίστες των Μασόνων αλλά και για να μπορούμε να καταπίνουμε ανέκδοτα και διαλόγους του στυλ: «Και πού να δεις όταν θα αποκαλύψετε τον Τούρκο γκόμενο του Κολοκοτρώνη!», με την απάντησή σας κύριε υψηλόμισθε Βουλευτά, να ακολουθεί: «Δεν ήταν γκόμενος, τον είχε αρραβωνιαστεί!».
Άρα κάποιος για να σας αντιμετωπίσει με την σοβαρότητα που ζητάτε θα πρέπει να έχει και χιούμορ για να καταπίνει τις βλακείες που λέτε. Όσο για τις αγωγές και τις μηνύσεις με τις οποίες απειλείτε, μην δείξετε πριν αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κυβερνήσετε με τέτοιο ύφος «τσαλαπετεινού» σε άδειο κοτέτσι.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε μέσα στην διαδικτυακή του εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας στο δημοσίευμα της “Ελεύθερης Ώρας” στο οποίο περιλαμβάνεται το ονοματεπώνυμο του στη λίστα με 450 ονόματα από έρευνα του Σωτήρη Ασημακόπουλου.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Βουλής ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε είχε σχέση με μυστικιστικές οργανώσεις και χαρακτήρισε συκοφαντίες όσα αναγράφονται.
Αποκάλυψε μάλιστα ότι για να είναι κανείς υποψήφιος της Χρυσής Αυγής πρέπει να υπογράψει μία υπεύθυνη δήλωση όπου δεσμεύεται πως δεν έχει υπάρξει ποτέ μέλος μυστικής οργάνωσης.
kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου