Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η... άνεργη Σαλαγκούδη έγινε η γυμνή Ανθή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η... άνεργη Σαλαγκούδη έγινε η γυμνή Ανθή


Το όνειρο του κοριτσιού ήταν να κάνει μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση. Είχε την ατυχία, όμως, να κλείσει ο Σαμαράς το κανάλι στο οποίο πήρε εκπομπή. Και αναγκαστικά άρχισε να ψάχνεται... αλλιώς.


Η κόρη του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας., Γ. Σαλαγκούδη, ανέλαβε στην ΕΡΤ την πρωινή μας ενημέρωση, προκαλώντας αντιδράσεις περί «γαλάζιων παιδιών» που αποµυζούν τον κρατικό κορβανά την ώρα που ο κόσµος πεινάει...

Η ίδια δεν πτοήθηκε στιγμή. Και τα πήγε πραγματικά εξαιρετικά. Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι δε μπορούσε να σταθεί σωστά (παντελώς άπειρη γαρ), ότι δε μιλούσε και... πολύ και ότι γενικά δεν το... είχε, άφησε άριστες εντυπώσεις (στην οικογένεια της).
Και ήρθε μετά ο Σίμος να ανακοινώσει ότι η ΕΡΤ κλείνει... Και χιλιάδες εργαζόμενοι βρέθηκαν στο δρόμο. Μαζί και τα γαλάζια μπουμπούκια. Έτσι και η Ανθή με τα ωραία μάτια...
Ήταν, μάλιστα, και πολύ εκνευρισμένη. Θυμάστε που... απειλούσε;
Θα περίμενε κανείς να γίνει σφαγή από τα ιδιωτικά κανάλια για να προλάβουν να αποκτήσουν το... κελεπούρι. Μπα. Τίποτα. Και η Ανθή έμεινε με το όνειρο στο χέρι.
Αλλά κανείς δε χάνεται σε αυτή τη ζωή. Και η Ανθή αποφάσισε να κάνει μια γυμνή φωτογραφισούλα. Για καλό σκοπό, βέβαια, αφού το έκανε για να στείλει μήνυμα κατά του AIDS. Το αποτέλεσμα; Εξαιρετικό!


Είδες, Ανθή, τι ωραία που γράφεις στο φακό όταν δε μιλάς και δεν προσποιείσαι ότι είσαι... δημοσιογράφος; Καλή συνέχεια!

toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου