Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Κουντουρά: Να μην αυξηθεί η ΔΕΗ

Κουντουρά: Να μην αυξηθεί η ΔΕΗ
Κουντουρά: Να μην αυξηθεί η ΔΕΗ

«Είναι απίστευτο στην Ελλάδα του 2013, κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να υπάρχουν κάτοικοι που έχουν προβλήματα αναπηρίας, ασθενείς, γονείς με μικρά παιδιά, που δεν μπορούν να πλύνουν και να μαγειρέψουν, να τους κόβεται το ρεύμα και να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν βασικές ανάγκες», δήλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Έλενα Κουντουρά.

«Η τρόικα επιβάλλει στη συγκυβέρνηση να στείλει την Ελλάδα πίσω στη δεκαετία του ’50. Μετά τις ξυλόσομπες και τα μαγκάλια, φτάσαμε στα κεριά και τα λαδοφάναρα. Τα φάρμακα ακριβαίνουν και τα τιμολόγια της ΔΕΗ αυξάνονται και μαζί με το γνωστό χαράτσι άφησαν 350.000 οικογένειες στο σκοτάδι. Μόνο οι μισές κατάφεραν να ξαναπάρουν ρεύμα.


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απαιτούμε να μην αυξηθεί η ΔΕΗ, να καταργηθεί το χαράτσι και να μην κόβεται το ρεύμα σε καμία οικογένεια, διότι αποτελεί απαραίτητο κοινωνικό αγαθό. Οι βουλευτές της συμπολίτευσης, βλέποντας όλον αυτόν τον ανθρώπινο πόνο, δεν πρέπει να ξεχνούν ότι αντιπροσωπεύουν τον ελληνικό λαό και επιβάλλεται να αντιδράσουν στην αναλγησία της κυβέρνησης και στην αποτυχημένη πολιτική του μνημονίου», επισημαίνει η κ. Κουντουρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου