Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Κόντρα Μουρούτη – Μοίρα στο Facebook για την Ελ. Κουντουρά

Κόντρα Μουρούτη – Μοίρα στο Facebook για την Ελ. Κουντουρά 


Αιχμηρή κριτική, ειρωνείες  και απειλές.
Σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Μουρούτη και του μέλους της Εκτελεστικής επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Ιωάννη Μοίρα ξέσπασε στο Facebook, με αφορμή την ανακοίνωση της κ. Κουντουρά για τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.
Η κ. Κουντουρά έκανε λόγο για λίστα του Σίντλερ που δεν έχει τέλος στις απολύσεις στο Δημόσιο, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Μουρούτη.

Σε σχόλιό του στο Facebook ο διευθυντής του Γρ. Τύπου του πρωθυπουργού έγραψε:
«Καλό είναι να ενημερώσει την κα Κουντουρά και τον συνεργάτη της Ioannis Moiras ότι η "Λίστα του Σίντλερ" αφορούσε διασωθέντες από τα ναζιστικά εγκλήματα όχι καταδικασθέντες. Σε κάθε περίπτωση ο παραλληλισμός ατυχής και απαράδεκτος».
Στο σχόλιο απάντησε ο κ. Μοίρας, ο οποίος προκάλεσε μάλιστα τον κ. Μουρούτη να τον αντιμετωπίσει προσωπικά, ενώ τον προειδοποίησε ότι θα τον κάνει ρεζίλι πανελλαδικά:  
«Κύριε Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Έλληνα πρωθυπουργού, η λίστα του Σιντλέρ περιείχε μελλοθανάτους, ασχέτως αν διασώθηκαν. Ευχή και υποχρέωσή μας είναι να διασωθούν οι καθαρίστριες και όλοι οι άνθρωποι τους οποίους πετάτε στον Καιάδα της ανεργίας. Πέραν αυτού έχω να παρατηρήσω πως δεδομένου ότι δεν έχετε καταφέρει να με αντιμετωπίσετε πολιτικά ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και μέχρι πρότινος Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού, είναι γνωστό ότι εσείς προσωπικά, οι συνεργάτες σας και κάποιοι βουλευτές της νέας ΝΕΑΣΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ_ τους οποίους μπορώ και να σας κατονομάσω, με έχετε πλέον στοχοποιήσει ως συνεργάτη της κυρίας Κουντουρά. Συνεχίστε στον ίδιο ρυθμό και σας υπόσχομαι να γίνετε ρεζίλι ΚΑΙ πανελλαδικώς».
Η κόντρα συνεχίζεται με συνεχείς αναρτήσεις, ενώ στην κουβέντα έχουν μπει και απλοί πολίτες οι οποίοι λαμβάνουν το μέρος του ενός ή του άλλου.

newsbomb.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου