Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ WI-FI ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑΣ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
Ταξίαρχος Πολεμικής Αεροπορίας ε.α.

Μια ακόμα θλιβερή εμφάνιση του κ. πρωθυπουργού αυτή τη φορά τηλεοπτική. Μια εμφάνιση στην οποία φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται στον δικό του ιδεατό κόσμο.
Ομολογεί ότι, δεν κυβερνά αυτή τη χώρα όταν λέει «Τώρα, τη μείωση του φόρου στα καύσιμα, σωστά το λέτε, δεν το πετύχαμε. Κατά την άποψή μου λάθος που δεν το επέτρεψαν!!!!».
Ομολογεί ότι, δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει όταν, μιλώντας για τον φόρο ακινήτων είπε «Και το βάλαμε, άμα θέλετε κιόλας, με μια διαδικασία τέτοια, η οποία από ό,τι μου λένε -……..- έχουμε λόγω της διευρυμένης βάσης έναν πιο δίκαιο κατ΄ αρχήν φόρο.

Σε μια χώρα με 27% ανεργία και 2.000.000 ανέργους, σε μια χώρα στην οποία κλείνουν 4.000 επιχειρήσεις μηνιαίως, εξαιτίας των πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση του, ο κ. πρωθυπουργός θεωρεί άξιο αναφοράς ότι μία πολυεθνική θα φέρει 150 (εκατόν πενήντα) θέσεις εργασίας!!!!!.

Σε μια χώρα με 60% ανεργία στους νέους, ο κ. πρωθυπουργός, προτείνει (περιπαίζοντας τους νέους) να γίνουν εφευρέτες!!!! για να σωθούν από την ανεργία.
Και για να δείξει ότι είναι κοντά τους και ότι τους σκέφτεται, υπόσχεται ότι το 2014 θα προσφέρει δωρεάν wi-fi!! Λέγοντας ότι, «υπάρχει η Ελλάδα που νοιάζεται γι’ αυτά τα παιδιά. Διαφορετικά καήκαμε».
Πράγματι, ζώντας στον δικό του κόσμο ο κ. πρωθυπουργός, πιστεύει ότι αυτό που λείπει από το δοκιμαζόμενο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στους νέους (τους οποίους νοιάζεται!!!) το δωρεάν wi-fi.
Πιστεύω ότι αυτή τη μεγάλη προσφορά θα την εκτιμήσει δεόντως, ο νέος που ψάχνει οποιαδήποτε δουλειά για να φύγει στο εξωτερικό, ο πεινασμένος ο οποίος ψάχνει για φαγητό στα σκουπίδια, ο άνεργος που περιμένει στην ουρά για το συσσίτιο ο αγρότης όταν θα του παίρνουν τα χωράφια και ο μικρομεσαίος όταν θα του παίρνουν το σπίτι ή το οικόπεδο μη μπορώντας να αποπληρώσει το ληστρικό φόρο κατοχής αγροτεμαχίων και ακινήτων (που προς θεού δεν είναι νέο μέτρο!!).
Η Ελλάδα διέρχεται ανθρωπιστική κρίση και ο κ. πρωθυπουργός μοιράζει καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.
Ο κ. πρωθυπουργός μεταμορφώνεται σιγά σιγά, σε μια νέα Μαρία Αντουανέτα, μη αναγνωρίζοντας και μη θέλοντας να δει τα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού, που όταν της είπαν ότι « δεν έχει ο λαός ψωμί» απάντησε «ας φάει παντεσπάνι».
Έτσι λοιπόν, ο κ. πρωθυπουργός ο οποίος, όχι μόνο δεν ασχολείται με την επίλυση των προβλημάτων του λαού, αλλά υποταγμένος στις εντολές και τις απαιτήσεις των δανειστών δημιουργεί και άλλα, προσφέρει δωρεάν wi-fi.
Το wi-fi είναι το παντεσπάνι για τον ελληνικό λαό, πιστεύω ότι μετά από αυτή την τηλεοπτική του εμφάνιση ο πρωθυπουργός έχασε και τους τελευταίους εναπομείναντες υποστηρικτές του, οι οποίοι κατάλαβαν τον εμπαιγμό.
Μετά ήρθε η Γαλλική επανάσταση.

e- mail: georgopan@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου