Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού αποκαλεί 2.769.000 Έλληνες «ψεκασμένους»

Ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού αποκαλεί 2.769.000 Έλληνες «ψεκασμένους» 

 Ο κ. Γιώργος Μουρούτης με περίσσιο θράσος βρίζει χυδαία τους αναγνώστες του newsbomb.gr. -Επιστρατεύοντας τακτικές άλλων εποχών, ασκεί χυδαία προπαγάνδα εναντίον Μέσων που εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους τόσα εκατομμύρια Ελλήνων.
Σε πανικό βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου μετά τις κρυφές δημοσκοπήσεις που φτάνουν στα χέρια των συνεργατών του Α. Σαμαρά.

Ο ίδιος εμφανίζεται ανήσυχος παρά το γεγονός ότι στενοί του συνεργάτες σπεύδουν να αμφισβητήσουν την εγκυρότητα των συγκεκριμένων μετρήσεων.
Το newsbomb.gr έφερε χθες στο φως της δημοσιότητας τα στοιχεία των κρυφών δημοσκοπήσεων προκαλώντας «εγκεφαλικά» στο επιτελείο του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με τις κρυφές δημοσκοπήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται σταθερά της ΝΔ η οποία δείχνει να χάνει έδαφος. Παράλληλα, η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα, ενώ το ΠΑΣΟΚ κατρακυλά ακόμα και κάτω από το 5%.
Μετά το δημοσίευμα του newsbomb.gr το οποίο προκάλεσε πάταγο, ο διευθυντής του Γραφείου τύπου του πρωθυπουργού έσπευσε να αμφισβητήσει τις μετρήσεις εξαπολύοντας προκλητική και χυδαία επίθεση προς την ιστοσελίδα που εμπιστεύονται εκατομμύρια Έλληνες για την ενημέρωσή τους.
Με ανάρτησή του στα Social Media, τα οποία χρησιμοποιεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ο κ. Μουρούτης χαρακτήρισε «ψεκασμένους» τους αναγνώστες του newsbomb.gr.
mouroutis11
Μάλλον δεν άρεσε καθόλου στον σύμβουλο του κ. Σαμαρά ότι περισσότερα από 350 άτομα προώθησαν τη συγκεκριμένη είδηση και έσπευσε αμέσως να την αποδοκιμάσει υβρίζοντας αναγνώστες και Μέσο Ενημέρωσης.
Ο κ. Μουρούτης, επιστρατεύοντας τακτικές άλλων εποχών, ασκεί χυδαία προπαγάνδα εναντίον Μέσων που εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους τόσα εκατομμύρια Ελλήνων.
Ο προκλητικός σύμβουλος του πρωθυπουργού αποκαλεί με περίσσιο θράσος 3.000.000 αναγνώστες του newsbomb.gr «ψεκασμένους», ενώ ειρωνεύεται όλους όσοι «τόλμησαν» να προωθήσουν τις κρυφές δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τη ΝΔ να χάνει τα ποσοστά της.
Στην παρακάτω φωτογραφία σας παρουσιάζουμε τα στοιχεία με την επισκεψιμότητα του newsbomb.gr κατά το μήνα Νοέμβριο. Όπως μπορείτε να δείτε, ο κ. Μουρούτης – σύμβουλος του πρωθυπουργού της χώρας – βρίζει χυδαία τους 2.769.000 αναγνώστες της ιστοσελίδας.
analytics november
Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού συγκεντρώνει τη δυσαρέσκεια ακόμα και βουλευτών της ΝΔ καθώς πολλές φορές εμφανίζεται «βασιλικότερος του βασιλέως», ενώ με ύφος 1.000 καρδιναλίων  επεμβαίνει μέσω των Social Media στο κάθε τι…
Αλήθεια κ. Σαμαρά, για ποιο λόγο πληρώνεται από τον ελληνικό λαό ο κ. Μουρούτης; Για να ασκεί λογοκρισία και προπαγάνδα στα Μέσα Ενημέρωσης ή για να υβρίζει τους αναγνώστες ιστοσελίδων;
Αλήθεια κ. Σαμαρά, με ποιο κριτήριο προσλάβατε σε μια τόσο νευραλγική θέση τον κ. Μουρούτη; Ποια ήταν τα τόσο σπουδαία προσόντα του και τον βάλατε στο Μαξίμου;
Αλήθεια κ. Σαμαρά, έχετε ενημερώσει τους συνεργάτες σας ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βρίζουν το λαό;
Ποιος είναι ο κ. Μουρούτης που αποκαλεί 3.000.000 Έλληνες «ψεκασμένους»; Με ποιο δικαίωμα;
Κύριε Σαμαρά, καθαρίστε την αυλή του Μαξίμου, γιατί θα σας πάρουν μαζί τους στην αφάνεια.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου