Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

"Η Οικονομικη Βοηθεια, είναι η βοήθεια των φτωχών των πλουσίων χωρών προς τους πλουσίους των φτωχών χωρών".


κωστας παντελακης
Tου Κώστα Παντελάκη*

Όταν καταλάβουμε πως για τους οικονομικούς αυτούς δολοφόνους ο μόνος σκοπός είναι η πλήρης διάλυση της κοινωνίας, και η αγορά σε τιμή ευκαιρίας ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ από πολυεθνικές και τράπεζες, και πως οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, το μόνο που κάνουν είναι να γίνονται οι μεσίτες τους, τότε θα είναι πολύ αργά.
Οι Financial times λένε ότι η Ελλάδα εντός των επομένων 4 ετών ή θα βγει από την ΕΕ, ή θα πτωχεύσει ή και τα δύο.
Δηλαδή έχει γίνει ο κακός χαμός από το 2010, έχουν χαθεί και χάνονται άνθρωποι, η οικονομία κατέρρευσε, οι περιουσίες χάθηκαν, οι έλληνες διασπάστηκαν και όλα αυτά για να φτάσουμε εκεί που είμασταν το 2010, δηλαδή η προοπτική μας να είναι πτώχευση και έξοδος από το ευρώ.
Εντάξει οι εγκέφαλοι της ευρωζώνης και οι δανειστές έκαναν αυτό που τους συνέφερε, εμείς εδώ χαμπάρι δεν πήραμε για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της χώρας μας;;
Και το χειρότερο απο όλα ειναι ότι συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε τις εντολές τους.
Οι τροικανοί απαιτούν όλα όσα έχουμε υπογράψει.

Είναι παράδοξο από τη μία είδικά η πλευρά του ΔΝΤ να παραδέχεται λάθη στην εφαρμογή των μνημονίων και από την άλλη να πιέζει έτσι.
Υποτίθεται ότι αν είχαμε πρωτογενές πλεόνασμα θα χαλαρώναν κάπως το πρόγραμμα.
Φτάσαμε στο σημείο που το ΟΧΙ είναι μονόδρομος τόσο για την χώρα,όσο και για την συνέχιση της ύπαρξης της.
Είτε έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα είτε δεν έχουμε , η χώρα μπορεί να συντηρηθεί για κάποιους μήνες με δικούς της πόρους.
Μια ελληνική άρνηση θα ταρακουνούσε τα νερά και θα ανάγκαζε τους ευρωκράτες να μας δώσουν αυτό που υπόσχονται από την άνοιξη του 2011.
Μια βιώσιμη λύση του ελληνικούν προβλήματος.
Να μην ξεχναμε ακομη οτι μέχρι το 2037 θα πληρώνει ο ελληνικός λαός το δάνειο της Goldman Sach.
O κ.Σημίτης με την δημιουργική του λογιστική κατάφερε η χώρα να χρεωθεί για τις επόμενες γενιές,ο “Κινέζος” αλχημιστής, ο αρχιτέκτονας της εισόδου της Ελλάδας στην Οικονομική Νομισματική Ένωση το έτος 2002.
Στον "κύκλο της Φρανκφούρτης", "εγκέφαλος" είναι ο αδερφός του, Σπύρος, ο οποίος διαμένει στην γερμανική πόλη, ενώ ισχυρός "παίκτης" είναι πάντοτε ο Λουκάς Παπαδήμος, έναντι του οποίου το γερμανικό κατεστημένο και ένα ισχυρό τμήμα της ευρωπαϊκής ελίτ, λειτούργησε ανταποδοτικά, αμείβοντάς τον για τις υπηρεσίες του με τοποθετήσεις σε υψηλές θέσεις, όπως αυτή του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αλλά και πρωθυπουργού της Ελλάδος .



*Ο Κώστας Παντελάκης είναι υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου