Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου σκοτώνει τους Έλληνες



Νέος θάνατος ενός 83χρονου χθες το βράδυ στη Σπάρτη, από πυρκαγιά σε θερμαντικό σώμα με το οποίο ένα ηλικιωμένο ζευγάρι προσπαθούσε να ζεσταθεί. Οι Έλληνες πεθαίνουν.

Θα πρέπει να γνωρίζει η κυβέρνηση ότι ο ανθρώπινος οργανισμός κρυώνει και έχει ανάγκη να ζεσταθεί. Αν δεν το ξέρουν, κάποιος πρέπει να το πει σε όλους αυτούς του πολιτικού προσωπικού που κάθονται μέσα στη ζεστασιά των αιρκοντίσιον τους που πληρώνουμε όλοι εμείς οι εξαθλιωμένοι.

Θα πρέπει ακόμα η κυβέρνηση να εξηγήσει στον ελληνικό λαό, ο οποίος δυστυχώς κάθεται απαθής και ανέχεται κάθε πολιτική ανοησία της κυβέρνησης και της τρόϊκας, πως είναι δυνατόν να εξαθλιώνεται και να σκοτώνεται ένας ολόκληρος λαός, την ίδια στιγμή που μειώνονται τα έσοδα του Δημοσίου από το πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ χάνονται και πολλές σχετικές θέσεις εργασίας; Την ίδια στιγμή που καταστρέφεται το περιβάλλον και προκαλούνται ένα σωρό αναπνευστικά προβλήματα από κάθε είδους καύσιμες ύλες που χρησιμοποιούν οι εξαθλιωμένοι Έλληνες για να ζεσταθούν;


Η μόνη εξήγηση που δίνουν τα στελέχη της κυβέρνησης είναι η πάταξη του λαθρεμπορίου. Αν όμως η κυβέρνηση είναι παντελώς ανίκανη να πατάξει το λαθρεμπόριο, την ώρα που διαθέτει υπερπολυτελή ΜΑΤ για να συλλαμβάνει κατά δεκάδες τους Έλληνες διαδηλωτές, τότε μια είναι η έντιμη λύση. Η ομολογία της αποτυχίας της και η παραίτηση.

Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου