Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Ποιος βουλευτής της ΝΔ είναι ερωτευμένος με την πρόεδρο της νεολαίας των ΑΝΕΛ;



Έχει φωτογραφία της στο ....προσκεφάλι του 

Η πληροφορία είναι διασταυρωμένη και μάλιστα αυτός μπορεί να το έχει κρυφό καμάρι, αλλά στη Βουλή το έχουν... τούμπανο.

Η σκληρή φωτογραφία που είδε ο Ρίτσος και συγκλονισμένος έγραψε τον Επιτάφιο

Η σκληρή φωτογραφία που είδε ο Ρίτσος και συγκλονισμένος έγραψε τον Επιτάφιο [εικόνες&βίντεο]


Μια μάνα θρηνεί πάνω στον νεκρό γιο της στη Θεσσαλονίκη, πάνω στην άσφαλτο. Εχει χτυπηθεί από πυρά χωροφυλάκων. Βλέποντας την επόμενη μέρα τη φωτογραφία στον Ριζοσπάστη ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος, συγκλονισμένος γράφει τον Επιτάφιο - ποίημα σταθμό για τη χώρα που πήρε άλλη διάσταση και μέγεθος όταν στη συνέχεια μελοποιήθηκε από τον Μίκη Θεοδωράκη.

Προσμονή για την Ανάσταση του Κυρίου και του Ελληνισμού

ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ


Πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια οι εκκλησιές ήταν γεμάτες με παιδιά κι εφήβους. Αν θα ζούσε ο μακαριστός Χριστόδουλος θα ήταν ικανοποιημένος από εικόνες που δεν περίμενε ούτε εκείνος όταν έλεγε στους πιτσιρικάδες ότι τους «πήγαινε»…

Στο Ροδάκινο Κρήτης ο Τσίπρας

Στο Ροδάκινο Κρήτης ο Τσίπρας


Στο γραφικό χωριό Ροδάκινο Κρήτης βρίσκεται για τις πασχαλινές του διακοπές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μαζί με την σύντροφό του Περιστέρα και τα δύο τους παιδιά.

ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝ.ΓΡΑΜ. ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!

Ο κατάλογος για τις υποψηφιότητες του Γεν.Γραμ μεγαλώνει!Μετά την Β.Ελλάδα σειρά έχει ο Θεσσαλικός κάμπος.Έσπ(υ)ρε ο Θεσσαλός και βγήκε σε καλή σειρά στο Εθνικό Συμβούλιο.Τώρα νταβρ(η)ντωμένος άρχισε να υφαίνει με χρυσό βελόνι την υποψηφιότητά του για την θέση του Γεν.Γραμ. του κινήματος.Αν λάβουμε υπόψιν και τις φήμες πως την υποψηφιότητά του στηρίζει και 3ο μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ. που προτάθηκε και εκείνος για Γεν.Γραμ. από άλλους αλλά το ασυμβίβαστο που ψηφίστηκε στο καταστατικό δυστυχώς ακύρωσε τις όποιες σκέψεις,τότε μιλάμε για σύγκρουση σε υψηλό επίπεδο.Φαίνεται πως η υποψηφιότητα αυτή έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ..Αναμένεται συνέχεια σε αυτό το σήριαλ που απ'ότι φαίνεται θα έχει πολλούς πρωταγωνιστές!!

Οι έξι λόγοι για ανασχηματισμό τον Ιούλιο

Οι έξι λόγοι για ανασχηματισμό τον Ιούλιο

Υπήρξαν έξι τουλάχιστον λόγοι ώστε ο ανασχηματισμός να γίνει... κατακαλόκαιρο (Ιούλιο, προανήγγειλε χθες ο Φώτης Κουβέλης), στον ένα και κάτι χρόνο από την έλευση της τρικομματικής κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία.

Έκαναν μόνιμο, συμβασιούχο...79 ετών




Έκαναν μόνιμο, συμβασιούχο...79 ετών

Μετέτρεψαν τη σύμβασή του σε αορίστου χρόνου και ο εν λόγω υπάλληλος είναι 79 ετών!
Ο λόγος για έναν συμβασιούχο, ο οποίος ενώ γεννήθηκε το 1934, διορίστηκε το 2004 στη διεύθυνση Αλλοδαπών του δήμου Αθηναίων, όταν δηλαδή 70 ετών.

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!Από που θα προέρχεται ο νέος Γεν.Γραμ των ΑΝ.ΕΛ;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βολταίρου,για την θέση του Γεν.Γραμ.,αναμένεται υποψηφιότητα-έκπληξη από την Β.Ελλάδα!Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ο Γεν.Γραμ. πρέπει να προέρχεται από την Β.Ελλάδα!Αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωσή του!

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Στον αέρα χιλιάδες ιδιοκτήτες αυθαιρέτων


«Τρύπα» 1,4 δισ. ευρώ στα δημόσια έσοδα μετά την απόφαση του ΣτΕ – Τι θα γίνει με όσους είχαν τακτοποιήσει το αυθαίρετό τους;

Στον αέρα χιλιάδες ιδιοκτήτες αυθαιρέτων

Αντισυνταγματικό στο σύνολό του έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) το νόμο 4014/2011 περί τακτοποίησης των αυθαιρέτων, ο οποίος είχε εκπονηθεί όταν υπουργός Περιβάλλοντος ήταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Δίκτυο Μουσουλμανικής Αδελφότητας σε Ελλάδα-ΕΕ: Διευθύνσεις-τηλέφωνα



Η Μουσουλμανική Αδελφότητα (Μ.Α) λειτουργεί παγίως, μέσω ενός πολυπλόκαμου δικτύου οργανώσεων που σχετίζονται με φιλανθρωπικά, θρησκευτικά και ακαδημαϊκά κέντρα. Ο λόγος της δομής αυτής που προσομοιάζει με λαβύρινθο, είναι η παλαιόθεν αντίληψη της Μ.Α. ως διωκόμενης από διάφορες κυβερνήσεις ως συνωμοτικής οργάνωσης.

Η Χρυσή Αυγή για Σαμαρά, Καμίνη

Η Χρυσή Αυγή για Σαμαρά, Καμίνη

Για παράνομο και ανθελληνικό κράτος κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν νωρίς το πρωί στην πλατεία Συντάγματος, κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων του κόμματος σε πολίτες.

Διαψεύδει ο Πάνος Καμμένος ότι έχει σκάφος σε offshore, απειλεί με μηνύσεις



Τις πληροφορίες περί κατοχής σκάφους αναψυχής, το οποίο είναι δηλωμένο σε offshore εταιρεία, διέψευσε κατηγορηματικά ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής διέκοψε την ομιλία του και αποχώρησε φανερά ενοχλημένος από τη συνεδρίαση τη Βουλής για το πολυνομοσχέδιο.

Νικολόπουλος: Μπορώ να συνεργαστώ με όλους

Νικολόπουλος: Μπορώ να συνεργαστώ με όλους


Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, μίλησε στον Real Fm, στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου, ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφερόταν ότι έγινε δεκτός με χειροκροτήματα στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων…

Ετοίμαζαν νέο τρομοκρατικό χτύπημα οι πέντε των «Πυρήνων»


Σε προπαρασκευαστικό στάδιο τρομοκρατικής ενέργειας διατείνεται η αστυνομία ότι βρίσκονταν οι πέντε συλληφθέντες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ετοίμαζαν νέο τρομοκρατικό χτύπημα οι πέντε των «Πυρήνων»

Αυτό πιστεύει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία είχε καταφέρει το τελευταίο χρονικό διάστημα να βρεθεί στα ίχνη ενός εκ των συλληφθέντων και η επέμβαση αποφασίστηκε όταν εκτιμήθηκε επαναδραστηριοποίηση του νέου επιχειρησιακού βραχίονα της οργάνωσης και όταν όλα τα μέλη μαζί συναντήθηκαν προχθές σε μπιραρία της περιοχής.

Στα άκρα Βενιζέλος-Παπανδρέου

Στα άκρα Βενιζέλος-Παπανδρέου


Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης 

Ένα βήμα πριν από τη διάσπαση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, μ’ αφορμή τη «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του και την σφοδρή αντιπαράθεση Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπανδρέου.
Πρόθεση, βεβαίως και των δυο πλευρών είναι να πέσουν οι τόνοι τις επόμενες ημέρες, καθώς μεσολαβεί το Πάσχα, ενώ αμέσως μετά οι δυο άνδρες θα βρίσκονται εκτός Ελλάδας.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ?



Έλληνες ανώτατοι αξιωματικοί μασόνοι! Πάνω από 50.000 σατανιστές υψηλά ιστάμενοι!
Γέμισε η βουλή των Ελλήνων από μασόνους!
Δηλώσεις Ταξίαρχου (Ε.Α) Γ ΜΕΛΑ για το Σιωνισμό.

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

«Πριονίζουν» ΑΣΕΠ και κατώτατο μισθό

Σε θέση άμυνας βρίσκεται η τρικομματική κυβέρνηση και ιδίως το ΠΑΣΟΚ, που κατηγορούνται από την αντιπολίτευση ότι τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας που ψηφίστηκαν στο πλαίσιο του πολυνομοσχεδίου που πέρασε από τη Βουλή, αποτελούν έμμεσο τρόπο για την περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού.


«Για όποτε το επιτρέψουν οι δημοσιονομικές συνθήκες - είναι προσωρινές θέσεις εργασίας» διευκρίνισε ο Στουρνάρας, ενώ ο Βενιζέλος θεωρεί επιτυχία την τροπολογία που πέρασε"

Πρώτη στην ανεργία η Ελλάδα

Πρώτη στην ανεργία η Ελλάδα


Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στο σύνολο των 27 χωρών της ΕΕ εξακολουθεί να διατηρεί η Ελλάδα. 
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Eurostat, η ύφεση της ελληνικής οικονομίας ξεπερνά το 4% και η ανεργία αγγίζει το 27,2%.

ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα για την Πρωτομαγιά

ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα για την Πρωτομαγιά


Διαβάστε το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για συγκέντρωση στα Χαυτεία, την Πρωτομαγιά στις 10:30 το πρωί:
"Εργαζόμενε, εργαζόμενη/άνεργε, άνεργη
Αναρωτιέσαι καθημερινά:
Για πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίζεται αυτή η βαρβαρότητα;

Eurostat: Στο 59,1% η ανεργία στους νέους

Eurostat: Στο 59,1% η ανεργία στους νέους

Eurostat: Στο 59,1% η ανεργία στους νέους



Τη θλιβερή πρωτιά στην ανεργία εξακολουθεί να κατέχει η Ελλάδα στην ΕΕ, με συνολικό ποσοστό 27,2% και 59,1% για τους νέους κάτω των 25 ετών τον Ιανουάριο του 2013, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία της Εurostat για την ανεργία στην ΕΕ αφορούν τον Μάρτιο του 2013, ενώ για την Ελλάδα αφορούν τον Ιανουάριο του 2013.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, τον Μάρτιο του 2013, η ανεργία στην Ευρωζώνη σημείωσε οριακή αύξηση, σε σχέση με το Φεβρουάριο, από 12% στο 12,1%, ενώ στην «ΕΕ των 27» η ανεργία παρέμεινε σταθερή στο 10,9% το Μάρτιο. Οι άνεργοι μέσα σε ένα μήνα αυξήθηκαν κατά 69.000 στην «ΕΕ των 27» και κατά 62.000 στην ευρωζώνη. Συνολικά, καταγράφονται 26,521 εκατομμύρια άνεργοι στην ΕΕ και 19,211 εκατομμύρια άνεργοι στην ευρωζώνη.

Τα υψηλότερα επίπεδα ανεργίας στην ΕΕ καταγράφονται στην Ελλάδα (27,2% τον Ιανουάριο του 2012), στην Ισπανία (26,7%) και στην Πορτογαλία (17,5%). Τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας σημειώθηκαν στην Αυστρία (4,7%), στη Γερμανία (5,4%), στο Λουξεμβούργο (5,7%) και στην Ολλανδία (6,4%).

Επιπλέον, στην Ελλάδα καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση της ανεργίας μέσα σε ένα χρόνο (21,5% τον Ιανουάριο του 2012 σε 27,2% τον Ιανουάριο του 2013). Μετά την Ελλάδα η μεγαλύτερη αύξηση της ανεργίας καταγράφεται στην Κύπρο (από 10,75 ΣΕ 14,2%), στην Ισπανία (από 24,1% σε 26,7%) και στην Πορτογαλία (από 15,1% σε 17,5%).

Εξάλλου, σε επίπεδα ρεκόρ παραμένει στην ΕΕ η ανεργία των νέων κάτω των 25 ετών. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εurostat, το Μάρτιο του 2013 η ανεργία των νέων παρέμεινε σταθερή (σε σχέση με το Φεβρουάριο) στο 23,5% στην ΕΕ και στο 24% στην ευρωζώνη.

Συνολικά, καταγράφονται 5,690 εκατομμύρια άνεργοι νέοι στην ΕΕ και 3,599 εκατομμύρια στην ευρωζώνη.

Τα υψηλότερα επίπεδα ανεργίας για τους νέους στην ΕΕ, καταγράφονται στην Ελλάδα (59,1% τον Ιανουάριο του 2013), στην Ισπανία (55,9%), στην Ιταλία (38,4%)και στην Πορτογαλία(38,3%). Τα χαμηλότερα ποσοστά καταγράφονται στη Γερμανία και στην Αυστρία (7,6%) και στην Ολλανδία (10,5%).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα αυξήθηκε από 25,7% το Δεκέμβριο του 2012 σε 27,2% τον Ιανουάριο του 2013. Το ποσοστό ανεργίας στους άνδρες διαμορφώθηκε στο 23,9% και στις γυναίκες στο 31,4%, τον Ιανουάριο του 2012.

 πηγή: enikos.gr

Τσίπρας: Ψεύτες και αδίστακτοι

Τσίπρας: Ψεύτες και αδίστακτοι

Τσίπρας: Ψεύτες και αδίστακτοι
Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.

Σοκ στον Πειραιά. Αυτοκτόνησε ο Κ. Ρεσβάνης

Σοκ στον Πειραιά. Αυτοκτόνησε ο Κ. Ρεσβάνης

Σοκ στον Πειραιά. Αυτοκτόνησε ο Κ. Ρεσβάνης

Ο γνωστός δικηγόρος και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, Κωνσταντίνος Ρεσβάνης, ήταν ο άνδρας που αυτοκτόνησε πριν από λίγο, πέφτοντας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στον Πειραιά, στην οδό Παλαιολόγου 5, όπου στεγαζόταν το γραφείο του.