Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Φυγόκεντρες τάσεις στο κόμμα του Ζώη;



Το εντυπωσιακό άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας σε δεξιά στελέχη που έχουν αποχωρήσει και βρίσκονται σε άλλους πολιτικούς χώρους φαίνεται να «αγγίζει» και τη νεοσύστατη «Νέα Μέρα».

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Στόχος η φθορά του Καμμένου


Σχέδιο αποδυνάμωσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχουν θέσει σε εφαρμογή, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στη Νέα Δημοκρατία. Στόχος σταδιακά το κόμμα να χάσει τη δυναμική και την απήχηση που έχει στην κοινωνία και να φτάσει στις επόμενες εκλογές συρρικνωμένο και με πενιχρές πιθανότητες επιτυχίας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡ ΓΙΩΡΓΟ

koskotas


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Makeleio.gr η Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ., η οποία θα συνέλθει την Κυριακή 19 Μαΐου 2013, θα «εκλέξει» Γραμματέα της τον σημερινό Ευρωβουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Νίκο Σαλαβράκο.
Οι λόγοι της «επιλογής» αυτής, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας είναι οι εξής:

1% μπροστά η ΝΔ στη μεγάλη δημοσκόπηση των "Παραπολιτικών" (ΠΙΝΑΚΑΣ)



Μια αποκαλυπτική έρευνα της εταιρείας "Μetrisis" που καταγράφει όλες τις κρίσιμες μεταβολές στο πολιτικό σύστημα.
-Πως αναδιαμορφώνεται τώρα το πολιτικό σκηνικό.
-Το παζλ των νέων σχηματισμών ,οι αντοχές των κοινοβουλευτικών κομμάτων και πως κρίνουν οι πολίτες τα νέα πρόσωπα.

Η ΝΔ «τεμαχίζεται» και η λαϊκή δεξιά δηλώνει παρούσα

i-nd-temaxizetai-kai-i-laiki-deksia-dilonei-parousa


Μπορεί κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία να σχεδιάζουν την μετεξέλιξη της σε συνδυασμό με  αλλαγές σε σύμβολα και  ιδεολογικές γραμμές, παράλληλα στο εσωτερικό της , κομματικά στελέχη αναζητούν το στίγμα και τη χαμένη φυσιογνωμία του κόμματος που κυριάρχησε στη μεταπολίτευση με τις αποφάσεις σταθμούς για την πορεία της χώρας. 

Δραγασάκης: Προσέβαλαν το Κοινοβούλιο - Έκανα το αυτονόητο


Τις ευχαριστίες του προς τους βουλευτές όλων των κομμάτων και τον πρόεδρο της Βουλής, οι οποίοι υποστήριξαν τη στάση του κατά τα επεισόδια με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην εθνική αντιπροσωπεία εξέφρασε ο Γιάννης Δραγασάκης, τονίζοντας ότι ο ίδιος έπραξε «το αυτονόητο».

«Σήμερα στη Βουλή δεν είχαμε κάποια διαμάχη μεταξύ κομμάτων. Είχαμε μια προσβολή του Κοινοβουλίου από την Χρυσή Αυγή», δήλωσε.

«Ως προεδρεύων του Κοινοβουλίου έκανα το αυτονόητο, όχι να τηρήσω τυπικά τον Κανονισμό, αλλά να υπερασπιστώ τον αυτοσεβασμό και του Κοινοβουλίου και όσων είμαστε εκεί μέσα. Δεν μπορούν να μας επιβάλουν να ακούμε τα υβρεολόγιά τους, να ακούμε την άθλια γλώσσα τους, να ακούμε τη ρητορική μίσους ενάντια σε κάθε τι διαφορετικό, σε κάθε τι το οποίο δεν θεωρούν δικό τους. Αυτό έγινε σήμερα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δραγασάκης.

Στα... μαχαίρια Ξουλίδου και Καμπουράκης

sta-maxairia-ksoylidoy-kai-kampoyrakis-


Πυρά εκατέροθεν αντήλλαξαν ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του Mega, Δημήτρης Καμπουράκης και η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου με αφορμή την οικονομική πολιτική της χώρας.

Ροντούλης: Ουδέποτε υπήρξα αποσπασμένος σε άλλον βουλευτή

Ροντούλης: Ουδέποτε υπήρξα αποσπασμένος σε άλλον βουλευτή


«Ουδέποτε υπήρξα αποσπασμένος σε γραφείο άλλου βουλευτή. Είμαι στην Κοζάνη όπου και διατηρώ την οργανική μου θέση».

ΒΙΝΤΕΟ-Το επεισόδιο με την αποβολή του Ηλιόπουλου-Τι λέει η Χρυσή Αυγή για τα «χάιλ Χίτλερ»

ΒΙΝΤΕΟ-Το επεισόδιο με την αποβολή του Ηλιόπουλου-Τι λέει η Χρυσή Αυγή για τα «χάιλ Χίτλερ»


Τον Φρούραρχο της Βουλής κάλεσε ο Γιάννης Δραγασάκης που εκτελούσε χρέη προέδρου στη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου, για να αποβάλει τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

ΚΕΕΛΠΝΟ: Επιφυλακή για νέο θανατηφόρο ιό

ΚΕΕΛΠΝΟ
Σε αυξημένη ετοιμότητα για έναν νέο ιό βρίσκονται οι ελληνικές υγειονομικές αρχές.
Πρόκειται για τον κοροναϊό NcoV, ο οποίος προέρχεται από την ίδια οικογένεια ιών στην οποία ανήκει επίσης ο ιός του SARS, αλλά δεν είναι τόσο επικίνδυνος, καθώς δεν μεταδίδεται εύκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Κατάσχεση σε 10 ημέρες για χρέη

Κατάσχεση σε 10 ημέρες για χρέη

Με διαδικασίες εξπρές και εντός 10ημέρου θα αποδίδονται στο Δημόσιο τα ποσά που κατάσχονται μέσω τραπεζών για ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογουμένων.

Πρόκειται για το μέτρο της κατάσχεσης εις χείρας τρίτων και αφορά κυρίως μισθούς, συντάξεις, ενοίκια που «κινούνται» μέσω τραπεζικών λογαριασμών, όπου τα χρήματα δεσμεύονται μεν από τα πιστωτικά ιδρύματα αλλά... καθυστερούν να περάσουν στα δημόσια ταμεία.

Περιβάλλον, διαδίκτυο και αποξένωση στο θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Ενα συνδυαστικό θέμα για το φαινόμενο της αποξένωσης του ανθρώπου στην εποχή του διαδικτύου, καθώς και τις επιπτώσεις από την έλλειψη σεβασμού προς το περιβάλλον κλήθηκαν να αναλύσουν οι υποψήφιοι στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας (Γενικής Παιδείας) με το οποίο άνοιξε σήμερα η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Φωτό: Εθνος/Χάρης Γκίκας

Πρόκειται ένα απόσπασμα από το βιβλίο του καθηγητή Πανεπιστημίου Γ. Γραμματικάκη «Ενας αστρολάβος του ουρανού και της ζωής», που αναφέρεται στις έννοιες του περιβάλλοντος, της αποξένωσης και της διάχυσης της πληροφορίας, μέσα από το διαδίκτυο.

Ολομέτωπη Τσίπρα-Συνιστωσών

Ολομέτωπη Τσίπρα-Συνιστωσών

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης



Σε ολομέτωπη σύγκρουση οδηγείται ο Αλέξης Τσίπρας με τις συνιστώσες που αρνούνται την κατάργησή τους, αλλά και για το θέμα της κυβέρνησης που θα συγκροτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν γίνει κυβέρνηση.

Ο Αλ. Τσίπρας, πάντως, που το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε σειρά συναντήσεων με κορυφαία στελέχη και τους εξέφρασε την διάθεσή του να μην επιτρέψει πλέον τη λειτουργία «κομμάτων μέσα στο κόμμα», εμφανίζεται αποφασισμένος να συγκρουστεί στα παραπάνω θέματα στην συνεδρίαση της ΚΠΕ αύριο και μεθαύριο.

Άνοιξε η αυλαία των πανελλήνιων

Άνοιξε η αυλαία των πανελλήνιων

Άρχισαν οι πανελλαδικές εξετάσεις για περίπου 110.000 υποψηφίους. Οι εξεταζόμενοι διαγωνίζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, με το οποίο παραδοσιακά ξεκινούν οι πανελλαδικές.

Το Real.gr σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) θα μεταδώσει όλες τις λύσεις των θεμάτων στα μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται ανάπαυλα για τους υποψηφίους των ημερήσιων Λυκείων και επιστροφή στις εξεταστικές αίθουσα τη Δευτέρα με τα μαθήματα γενικής παιδείας, Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Ιστορία.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ο Στουρνάρας «πανηγυρίζει» για το... δώρο του μνημονίου



Ουρές ντροπής σχηματίστηκαν για ακόμα μια φορά, αυτή τη φορά στο μετρό στο Μεταξουργείοόπου οι παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών προχώρησαν σε δωρεάν διανομή τροφίμων και λαχανικών, ζητώντας την απόσυρση του νόμου που αλλάζει το καθεστώς αδειοδότησης των Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.
Εικόνες με ανθρώπους να απλώνουν τα χέρια για λίγα λαχανικά, να στριμώχνονται για μερικά φρούτα, άλλοι να μαζεύουν ότι περίσσευε  ακόμα και από τον δρόμο… το συνηθίσαμε και αυτό!

«Εκτελεστική μαριονέτα των HΠΑ ο Γ. Παπανδρέου»

παπανδρεου

-Ο «Mr. Dax» ξεσκεπάζει τον «ύποπτο» ρόλο του πρώην πρωθυπουργού -Η Ελλάδα διαθέτει κοιτάσματα πολλαπλάσια του χρέους της, αλλά ο ΓΑΠ το είχε διαψεύσει. -Πώς Ευρώπη και ΔΝΤ οδήγησαν την Ελλάδα στο «γκρεμό»
Σε συνταρακτικές αποκαλύψεις τις οποίες πολλοί γνωρίζουν αλλά δεν τολμούν να ξεστομίσουν προχώρησε ο Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ -γνωστός και ως «Mr. Dax»- στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ...

karatzaferis-georgiadis

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία μας έδωσε πριν απο λίγο γαλάζιο "βαθύ λαρύγγι"... Αυτή την ώρα σε γραφείο του ΤΗΛΕΑΣΤΥ έχουν θερμή συνάντηση ο Γιώργος Καρατζαφέρης με τον Άδωνι Γεωργιάδη... Τα κουμπαράκια είχαν να μιλήσουν πάρα πολύ καιρό μετά την απόδραση του Μπουμπούκου στο στρατόπεδο του Σαμαρά όμως μετά τη νέα...

Εθνικό έγκλημα με τον ορυκτό πλούτο

Εθνικό έγκλημα με τον ορυκτό πλούτο

«Η Ελλάδα είναι η πλουσιότερη χώρα της ΕΕ σε μεταλλεύματα οικονομικά εκμεταλλεύσιμα. Και ορισμένα από αυτά είναι και στρατηγικής σημασίας (ουράνιο, νικέλιο, βωξίτες, χρώμιο)».

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Η διαπίστωση αυτή περιέχεται σε μελέτη του υπουργού Βιομηχανίας και Βόρειας Ελλάδας στην κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή, του κ. Νίκου Μάρτη, που βασίζεται σε στοιχεία από επίσημες γεωλογικές έρευνες και διαπιστώσεις Ελλήνων και ξένων ειδικών επιστημόνων. Η μελέτη, που έγινε το Νοέμβριο του 2011 και έρχεται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτει απόρρητες συζητήσεις μεταξύ Κωνσταντίνου Καραμανλή πριν από το 1980 και του υπουργού του Νίκου Μάρτη για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας.

Eκτός βουλής Βενιζέλος, Κουβέλης!



Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ (4,8%), έβδομη η ΔΗΜΑΡ (4,0%)...

Αν η δημοσκόπηση της Marc δεν είναι πειραγμένη, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ στις επόμενες εκλογές είναι πολύ πιθανόν να μείνουν εκτός Βουλής.

Η συγκατοίκηση στην κυβέρνηση με τον Σαμαρά δείχνει, να....

Οι ΑΝ.ΕΛ. για το ταξίδι του Σαμαρά στην Κίνα

Οι ΑΝ.ΕΛ. για το ταξίδι του Σαμαρά στην Κίνα


«Όταν ο κ. Σαμαράς βρίσκεται στην Κίνα σκέφτεται κάθε πρωί τους ανέργους, όταν επιστρέφει στην Ελλάδα επιστρατεύει όσους αγωνίζονται για το δικαίωμα στην εργασία», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κίνα και προσθέτουν:

ΜΠΟΡΔΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...

stournaras22

ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ...

Βιβλίο θα τυπώσουμε με τις μπουρδολογίες- σαχλαμάρες του Στουρνάρα.Το χειρότερο είναι ότι όλες αυτές τις αηδίες τις λέει μπροστά σε εκπροσώπους του Τύπου (τον παίρνουν στα σοβαρά και τις μεταδίδουν, χειραγωγώντας έτσι την κοινή γνώμη) αλλά και στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής. Μίλησε λοιπόν ο άνθρωπος αυτός  για τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup. Και τι είπε; Είπε λοιπόν ότι επειδή μας έδωσαν οι δανειστές-τοκογλύφοι την δόση των 7,5 δις ευρώ αποκτήσαμε την...αξιοπιστία μας!!!

Στον «αέρα» 12 επιδόματα - Δείτε ποια είναι

Στον «αέρα» 12 επιδόματα - Δείτε ποια είναι

Μετά τις 15 Μαΐου πολλοί μπορούν να δουν δραματική μείωση στον μισθό τους.

Με τις κλαδικές συμβάσεις να αποτελούν παρελθόν υπάρχουν πλέον πολλά είναι τα επιδόματα των οποίων η καταβολή δεν είναι υποχρεωτική.
Ανάλογα με την κάθε κλαδική σύμβαση υπάρχουν ως και 12 επιδόματα τα οποία μπορεί ο εργοδότης να μην καταβάλει. Έτσι οι εργαζόμενοι αγωνιούν για το αν τον επόμενο μήνα θα δουν μειωμένη τη μισθοδοσία τους.
Τα επιδόματα αυτά είναι:

Ματαιώνονται πτήσεις

Ματαιώνονται πτήσεις

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Πέμπτη, από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου από την ΑΔΕΔΥ και τη ΓΣΕΕ, ενώ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα δεν θα εκτελεστεί καμία πτήση σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας, λόγω της στάσης εργασίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.

Αναστέλλει την απεργία η ΟΛΜΕ-Κανονικά οι εξετάσεις

Αναστέλλει την απεργία η ΟΛΜΕ-Κανονικά οι εξετάσεις

Δεν θα πραγματοποιήσουν απεργίες οι εκπαιδευτικοί και οι πανελλαδικές εξετάσεις θα διεξαχθούν κανονικά, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, ωστόσο η οριστική απόφαση για την αναστολή της απεργίας θα ληφθεί στη γενική συνέλευση της ΟΛΜΕ, σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Τ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ – ΜΑΜΟΥΘ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.



Δεν θα πιστέψετε αυτά που θα διαβάσετε. Το θράσος είναι αδιανόητο.
ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. 
Την ίδια στιγμή, ο Παπανδρέου, ο αρχιερέας της διαφθοράς, συκ0φαντούσε διεθνώς τους Έλληνες ως διεφθαρμένους.
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, κύριος Κουσελάς, έδινε εντολή να “μην προχωρήσει ο έλεγχος στην εν λόγω εταιρεία” γιατί το θέμα “θα τακτοποιηθεί νομοθετικα με ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΟ 2000!!!”
Ένας ευπατρίδης εφοριακός αντιστάθηκε και πήγε την υπόθεση στον Πεπόνη. Δείτε την οργή του ηρωϊκού εισαγγελέα στην τελευταία σελίδα, όπου με κεφαλαία αναφέρει πως “δυστυχώς” το θέμα οφείλει να το στείλει στην βουλή λόγω του νόμου περί ευθύνης υπουργών!

Έσφαξαν εργαζόμενο στη μέση του δρόμου

Έσφαξαν εργαζόμενο στη μέση του δρόμου

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η «μάχη» της εγκληματικότητας στις γειτονιές, αφού οι δολοφονίες με κίνητρο τη ληστεία και οι «εισβολές» αδίστακτων κακοποιών με βαρύ οπλισμό, όπως καλάσνικοφ και χειροβομβίδες, σε σπίτια αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.
Οι ανυπεράσπιστοι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανασφάλεια και τον φόβο και όλα αυτά, κάτω από την ανοχή της κυβέρνησης. 

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ...

ellinikobrand
Έλυσε όλα τα προβλήματα της χώρας ο Μεσσήνιος και είπε τώρα να ασχοληθεί και με το εθνικό μας BRAND NAME...Μάλιστα επειδή το θέμα έχει βαρύνουσα σημασία και είναι... υψιστης προτεραιότητας για την κυβέρνηση θα ασχοληθεί εννιαμελής ομάδα υπό τον γενικό γραμματέα ενημέρωσης...Δεν το πιστεύετε; Το επίσημο έγγραφο που ακολουθεί θα σας πείσει...

Ο Μαριάς για την άγρια επίθεση στη Χερσόνησο

Ο Μαριάς για την άγρια επίθεση στη Χερσόνησο

Με αφορμή την επίθεση του Ολλανδού ανιματέρ κατά του 11χρονου στην Χερσόνησο ο βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς αφού εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του άτυχου μικρού παιδιού επισήμανε ότι οι ξενοδόχοι προτιμούν να προσλαμβάνουν αλλοδαπούς εργάτες για να μειώσουν το κόστος θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Δικαστικοί κλητήρες στην Ιπποκράτους με εντολή έξωσης

Δικαστικοί κλητήρες στην Ιπποκράτους με εντολή έξωσης

Το κατώφλι των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους πέρασαν σήμερα το πρωί οι δικαστικοί επιμελητές, έχοντας στα χέρια τους εντολή για έξωση και κατάσχεση.

Σύμφωνα με τον ALPHA, οι δικαστικοί κλητήρες γύρω στις 10 το πρωί ανέβηκαν στον πέμπτο όροφο και πήγαν στο γραφείο του διευθυντή του κόμματος Νίκου Σαλαγιάννη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΠΑΣΟΚ χρωστά στον ιδιοκτήτη του κτιρίου ενοίκια ύψους 0,5 εκατ. ευρώ.

Τσοχατζόπουλος: Η δίκη μου είναι πολιτική και όχι ποινική

Τσοχατζόπουλος: Η δίκη μου είναι πολιτική και όχι ποινική

Πολιτική χαρακτήρισε τη δίκη του ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Άκης Τσοχατζόπουλος, βάζοντας για άλλη μια φορά στο «κάδρο» τα τότε μέλη του ΚΥΣΕΑ με πρόεδρο τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Σημίτη.
Αρνούμενος ότι έχει πάρει μίζες για τις συμβάσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων, ο κ. Τσοχατζόπουλος με την έναρξη της σημερινής διαδικασίας, απευθυνόμενος στους δικαστές είπε:

Οι τουρκο-προσκυνημένοι της Βουλής


Του Σάββα Καλεντερίδη 

Επί κυβερνήσεως Λουκά Παπαδήμου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης είχε προετοιμάσει νομοσχέδιο, στο οποίο υπήρχε διάταξη που ποινικοποιούσε την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου. Αυτό στην πράξη σήμαινε ότι αν περνούσε αυτή η διάταξη, όποιος στην Ελλάδα αμφισβητούσε ή αρνιόταν τη διάπραξη των Γενοκτονιών που αναγνωρίστηκαν από τη Βουλή των Ελλήνων, θα είχε να αντιμετωπίσει την Ελληνική Δικαιοσύνη και τις ποινές που προέβλεπε ο συγκεκριμένος νόμος...

Σχέδιο των Τούρκων να διαλύσουν το Καστελόριζο!...Ακούει κανείς ;



 Την Κυριακή άλλοι 30 Αφγανοί λαθρομετανάστες "αποβιβάστηκαν" στο νησί ! Είναι βέβαιο πλέον πως οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να καταστρέψουν το...Καστελόριζο. Aυτό λένε και κάτοικοι του ακριτικού νησιού ,που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες να κάνουν απόβαση στο νησί δεκάδες λαθρομετανάστες από την Τουρκία.

ΜΑΛΛΙΟΚΟΥΒΑΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

tatso-papas-kasid

Άναψαν τα αίματα πάλι στη Βουλή ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή... Ως την «ελπίδα και νιότη του κόσμου» χαρακτήρισε τον εθνικισμό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς στην Ολομέλεια της Βουλής επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό την υπογραφή του σε κείμενα περιοδικού του κόμματος όπου εξυμνεί τον Αδόλφο Χίτλερ και υπόσχεται ότι «εμείς οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές θα σταθούμε προσοχή στο όραμά του».

Πρόστιμο-μαμούθ για νοθευμένα ανώνυμα γενόσημα

Πρόστιμο-μαμούθ για νοθευμένα ανώνυμα γενόσημα

Ινδική φαρμακοβιομηχανία ένοχη για κακουργήματα που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών, αποκαλύπτει το κορυφαίο αμερικανικό δίκτυο CBS.
Θάνατοι, τάσεις αυτοκτονίας, θραύσματα γυαλιού σε χάπια, νοθευμένα σκευάσματα και χίλιες δύο παρενέργειες στην υγεία των ασθενών, άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου στις ΗΠΑ και πλέον οι ομοσπονδιακές αρχές στρέφουν την προσοχή τους στα επικίνδυνα, ανώνυμα γενόσημα και την ποιότητα των συστατικών τους, που παράγονται σε χώρες της Ασίας.

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση

Σφοδρή κριτική ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική. Σε ανακοίνωση του τμήματος οικονομικής πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται λόγος για "επικοινωνιακά παιχνίδια" της κυβέρνησης και πως οι "έμμεσες τεχνικές ελέγχου" είναι "άλλοθι για άγρια φοροεπιδρομή στους αυτοαπασχολούμενους".

Σοκ>Ο Ομπάμα αρνήθηκε να δει τον Σαμαρά.Ναυάγησε το ταξίδι στις ΗΠΑ. Η εμπλοκή με τους Εβραίους!


Από τον Βασίλη Μπόνιο

Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" ήταν το μοναδικό ΜΜΕ το οποίο επέμενε ότι ο Λευκός Οίκος, για πολλούς λόγους, δεν θεωρεί τον Έλληνα πρωθυπουργό ευπρόσδεκτο στις ΗΠΑ. Κι αυτό παρότι ο Σαμαράς έκανε ότι μπορούσε το τελευταίο διάστημα για να επιτύχει μια συνάντηση, έστω και στα όρθια, με τον Ομπάμα. 

Αποκάλυψη Καμμένου για Πανά - Βάμβουκα! (ΕΓΓΡΑΦΑ)



"Κολλητοί" ο καθηγητής των δημοσκοπήσεων και το στέλεχος της Νέας Μέρας

Μια αποκάλυψη που θα συζητηυθεί έκανε ο Πάνος Καμμένος, για το δίδυμο του καθηγητή Πανά , που κάνει τις δημοσκοπήσεις, και του στελέχους της Νέας Μέρας, καθηγητή Βάμβουκα.

Ένα βήμα πιο κοντά στην ... αγκαλιά της Ν.Δ. ο Μαρκόπουλος



Η φωτογραφία ... μιλάει από μόνη της!
 

Ο βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκαν στην «έδρα» του πρώτου, στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου στη Σχολή Πεζικού.

«Κλεφτοπόλεμος» Χατζηνικολάου - ΕΣΡ

kleftopolemos-xatzinikolaoy-esr


Την ώρα που συζητούνταν στο ΕΣΡ οι καταγγελίες σε βάρος των εκπομπών του Γ. Τράγκα και της "Ελληνοφρένειας" του ραδιοφώνου του Real ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω της συχνότητας του σταθμού προανήγγειλε την αντεπίθεση του. 

Γιώργος Χρονάς: «Αν είχα τον Σαμαρά μαζί μου θα τον πήγαινα να δει τις συνοικίες τη νύχτα! Δεν μένουν όλοι στην Κηφισιά ή την Εκάλη!»

Γιώργος Χρονάς: «Αν είχα τον Σαμαρά μαζί μου θα τον πήγαινα να δει τις συνοικίες τη νύχτα! Δεν μένουν όλοι στην Κηφισιά ή την Εκάλη!»


Ο Γιώργος Χρονάς είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Ελληνες διανοούμενους. Διαχρονικός, αναχωρητής αλλά και μαχητικός υπερασπιστής του αξιακού του γαλαξία μίλησε την Κυριακή του Πάσχα στον Παναγιώτη Χατζηστεφάνου για την κρίση αξιών, το ρόλο των διανοουμένων και την κρίση της πολιτικής.

Greenpeace: Επικίνδυνα φυτοφάρμακα σε φρούτα και λαχανικά στην Ελλάδα


Τοξικά και ύποπτα για σοβαρότατες βλάβες στην υγεία είναι τα περισσότερα από τα 27 διαφορετικά φυτοφάρμακα που εντοπίστηκαν σε φρούτα και λαχανικά που πωλούνται στην Ελλάδα σύμφωνα με έρευνα του ελληνικού γραφείου της Greenpeace.

Σοκ>Κάτω από 4% το ΠΑΣΟΚ. Πηδάνε από τα παράθυρα στην Ιπποκράτους!


Δημοσκόπηση σοκ για το ΠΑΣΟΚ! 
Σύμφωνα με πληροφορίες η σφυγμομέτρηση για την εκπομπή της Κάτιας δίνει το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό κάτω από 4% η κάπου εκεί! 

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Σφοδρή επίθεση Πούτιν στο Ισραήλ: Κάτω τα χέρια από τη Συρία

Σφοδρή επίθεση Πούτιν στο Ισραήλ: Κάτω τα χέρια από τη Συρία


O Νετανιάχου πήγε στη Ρωσία για να μεταπείσει τον Πούτιν να μην προχωρήσει στην παράδοση των S-300 στη Συρία. Αντ' αυτού εισέπραξε ένα απίστευτο «χαστούκι»...

Οι φονικές αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ κατά τριών στόχων στα περίχωρα της Δαμασκού φαίνεται πως άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου» για την κυβέρνηση του Τελ Αβίβ.

Π. Καμμένος: Ο Σαμαράς «ζει το δικό του όνειρο»


Σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι «ζει το δικό του όνειρο», εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με αφορμή την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για την οικονομία.

Σκουριές Χαλκιδικής: Η ώρα των προβοκατόρων


Φαίνεται ότι επιστράτευσαν τους προβοκάτορες για να βρουν το λόγο να δράσουν δυναμικά κατά των κατοίκων στις Σκουριές της Χαλκιδικής.
Οι κάτοικοι πρέπει να προστατευθούν από τους προβοκάτορες και την κρατική τρομοκρατία. 
Κι εδώ πηγάζει το εύλογο ερώτημα:

"Kυρίαρχο ζήτημα στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να είναι ευρώ η δραχμή ή με ποιές στρατηγικές συμμαχίες θα ανατρέψουμε το Μνημόνιο" λέει ο Γιώργος Αναγνωστάκος


Για το θέμα των συνεργασιών και συμμαχιών τοποθετήθηκετο στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Γιώργος Αναγνωστάκος :


Δεν κουνιέται φύλλο στην οικοδομή

oikodomi


Η οικοδομή αποτέλεσε την «ατμομηχανή της οικονομίας» καθώς πέρα από τα αμιγώς κατασκευαστικό κομμάτι συνδεόταν και με μια σειρά επαγγελματικών δραστηριοτήτων και υπηρεσιών. Η άγρια φοροεπιδρομή στα ακίνητα και οι κλειστέ στρόφιγγες του τραπεζικού δανεισμού έχουν οδηγήσει στην απόλυτη βύθιση την οικοδομή, ενώ τα στοιχεία δείχνουν πως στο ορατό μέλλον τουλάχιστον, δεν πρόκειται να υπάρξει ανάκαμψη.

Διαβάστε τι έχει γράψει για το θάνατο του Χίτλερ ο Μιχαλολιάκος



Το τεύχος 26 (Μάιος 1987) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» ήταν αφιερωμένο στο θάνατο του Χίτλερ για το οποίο μάλιστα ο Νίκος Μιχαλολιάκος γράφει τα εξής



Το τεύχος 26 (Μάιος 1987) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» είναι αφιερωμένο στο συγκεκριμένο γεγονός για το οποίο γράφει μάλιστα ο Νίκος Μιχαλολιάκος γράφει τα εξής:
«Στις 30 Απριλίου 1987 συμπληρώθηκαν σαράντα δύο ακριβώς χρόνια από την Βαλπούργια Γερμανική νύχτα της 30ης Απριλίου 1945, κατά την οποία ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του (σ.σ. προσοχή στο κεφαλαίο Τ) εις την γήινη παρουσία Του. [...] 30 Απριλίου 1945, μία λαμπερή σελίδα της σύγχρονης ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Άνδρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός».

Η διάλυση των συνιστωσών, κρίσιμο τεστ για την ισχύ του Τσίπρα

i-dialysi-ton-synistoson-krisimo-test-gia-tin-isxu-toy-tsipra


Στους βιομήχανους ο Αλέξης Τσίπρας δεν χαρίστηκε. Και να επιστρέψουν στις συλλογικές διαπραγματεύσεις τους ζήτησε, και κατά της μείωσης των μισθών τάχθηκε, και τις αποκρατικοποιήσεις καταδίκασε, και σίγουρα έκανε κάποιους να ανατριχιάσουν με το όνομα του Λένιν, αν και είχε προλάβει πριν από αυτόν να τους σοκάρει ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος με τις αναφορές του στο Μαρξ. 

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Μακάρι να γίνουμε Ταϊβάν

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Μακάρι να γίνουμε Ταϊβάν


«Οι μισθοί είναι πολύ μεγάλοι στην Ταϊβάν, όπως στην Ιαπωνία, μακάρι να γίνουμε Ταϊβάν» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας.

Η ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ

xrisoveloni


Η βουλευτης των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή  δημοσίευμα του i-porta.gr που έφερε ως πιθανή την αποχώρηση της βουλευτού, η ίδια εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω τα εξής: