Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Δείτε το νέο αμόρε του Κασιδιάρη (pics)

misstourismos2

Εμφανίζονται μαζί σχεδόν παντού. Και το κάνουν διακριτικά εδώ και μερικούς μήνες. Η Έλενα Κωνσταντινίδου μας απασχόλησε και παλιότερα εξαιτίας της εμπλοκής της με τα φετινά καλλιστεία. Μάλιστα με το τέλος της εκδήλωσης κατάφερε ν΄αποσπάσει τον τίτλο Μις Τουρισμός.

Γιατί το 5% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ πάει στην Χρυσή Αυγή;


Όταν μάθαμε ότι κατεβαίνει παράταξη της Χρυσής Αυγής στις εκλογές των ταξιτζήδων, το ρίξαμε στην πλάκα. Θα μουντζώνουν και θα λένε ότι είναι αρχαιοελληνικός χαιρετισμός, θα βάζουν στο φουλ το καλοριφέρ για να φωνάζουν οι επιβάτες «αμάν, φούρνος γίναμε εδώ μέσα», όταν περνάνε έξω από εκκλησία θα κάνουν αγκυλωτό σταυρό και άλλα χωρατά, που δεν εμπόδισαν τη Χ.Α. να πάρει το αναπάντεχο 14%. Κι εδώ δεν μιλάμε για ψήφο δημοσκοπική, αλλά για σοβαρή διείσδυση σε έναν κλάδο παραδοσιακό, με επαγγελματίες που λειτουργούν και ως διαμορφωτές κοινής γνώμης.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Μακρή έφυγε από το στούντιο

ΒΙΝΤΕΟ-Η Μακρή έφυγε από το στούντιο

Στα ύψη έφτασε το "θερμόμετρο" της συζήτησης στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του MEGA, ανάμεσα στην βουλευτή των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή και την βουλευτή της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή αναφορικά με τις δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής περί άρνησης του Ολοκαυτώματος.

Την αυτοδιάλυσή του αποφασίζει την Κυριακή ο Συνασπισμός

Την αυτοδιάλυσή του αποφασίζει την Κυριακή ο Συνασπισμός

Την Κυριακή 9 Ιουνίου συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του Συνασπισμού με μοναδικό θέμα τη λήψη απόφασης για την αυτοδιάλυσή του και την ενσωμάτωσή του στον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιεί το ιδρυτικό του συνέδριο από 10 ώς 14 Ιουλίου.

Το σχέδιο Σαμαρά για την νέα Κεντροδεξιά

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Το άνοιγμα προς κέντρο και δεξιά και η αλλαγή ονόματος και συμβόλων -  Να κυριαρχήσει σε όλο το «Δημοκρατικό τόξο» θέλει ο πρωθυπουργός
Σε εξέλιξη βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη οι διαδικασίες του προσυνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας της ΝΔ, οι οποίες θα κορυφωθούν στις 11:00 το πρωί της Κυριακής με την ομιλία του Πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.
Στη Νέα Δημοκρατία προετοιμάζονται μεθοδικά ώστε το συνέδριο του κόμματος στις 27 Ιουνίου να αποτελέσει σημείο αναφοράς και επανεκκίνησης της ιστορίας του κόμματος.

Με τον Λιλλήκα και ο ήρωας της ΕΟΚΑ, ο Νίκος Κουτσού.

Στην «αγκαλιά» του Λιλλήκα ο Κουτσού

Ο βουλευτής Νίκος Κουτσού αποχωρεί από το ΕΥΡΩ.ΚΟ και καθίσταται ανεξάρτητος βουλευτής.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κ. Κουτσού, με επιστολή που δόθηκε το πρωί στον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Γιαννάκη Ομήρου, “ανακοινώνεται ότι ο βουλευτής Νίκος Κουτσού αποχωρεί από το ΕΥΡΩ.ΚΟ και καθίσταται ανεξάρτητος βουλευτής”.

Δύο υπόδικοι σε νευραλγικά πόστα του κράτους


Στην κυβέρνηση ψάχνουν τους επίορκους υπαλλήλους του Δημοσίου με το τουφέκι προκειμένου να τους δείξουν την έξοδο από την υπηρεσία με αφορμή ότι είναι κατηγορούμενοι σε υποθέσεις που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης. Ακόμα και δάσκαλος είδε την έξοδο από την υπηρεσία του επειδή συμμετείχε σε πορεία και συνελήφθη για αντίσταση κατά της αρχής, πριν ακόμα η υπόθεση του τελεσιδικήσει.  

Μόνιμος φόρος στα ακίνητα

Μόνιμος φόρος στα ακίνητα

Ένα νέου τύπου μόνιμο φόρο που θα επιβάλλεται σε κάθε ακίνητο που βρίσκεται εντός και εκτός σχεδίου αποκαλύπτει η πρόταση του υπουργείου Οικονομικών για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων που παρουσίασε προφορικά την Παρασκευή στους εκπροσώπους των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, ο Γ. Στουρνάρας.

Ο Ρουμελιώτης «καίει» Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για το ΔΝΤ

Ο Ρουμελιώτης «καίει» Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για το ΔΝΤ

«Αν το πρώτο «κούρεμα» γίνονταν νωρίς, θα γλίτωναν οι ελληνικές τράπεζες τη χασούρα», υποστήριξε ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παναγιώτης Ρουμελιώτης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.
Ο κ. Ρουμελιώτης τόνισε, ότι το χρέος της Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο και τεκμηρίωσε την άποψή του επικαλούμενος τα όσα λέει το ΔΝΤ περί απομείωσης.

Εμετική στήριξη στα χαράτσια από τον Πρετεντέρη


Σπέκουλα από το MEGA υπέρ των φορολογικών μέτρων της κυβέρνησης...
Ακόμη δεν είδαν το σχέδιο της κυβέρνησης για τους νέους φόρους και τα - κατά Στάθη - ντόμπερμαν της ενημέρωσης, Τρέμη και Ντερμπεντέρης μίλησαν για (ήμαρτον Κύριε!) "δικαιότερο φορολογικό σύστημα ".

Π. Καμμένος: «Εγώ, οι αποστάτες και ο Ανδρίκος Παπανδρέου»


Αποκαλυπτική συνέντευξη του Π. Καμμένου αύριο στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ανοίγει αύριο τα χαρτιά του στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και απαντά για όλους και για όλα:

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ E-MAIL‼!

KATATHESEISMAIL
Ο Μεγάλος Αδελφός καταφθάνει, και ο George Orwell θα νιώθει πολύ τυχερός που δεν είδε το βιβλίο του να επιβεβαιώνεται. Άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και κατασχέσεις καταθέσεων προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που θα κατατεθεί στη Βουλή άμεσα.

Συγκλονιστικό: Νεογέννητα αγκαλιάζονται για να επιβιώσουν [εικόνες]

Συγκλονιστικό: Νεογέννητα αγκαλιάζονται για να επιβιώσουν [εικόνες]

Είναι ίσως από τις διασημότερες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί ποτέ. Η Brielle και η Kyrie, γεννήθηκαν δίδυμες. Όμως λόγω επιπλοκών στην κύηση οι γιατροί στο μαιευτήριο της Μασαχουσέτης αναγκάστηκαν να τις πάρουν από την κοιλιά της μάνας τους 12 βδομάδες νωρίτερα.
Τα δίδυμα γεννήθηκαν εξαμηνίτικα. Όμως η κατάσταση δεν ήταν καθόλου αισιόδοξη. Μπορεί οι γιατροί να έσωσαν τη μητέρα αλλά τα δίδυμα δεν είχαν μεγάλες πιθανότητες να επιβιώσουν. Τουλάχιστον όχι και τα δύο...

ΒΙΝΤΕΟ-Γυμνοί ποδηλάτες στη Θεσσαλονίκη

ΒΙΝΤΕΟ-Γυμνοί ποδηλάτες στη Θεσσαλονίκη

Εκατοντάδες ποδηλάτες...με εντυπωσιακά bodypainting και... ελάχιστα ρούχα, θα "παρελάσουν" με τα ποδήλατά τους από κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα διεκδικήσουν ελεύθερο χώρο, χώρο για τα ποδήλατα και περισσότερο πράσινο. Πολλοί από αυτούς στέλνουν μηνύματα κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ κι ενάντια στα μεταλλεία χρυσού.
Αυτή την χρονιά η 6η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία συνδιοργανώνεται με την ανοιχτή γιορτή διεκδίκησης των ελεύθερων χώρων πρασίνου “Ευχαριστούμε που Ενοχλείτε 6” των Παιδιά Εν Δράσει που γιορτάζουν τα 10 τους χρόνια, που γίνετε στον ίδιο χώρο την επόμενη μέρα, Σάββατο 8 Ιουνίου.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ο ΓΑΛΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βολταίρου,ο πρώην βουλευτής Λέσβου συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες  για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Κινήματος.Ήδη ένας σημαντικός αριθμός εκλεκτόρων έχει εκφράσει την ανοικτή στήριξη της υποψηφιότητας του.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Αίσχος και ντροπή για την προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά.«Πράσινο φως» ζητά ο Σκορδάς για μπαράζ πλειστηριασμών σε σπίτια.

«Πράσινο φως» ζητά ο Σκορδάς για μπαράζ πλειστηριασμών σε σπίτια
Φαίνεται η κυβέρνηση οραματίζεται την άλλοτε γερμανική «Τελική Λύση» να την εφαρμόσει στο δικό της ... «success story», καθώς αφού πρώτα οδήγησε στην αυτοκτονία 4.000 ανθρώπους και 1,8 εκατομμύρια πολίτες στην ανεργία, τώρα θέλει κατά το ίδιο τρόπο να ξεσπιτώσει εκατοντάδες οικογενειάρχες, ζητώντας εκ μέρους της τρόικας και των τραπεζών το «πράσινο φως» για μαζικούς πλειστηριασμούς σπιτιών.

Ο Καμμένος τα λέει όλα...για τον Παπανδρέου

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Καμμένος για τον Παπανδρέου
Πολιτική δικαίωση για τον ίδιο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες χαρακτήρισε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στην δικαστική διαμάχη του με τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού, Αντρίκο Παπανδρέου σχετικά με τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Σύμφωνα με την απόφαση απορρίφθηκε η πρώτη αγωγή κατά του κ.Καμμένου, και επιβλήθηκαν σε βάρος του κ.Παπανδρέου δικαστικά έξοδα ύψους 20 χιλιάδων ευρώ, ενώ αποδέχθηκε εν μέρει την δεύτερη αγωγή του, και υποχρέωσε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να καταβάλλει το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ, για «ανάρμοστους χαρακτηρισμούς» σε βάρος του Αντρίκου Παπανδρέου.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο το ποσό αυτό επιβλήθηκε για τους χαρακτηρισμούς «λαμόγιο» και «θα δικάσουμε κάτω από το σπίτι» που έγραψε στο διαδίκτυο, ενώ απειλείται με πρόστιμο 500 ευρώ κάθε φορά που θα τους επαναλαμβάνει δημόσια. Ο ίδιος είπε μάλιστα, ότι μια φορά το μήνα θα καλεί τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη τύπου και θα αποκαλεί τον κ. Παπανδρέου με έναν από τους παραπάνω χαρακτηρισμούς και θα πληρώνει 500 ευρώ.
Ο κ. Καμμένος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, παρουσία του βουλευτή Βασίλη Καπερνάρου και των νομικών του συμβούλων κκ Τζούλη, και Γιολδασέα, χαρακτήρισε πολύ σημαντική ημέρα για τον ίδιο και τον αγώνα που ξεκίνησε «μετά την ένταξη της χώρας μας στον μηχανισμό στήριξης και στην τρόικα, κάτι που έγινε με δόλο από τον Γιώργο Παπανδρέου» όπως είπε. 

Ο κ. Καμμένος δήλωσε πολιτικά δικαιωμένος γιατί όπως είπε, ξεκίνησε την έρευνα πριν από λίγα χρόνια «με εντολή του σημερινού πρωθυπουργού» τον οποίο κατηγόρησε ότι «σήμερα ανέκρουσε πρύμναν».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι με αυτή την απόφαση ανοίγει ο δρόμος για την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης που έχουν ξεκινήσει οι οικονομικοί εισαγγελείς και που πρέπει, όπως υπογράμμισε "να οδηγήσει στην καταδίκη εκείνων που έστησαν ως κοινοί μαφιόζοι τη χώρα στον τοίχο σε συνεργασία με τους διεθνείς τοκογλύφους και τους οικονομικούς δολοφόνους".
Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι "είναι πλέον υποχρέωση της βουλής να αποφασίσει τη μία και μόνη εξεταστική την οποία ο Πρωθυπουργός υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό και εν συνεχεία λόγω προστασίας στον συμμαθητή του Γιώργου Παπανδρέου ακύρωσε. Μάλιστα είπε ότι θα καταθέσει στη Βουλή την απόφαση ώστε να είναι στα χέρια όλων των βουλευτών προκειμένου να ξεκινήσει μια προανακριτική επιτροπή που θα βρει «ποιοι οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το σημείο» και κατέληξε λέγοντας πως «θα τους κυνηγήσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για την εμπλοκή τους στην παράδοση της χώρας στον μηχανισμό στήριξης».
Το λόγο πήρε στη συνέχεια η κ.Τζούλη η οποία τόνισε ότι με βάση την απόφαση, «απορρίπτονται οι ισχυρισμοί του κ. Παπανδρέου και επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί του κ. Καμμένου».

Ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Βασίλης Καπερνάρος, ζήτησε από την πλευρά του στήριξη από τους Έλληνες πολίτες για συνδρομή στοιχείων, και «από τους έντιμους, καθαρούς και κανονικούς δημοσιογράφους» ώστε να αναδειχθούν τα σημεία εκείνα που θα αποδείξουν πως και γιατί η χώρα μας ενεπλάκη στο Μνημόνιο.
"Θα προσφύγουμε σε όλα τα επίπεδα της δικαιοσύνης και θα κυνηγήσουμε όλους αυτούς που κατέστεψαν τη χώρα και διακυβεύουν να καταστραφεί και το μέλλον των παιδιών μας", επεσήμανε από την πλευρά του ο κ. Καπερνάρος. 


 πηγή: enikos.gr

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Χάνεται και η σύνταξη του Ιουλίου - 6.000 υπάλληλοι για 35.000 δικαιούχους


Η πλειοψηφία των συνταξιούχων που συνωστίζονται στα γκισέ τουΙΚΑ για να λάβουν τη σύνταξη του Ιουνίου, όχι μόνο δεν θα τα καταφέρουν αλλά θα χάσουν και αυτή του Ιουλίου.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: ” ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ; “

mikraisatiki-katastrofi.jpg

Η Ελλάδα θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί Διεθνώς στα ζητήματα επιστροφής και προβολής των ανθρωπιστικών αξιών, του σεβασμού της ανθρώπινης ζωής, του σεβασμού του άλλου, του διαφορετικού λαού. Δραστηριοποιούμενος στα πλαίσια μιας μεγάλου Διεθνούς Κύρους Αληθινής Μ.Κ.Ο. της «Διεθνής Ένωση για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών» δημιούργησα σχολή για αυτά τα ζητήματα.

Τρεις Έλληνες στη λέσχη Bilderberg!


Τρεις Έλληνες πολιτικοί έχουν προσκληθεί στη συνάντηση της Λέσχης Bilderberg, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί με κάθε μυστικότητα στις 6 - 9 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Grove» του Λονδίνου.

Αυτοκτόνησε 53χρονος στην Λαμία

Αυτοκτόνησε 53χρονος στην Λαμία

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από μια ακόμη αυτοκτονία ενός επαγγελματία.

Ιδού το παρακράτος του ΟΠΑΠ με τους διπλοθεσίτες κρατικοδίαιτους δημοσιογράφους


Η πτώση των εσόδων από το παιχνίδι «Πάμε Στοίχημα» αγγίζει το 33% την περίοδο 2010-2012 (με τάση νέας πτώσης το 2013), αλλά ο ΟΠΑΠ την ίδια περίοδο είχε 98 «ειδικούς συμβούλους», όπως τους ονομάζει.
Οι σύμβουλοι αυτοί είναι διαφόρων ειδικοτήτων και συμβουλεύουν τα αρμόδια τμήματα του Οργανισμού για διάφορα θέματα, αλλά κυρίως για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού «Πάμε Στοίχημα». Για παράδειγμα, οι σύμβουλοι ασχολούνται με τα χαρακτηριστικά των παιχνιδιών, τις παγίδες, πιθανές εστίες διαφθοράς ή αναφέρουν ενδείξεις για στημένα παιχνίδια κ.λπ.

January Jones: Τόπλες σε Γουέστερν


Τη γνωρίσαμε από τη βραβευμένη αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Mad Men» ως την όμορφη σύζυγο του πρωταγωνιστή Betty Draper. Η επόμενη όμως επαγγελματική της πρόκληση είναι τελείως διαφορετική από αυτό που ξέραμε. 

Σάλος με τις φανταρίνες που ποζάρουν προκλητικά επιδεικνύοντας τα οπίσθιά τους [εικόνες]

Σάλος με τις φανταρίνες που ποζάρουν προκλητικά επιδεικνύοντας τα οπίσθιά τους [εικόνες]

Σάλος ξέσπασε στο Ισραήλ μετά την ανάρτηση στο Facebook φωτογραφιών που απεικονίζουν φανταρίνες μέσα στο στρατόπεδο να ποζάρουν προκλητικά στο φακό χωρίς να φορούν ούτε τα... απαραίτητα.

Καπερνάρος σε Παπαχρήστο: Καληνύχτα ...τεράστιε δημοσιογράφε!

Καπερνάρος σε Παπαχρήστο: Καληνύχτα ...τεράστιε δημοσιογράφε!

Επιστολή με προφανή «διδακτικό» χαρακτήρα απευθύνει προς τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Τα Νέα» Γιώργο Παπαχρήστο, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος.
Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του αρθρογράφου στη στήλη του «Στίγμα», σύμφωνα με το οποίο ο «τεράστιος» κ. Καπερνάρος φέρεται να ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ορίστηκε αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Νότη Μαριά.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ο αυτοκτονικός ιδεασμός ενός λαού…


Βαυκαλίζοντας την λογική μας, γινόμαστε σε καθημερινή βάση συνεργοί στην παράδοση της πατρίδας μας, στην μετατροπή της σε χώρο – αποικία χρέους και στην μετάλλαξή μας σε άβουλα όντα, -τυπικούς ακίνδυνους για την εξουσία- πολίτες και κατ’ ουσίαν αιμοδότες και φανατικούς υποστηρικτές των πρόθυμων εθελοντών δημίων μας.

Δυστυχώς, το φαινόμενο της αναζήτησης του «άριστου» που θα αποδώσει το δίκαιο, που θα λειτουργήσει ως απελευθερωτής και που θα αναλάβει τις αμαρτίες όλων μας ως από μηχανής θεός, τείνει να καταστεί ως κύριο χαρακτηριστικό ενός άτυπου αυτοκτονικού ιδεασμού –αυτοχειριασμού-, που αθωώνει τους πάντες πλην των ενόχων…!

Το μεγάλο σχέδιο πίσω από την εξέγερση των τούρκων πολιτών


Όταν γνωρίσεις τον δυτικό τρόπο ζωής, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις στον τρόπο ζωής που προτείνει - επιβάλει το Ισλάμ. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι θέλουν να κυβερνήσουν ή κυβερνούν σήμερα στην Τουρκία
Ενώ η κατάσταση στην Τουρκία εξακολουθεί να είναι τεταμένη κι ενώ έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την πιθανή απόπειρα εκτόνωσης της εσωτερικής κρίσης της γείτονος προς την Ελλάδα και συγκεκριμένα προς το Αιγαίο, κανείς δεν ασχολείται με το πως κατορθώθηκε να ξεσηκωθεί ο τουρκικός λαός, να ενωθεί παρά τις όποιες διαφορές του και να απαιτήσει από τον «σουλτάνο» Ταγίπ να επανέλθει στην… τάξη!

Αρχίζει η δίκη για το "Wikileaks"

Αρχίζει η δίκη για το Wikileaks
Αμερικανοί στρατιωτικοί εισαγγελείς αναμένεται να παρουσιάσουν σήμερα σε στρατοδικείο του Φορτ Μιντ, στο Μέριλαντ, στοιχεία εις βάρος του αμερικανού στρατιώτη Μπράντλεϊ Μάνινγκ στο πλαίσιο της δίκης του που έχει δεχθεί έντονη κριτική εξαιτίας της μυστικότητας υπό την οποία θα διεξαχθεί.

Ο 25χρονος Μάνινγκ, πρώην αναλυτής των υπηρεσιών πληροφοριών του στρατού, κρατείται τρία χρόνια στην απομόνωση αναμένοντας την δίκη του από τότε που συνελήφθη κατηγορούμενος για την διαρροή διαβαθμισμένων αμερικανικών εγγράφων στον ιστότοπο WikiLeaks.

Μεταξύ των προσώπων τα οποία στηρίζουν τον Μάνινγκ είναι ο Ντάνιελ Έλσμπεργκ, πρώην στελέχος της αμερικανικής κυβέρνησης, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα -και συγκεκριμένα στους New York Times-μια απόρρητη έκθεση που αποδείκνυε πως πέντε πρόεδροι και οι αντίστοιχες κυβερνήσεις τους έλεγαν ψέμματα στον αμερικανικό λαό για την κατάσταση στο Βιετνάμ κρύβοντας επιμελώς το γεγονός πως επρόκειτο για μια συνεχόμενη ήττα της χώρας.

Ο Μάνινγκ, ο οποίος κατηγορείται για τη μεγαλύτερη διαρροή απορρήτων εγγράφων στην αμερικανική ιστορία, έχει δηλώσει ένοχος για 10 από τις 22 κατηγορίες που αντιμετωπίζει, αλλά αντιμετωπίζει άλλες 21-η σοβαρότερη από τις οποίες είναι "συνεργασία με τον εχθρό".

Έχει παραδεχτεί ότι παρέδωσε στο WikiLeaks εκατοντάδες χιλιάδες διαβαθμισμένα κυβερνητικά έγγραφα.

Αν καταδικαστεί για τις σοβαρότερες από τις κατηγορίες, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 154 ετών.

πηγή: enikos.gr

Πάει για Νόμπελ 14χρονος με αυτισμό

Πάει για Νόμπελ 14χρονος με αυτισμό
Πάει για Νόμπελ 14χρονος με αυτισμό

Στα δύο του χρόνια, ο Jacob Barnett διαγνώστηκε με Σύνδρομο Asperger, μια πάθηση που ανήκει στις Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος, διότι όπως και ο κλασικός αυτισμός είναι μια αναπτυξιακή διαταραχή που επηρεάζει τον τρόπο επικοινωνίας και τις σχέσεις ενός ατόμου με το περιβάλλον του. Οι γιατροί είχαν ανακοινώσει ότι δεν θα μπορεί να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του μόνος του. Και έπεσαν πέρα για πέρα έξω. Σήμερα, ο Jacob που διαθέτει δείκτη ευφυΐας υψηλότερο του Αϊνστάιν (170), κάνει το Master του στην Αστροφυσική στο πανεπιστήμιο Indiana University-Purdue University Indianapolis (IUPUI) και είναι ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους ερευνητές στον τομέα της κβαντικής φυσικής, σε ηλικία μόλις 14 ετών.

ΒΙΝΤΕΟ-Δηλώσεις Κύριλλου-Ιερώνυμου

ΒΙΝΤΕΟ-Δηλώσεις Κύριλλου-Ιερώνυμου
ΒΙΝΤΕΟ-Δηλώσεις Κύριλλου-Ιερώνυμου 

Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος ολοκληρώνει την επίσκεψή του στην Αθήνα.

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ:

Όταν όλοι διαψεύδουν τους Μερκελιστές

Ο Αντώνης Σαμαράς με τον Γιάννη Στουρνάρα

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τον περασμένο Νοέμβριο, τότε που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ενώ αναμενόταν η εκταμίευση της δόσης, υποσχόταν ότι η υπέρβαση εκείνης της δυσκολίας θα οδηγούσε σε ανάπτυξη. Είναι η περίοδος που ο ίδιος δήλωνε «μόλις ξεπεράσουμε το δύσκολο σημείο είναι υποχρέωσή μου να βάλω μπροστά τη διαδικασία της ανάπτυξης και της ανάκαμψης». Σήμερα κάθε ο κάθε ένας αντιλαμβάνεται ότι "ανάπτυξη ακούμε κι ανάπτυξη δεν βλέπουμε".

«Ο στοματικός έρωτας μου προκάλεσε τον καρκίνο», λέει ο Michael Douglas


Πριν από τρία χρόνια η κατάσταση του Michael Douglas -σύμφωνα με τους γιατρούς- ήταν κρίσιμη, καθώς διαγνώσθηκε έπασχε από καρκίνο του φάρυγγα, προκαλώντας σοκ στο Χόλιγουντ.

Έρχεται κούρεμα των συντάξεων

Έρχεται κούρεμα των συντάξεων

Στα ταμεία κύριας ασφάλισης στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και στον Δημόσιο ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων από το 2015 και μετά θα γίνεται με μεικτό σύστημα βασικής και αναλογικής σύνταξης το οποίο θα οδηγήσει στη μείωση των παροχών.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ – ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΑΨΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ‼!

MITERAKAROTSI

Οι εικόνες που καθημερινά βλέπουν και οι Ηρακλειώτες, έχουν οδηγήσει πολλούς στην οργή και την αγανάκτηση και θυμίζουν συνθήκες άλλης εποχής. Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα είναι από αναγνώστη, ο οποίος μας έστειλε μαζί με αυτή και το...
δικό του μήνυμα με τίτλο: "Η ανθρωπιστική κρίση είναι εδώ!",

Πιέσεις σε Σαμαρά να δώσει το χρίσμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας στον Σημίτη


Την άνοιξη του 1995, ενόψει της λήξης της δεύτερης προεδρικής θητείας του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αναμενόταν η νέα εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Για να εκλέξει Πρόεδρο και να αποφύγει τις εκλογές διατηρώντας την κυβέρνησή του, ο Ανδρέας Παπανδρέου χρειαζόταν τουλάχιστον 180 ψήφους από τις 300 της Βουλής.

Νέοι εκβιασμοί από την τρόικα

Νέοι εκβιασμοί από την τρόικα
Ζητούν αυξήσεις αντικειμενικών αξιών στα ακίνητα για να παίρνουν 3.2 δις το χρόνο - Μονιμοποιούνται τα χαράτσια και η έκτακτη εισφορά μέχρι το 2017...και βλέπουμε - Ούτε το ΦΠΑ στην εστίαση δεν αφήνουν την κυβέρνηση να μειώσει.
Στο ίδιο έργο θεατές με τη δόση των 3.3 δις ευρώ του Ιουνίου να βρίσκεται στο μικροσκόπιο της τρόικας και να τίθενται προαπαιτούμενα προκειμένου να εγκριθεί. Προαπαιτούμενα που δεν προοιωνίζουν τίποτα καλό για τους Έλληνες πολίτες αφού συνιστούν μία ακόμα δέσμη εκβιασμών που συνδέεται με φοροεισπρακτικά μέτρα.

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Το μήνυμα των Anonymous στην Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μήνυμα των Anonymous στην Τουρκία

Μήνυμα προς την Τουρκία στέλνουν οι Anonymous με Βίντεο στο youtube. Προς την κυβέρνηση εξαπολύουν απειλές και προειδοποιήσεις ενώ προς τους διαδηλωτές εκφράζουν τη στήριξή τους, λέγοντας ότι εργάζονται «ακούραστα» και με κάθε τρόπο στηρίζοντας «τον αγώνα τους».

Στρατιές Ελλήνων μεταναστεύουν

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Την απελπισία της ελληνικής κοινωνίας και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, αποτυπώνονται ανάγλυφα σε έρευνα για λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών, που πραγματοποίησε η εταιρεία Opinion Poll.
Τα στοιχεία της έρευνας είναι απελπιστικά, ενώ αναδεικνύουν χαρακτηριστικά το μέγεθος του προβλήματος διαρροής νέων επιστημόνων στο εξωτερικό.

Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα και την Κατερίνα Νικολαΐδου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας

Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα και την Κατερίνα Νικολαΐδου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλη

Στη υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η το πρωί η Κατερίνα Νικολαΐδου, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κωπηλασία στο σκιφ ελαφρών βαρών, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξάγεται στη Σεβίλη.

Σε Ξάνθη και Κομοτηνή ο Τέρενς Κουίκ! «Δεν διαλύονται οι ΑΝΕΛ»


-Προς διάλυση…. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ισχυρίζεται ο ίδιος!
-«Μετά το συνέδριο μας, είπα ότι πρέπει να σοβαρευτούμε….»

Στη Θράκη βρέθηκε για ακόμη μια φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ, πραγματοποιώντας επαφές και συναντήσεις σε Ξάνθη και Κομοτηνή. 

Δεν μπορεί ο Ακης “να τα έφαγε μόνος του”…


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ  από την ιστοσελίδα του mignatiou.com
Η πολύκροτη δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου, που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα, ορθώς θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του λαού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Είναι ο πρώτος Ελληνας υπουργός που θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου μετά την προσφυγή του κ. Γιώργου Παπανδρέου στο μηχανισμό της Ε.Ε. και του ΔΝΤ και μάλιστα με βαρύτατες κατηγορίες, που αφορούν τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Τούτον το μήνα να διώξουμε το φόβο! Καλό μήνα!


του Τάσου Χατζηαναστασίου
αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα alphavita.gr
1η του Ιούνη σήμερα καλοί μου φίλοι και μάλιστα Σάββατο, με άδεια εξόδου από τη σχολική μου μονάδα. Θα ήθελα με την ευκαιρία να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μαζί σας από ανάγκη να ξορκίσω την απογοήτευση, αν όχι και τη θλίψη των ημερών. Πάνω απ’ όλα όμως, για να νικήσουμε το φόβο. Γιατί μου φαίνεται πως αρχίζουμε να συνηθίζουμε το γεγονός πως δεν ζούμε πια «υπό κανονικές συνθήκες».

Απολυτη επιτυχια στο προσυνεδριο της Ν.Δ στην ΠΑΤΡΑ!!!!!


Η ξεφτιλα ειναι η μικροτερη λεξη που μπορει να αποδωσει καποιος για το προσυνεδριο της Ν.Δ στην Πατρα..Τεραστια κινητοποιηση και απεδωσε μονο 200 ατομα.Ταξι και πολιτευτες καλουσαν και κουβαλησαν τους συγγενεις τους για να γεμισουν μια μικρη αιθουσα.

ΟΙ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

20130602-150413.jpg

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παρακολουθούν πολύ στενά τις άκρως ανησυχητικές εξελίξεις στην Τουρκία με επίκεντρο την Κωνσταντινούπολη.
Ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος είχε χθες το βράδυ τηλεδιάσκεψη με τον Τομεάρχη Εξωτερικών και Βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και τον Τομεάρχη Άμυνας Πτέραρχο ε.α. Γιώργο Νταβρή.

ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ: ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ! ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ!

dorites-organon

Κάντε τώρα υπεύθυνη δήλωση άρνησης δωρητού, γιατί θα έχουν απόλυτη εξουσία και στο σώμα σας!
Ο νόμος αυτός ταιριάζει στους φανατικούς ισλαμιστές μουτζαχεντίν, όχι στους Έλληνες!
·       «Οφείλουμε να συμφιλιωθούμε με το θάνατο, χωρίς να θέλουμε να βιαιοπραγούμε κατά συνανθρώπων μας για να κρατηθούμε λίγο ακόμη στη ζωή»
·       «Η διοικούσα ιεραρχία έκρινε σκόπιμο να προσθέσει κάτι, που άπτεται της διαφημιζόμενης "προσωπικής ελευθερίας". Δηλαδή, όποιος θέλει μπορεί να δωρίζει τα όργανά του συναινούσης και της οικογενείας, και όποιος θέλει όχι»
·       «Φαλκιδεύουν την Χριστιανοσύνη. Εφαρμόζουν τα θρησκευτικά τους "πρωτόλεια" ενίοτε με χριστιανική επένδυση, ώστε να μη φαίνεται το αρχαϊκό απάνθρωπο κίνητρο της ανθρωποθυσίας για την σωτηρία ασθενών».
·       «Το δίκαιον εικάζεται πλέον και ανάλογα με το τι εικάζει ο νομοθέτης. Το δίκαιον όμως δεν είναι ανυπόστατο, δεν αποτελεί εικασία, ακριβώς, όπως δεν ισχύουν αυτά και για την αλήθεια».

Νάνος Βαλαωρίτης> Υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσα στην ΝΔ και την Χρυσή Αυγή στα πλαίσια της μικροπολιτικής!


Την ανταπάντησή του στον πρωθυπουργό κ.Αντώνη Σαμαρά και την επιστολή που εκείνος εξέδωσε αναφερόμενος στον ποιητή και τα γραφόμενά του περί ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής, ρατσισμού και επιτακτικής ανάγκης για στηλίτευση ξενοφοβικών φαινομένων, έδωσε ο κ. Νάνος Βαλαωρίτης, μιλώντας αποκλειστικά στο Newpost.gr.

Ο Άδωνις προμοτάρει την Ευγενία

Ο Άδωνις προμοτάρει την Ευγενία

Σε ατζέντη της συζύγου του Ευγενίας Μανωλίδου εξελίσσεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, βοηθώντας την σε κάθε ευκαιρία. Έστειλε, λοιπόν,  σύμφωνα με την Κυριακάτικη Δημοκρατία, μαζικά μηνύματα από το κινητό του στους φίλους του.

Νέα τουρκική πρόκληση - Πολεμικά πλοία έκαναν... βόλτες στις Κυκλάδες

Νέα τουρκική πρόκληση - Πολεμικά πλοία έκαναν... βόλτες στις Κυκλάδες

Η πυραυλάκατος «ZIPKIN» και η φρεγάτα «YILDIRIM» του τουρκικού πολεμικού Ναυτικού εισήλθαν χθες στα εθνικά χωρικά μας ύδατα, ανατολικά της Αμοργού προερχόμενες από το νοτιο-ανατολικό Αιγαίο.

Νέα μέτρα για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού

nea-metra-gia-tin-kalypsi-toy-dimosionomikou-kenou

Για άλλα δύο χρόνια πέραν του αρχικού σχεδιασμού, και συγκεκριμένα έως το 2016, αναμένεται να εφαρμόζεται η εισφορά αλληλεγγύης, που κυμαίνεται από 1% έως 4% στο σύνολο των εισοδημάτων, σύμφωνα με Το Βήμα της Κυριακής.

Διάθεση 946.000 ευρώ για την κατασκευή του τεμένους στο Βοτανικό


Εγκρίθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών, κ.Σταύρο Καλογιάννη.

Τη διάθεση 946.000 ευρώ για την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό ενέκρινε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών κ. Σταύρος Καλογιάννης. Μάλιστα, λόγω της κακής στατικής κατάστασης της στέγης του κτιρίου επετράπη κατά παρέκκλιση να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό μόνο μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες (από πτυχίο τέταρτης τάξης και άνω).