Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Ο Καμμένος στέλνει βαρύ πυροβολικό στη Μάνη!


Το σχέδιο του προέδρου των ΑΝΕΛ για τον νομό Λακωνίας

Ο Βασίλης Καπερνάρος κατά τη διάρκεια της γιορτής του Δεκαπεντάυγουστου θα περιοδεύσει στη Λακωνία παρόλο που η εκλογική του περιφέρεια είναι η Β' Αθηνών. Ο Μανιάτης βουλευτής δεν θα βρεθεί τυχαία στη Λακωνία αφού η παρουσία του εντάσσεται σε ένα ολόκληρωμένο σχέδιο του Πάνου Καμμένου να ενισχύσει την παρουσία του κόμματος στον νομό.

EIKONA NTΡΟΠΗΣ: 100.000 Γερμανοί κάνουν σeχ με…σκύλους!

1 (1)

Η Γερμανία αναμένεται να απαγορεύσει ρητώς τη…
σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας, ενώ μια ομάδα «ζωόφιλων» απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης.

Η  Ταγκεστσάιτουνγκ (Tageszeitung) αναφέρει σε άρθρο της ότι ο γερμανικός νόμος περί προστασίας των ζώων προς το παρόν απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώωνμόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται.

Εκλογές με λίστα και αλλαγή του εκλογικού νόμου

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ

-Εισηγήσεις προς τον Α.Σαμαρά με υστεροβουλίες και σκοπιμότητες. -Συμφωνία Βενιζέλου για εκλογές με λίστα.
Ο φόβος του σταυρού προτίμησης οδηγεί αρκετούς να εισηγούνται εκλογές με λίστα στον Πρωθυπουργό και ταυτόχρονη αλλαγή του εκλογικού νόμου, για να εκλέγονται οι βουλευτές με λίστα.
Φυσικά γνωρίζουν ότι για να ισχύσει αυτός ο εκλογικός νόμος στις επόμενες εκλογές, θα πρέπει να ψηφιστεί από τα 2/3 της Βουλής, πράγμα απίθανο υπό τις παρούσες συνθήκες. Για αυτό και πιέζουν για πρόωρες εκλογές.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΣΑΜΟΥ: Η επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού τιμά και προβάλλει το νησί(σχόλιο Βολταίρου:τσακίστε τους προδότες)


Χαιρετίζουμε την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στη Σάμο, το νησί του Πυθαγόρα. Η επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού τιμά και προβάλλει το νησί. 

Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ιδιαίτερη σχέση με τούτο το νησί. Επέλεξε να διοργανώσει εδώ τη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, το Συμπόσιο της Σύμης, να προωθήσει τοπικές ελληνοτουρκικές συμφωνίες και να συναντηθεί με κορυφαίες διεθνείς προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων τον Μπιλ Κλίντον, την Κάθριν Άστον και τον Χαβιέ Σολάνα.

"Είμαστε έτοιμοι για εκλογές" δηλώνουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες

"Είμαστε έτοιμοι για εκλογές" δηλώνουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες

"Είμαστε έτοιμοι για εκλογές, έτοιμοι να είμαστε στην κυβέρνηση" δήλωσαν σήμερα το πρωί τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη τύπου που έδωσαν στα γραφεία τους στο κέντρο της Καλαμάτας.


"Τα γραφεία μας (Αριστομένους 67) είναι ανοικτά για όλο τον κόσμο, για να δώσουμε λύσεις στους συμπολίτες μας. Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια από εδώ. Μαζί με τους πολιτευτές Παναγιώτη Γεωργόπουλο, Κώστα Σπυρόπουλο, Δημήτρη Μπαρμπετσέα και Χρήστο Σταματόπουλο" είπε ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής Θόδωρος Τζανετάκης. Το λόγο πήρε ο Γιάννης Μοίρας μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, πολιτικός υπεύθυνος για την Πελοπόννησο. "Θέλω ξεκινώντας να εξάρω τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν τα τοπικά στελέχη, αλλά και ο Τέρενς Κουίκ, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Μετά από το συνέδριο και τις εσωτερικές μας διαδικασίες, είμαστε έτοιμοι και είμαστε σε φάση ανασυγκρότησης.

Η PROTON BANK Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ & Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Σ. ΓΚΙΟΛΙΑ! ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ;; (BINTEO)



Die Welt: Εάν η Ελλάδα δεν πάρει μέτρα 10 δις Ευρώ, είναι εκτός Ευρωζώνης....




Το παραμυθάκι συνεχίζεται για τρίτο χρόνο. Τώρα και η Die Welt “ανακαλύπτει” ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει, όταν βέβαια και αλάδωτος πρωτοετής οικονομικής κατεύθυνσης θα μπορούσε εύκολα να το καταλάβει από μία απλή ανάγνωση του πρώτου μνημονίου. 

Όπως ακριβώς το “καταλάβαμε” εμείς, από μία απλή ανάγνωση, τον Μάη του 2010.

Στο δια ταύτα τώρα. Βγαίνει ο κωμικός Στουρνάρας και καλεί τον κόσμο να επαναφέρει τα λεφτά του στις τράπεζες, γιατί ο ρυθμός ξεζουμίσματος πρέπει να ενταθεί. 

Δεν αρκούν τα χαράτσια για να ολοκληρωθεί η αφαίμαξη, πρέπει να γίνει και το κούρεμα σε γεμάτα ταμεία.

Ο Καμμένος "έκοψε" τον Χαικάλη λόγω... Καραμανλή!


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αφήνει σπίτι του τον βουλευτή και στέλνει μήνυμα για τον χειμώνα
Οι δηλώσεις του Παύλου Χαικάλη για οικουμενική κυβέρνηση υπό τον Κώστα Καραμανλή ήταν λογικό κι επόμενο να προκαλέσουν αντιδράσεις. Ο Πάνος Καμμένος σε πρώτη φάση δεν αντέδρασε αλλά όπως φαίνεται στέλνει το μήνυμα του στον Χαικάλη για τον χειμώνα.

"H ευρωζώνη καταρρέει - Ζήτημα χρόνου να αποχωρήσουν χώρες από το ευρώ"


Bέβαιη θεωρούν την κατάρρευση της ευρωζώνης οι Financial Times,προβλέποντας την αποχώρηση χωρών από το ευρώ (όλοι ξέρουμε ποιός έχει ισχυρή υποψηφιότητα)  παρομοιάζοντας την μάλλιστα, με «ένα μαγαζί γωνία το οποίο δεν πάει καλά». 

Για την εφημερίδα το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι το πότε. Παρουσιάζει μάλλιστα τέσσερα πιθανά σενάρια, όπου όλα έχουν ένα κοινό. Είναι αρνητικά για την Ελλάδα!

Αλλά το πιο πιθανό της αποχώρησης από το ευρώ σύμφωνα με την εφημερίδα, θα σώσει εν τέλει αυτόν που θα το κάνει, αντίθετα θα "βυθισθεί" αυτός που θα μείνει.

Σε άρθρο του στους Financial Times με τίτλο «Γιατί η Ευρωζώνη θα καταρρεύσει αργά ή γρήγορα», ο σχολιαστής και εκδότης Samuel Batton, αναφέρεται με μια γλαφυρή παρομοίωση όσον αφορά το μέλλον και την κατάσταση της Ευρωζώνης:
 «Φανταστείτε ένα μαγαζί- γωνία το οποίο δεν πάει καλά. Στην καλύτερη περίπτωση, δεν μπορεί να αποδώσει στον ιδιοκτήτη του ένα μίνιμουμ επίπεδο ζωής. 

Τι σχέση έχει η σημερινή Γερμανία με την Στάζι και τον Χίτλερ;



Kατά πόσο διαφέρουν από την Στάζι οι υπηρεσίες πληροφοριών της Γερμανίας; 

Του Stephen Gowans 
Gowans.wordpress.com 

«H Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ» – διαβάζουμε σε δημοσίευμα των New York Times από τις 11 Ιουλίου 2013 – «υπεραμύνθηκε της συνεργασίας της χώρας της με το ειδικό πρόγραμμα της NSA (Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας) των ΗΠΑ, γνωστό με την ονομασία Prism, και απέρριψε οποιαδήποτε σύγκριση μεταξύ αυτού και των επεμβατικών μεθόδων που εφαρμόστηκαν από τη Στάζι, τη μυστική αστυνομία της κομμουνιστικής κυβέρνησης της Ανατολικής Γερμανίας. 

Μια συμμαχία Τουρκίας - Ισραήλ θα ανοίξει το «κουτί της Πανδώρας» στην ευρύτερη περιοχή


«H δημιουργία μιας νέας ιστορικής συμμαχίας μεταξύ του Ισραήλ και της Τουρκίας εναντίον ενός "κοινού εχθρού" θα πρέπει να θεωρηθεί ως προάγγελος κακού για όλο τον κόσμο, αφού θα ανοίξει το «κουτί της Πανδώρας», σηματοδοτώντας την ανάφλεξη στην ευρύτερη περιοχή», δήλωσε στο Russia Today News ο πολιτικός αναλυτής Chris Bambery, προσθέτοντας ότι η κίνηση αυτή θα μπορούσε επίσης να βλάψει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ίδια την κυβέρνηση Erdogan. 


Russia Today: Εάν η Άγκυρα συμμετάσχει σε μια διαδικασία δημιουργίας συμμαχίας με το Ισραήλ και η διαδικασία αυτή υλοποιηθεί τελικά, ποια είναι η εκτίμησή σας για την όντως απίθανη αυτή συμμαχία, με βάση τα σημερινά δεδομένα; 

Μέρκελ:Ας τον Ομπάμα να λέει...απαιτώ: λιτότητα και «ψαλίδι» μισθών

Γερμανία:Ας λέει ο Ομπάμα-Επιμένουμε σε λιτότητα και «ψαλίδι» μισθών
«Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα» λέει ο σοφός κατά τα άλλα λαός μας, όμως αυτό δεν το έχει ακουστά το Βερολίνο.
Τι και αν βγήκε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ανοιχτά και απέρριψε την συνταγή ανθρωποθυσιών της φράου Μέρκελ και του χερ Σόιμπλε, δε κάηκε «καρφάκι» στους Γερμανούς.
Αν και το Βερολίνο απέφυγε να κάνει έστω και το παραμικρό επίσημο σχόλιο για τα όσα διημείφθησαν στη συνάντηση Σαμαρά-Ομπάμα, ωστόσο μέσω διαρροών τους απάντησαν ορθά κοφτά πως παραπέμπουν τους πάντες σε προηγούμενες τοποθετήσεις τους για το ποια είναι η λύση όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν παρόμοια οικονομικά προβλήματα: Δηλαδή λιτότητα (η οποία θεωρούν ότι θα φέρει ανάπτυξη από μόνη της) με ταυτόχρονη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, μέσω συνεχών μειώσεων των μισθών στις χώρες αυτές και κυρίως στην Ελλάδα!

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Ερντογάν και Κεμαλικών

ΤΟΥΡΚΙΑ
275 κεμαλικοί καταδικάστηκαν για συνωμοσία και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση
Αν ανατρέξει κανείς τους μύθους πάνω στους οποίους είναι χτισμένο το σύγχρονο τουρκικό οικοδόμημα, θα συναντήσει την κοιλάδα Ergenekon, στα Αλταία όρη της Κεντρικής Ασίας. Σύμφωνα με το θρύλο, οι πρόγονοι των Τούρκων από την Κεντρική Ασία κυνηγημένοι από τους Μογγόλους κατέφυγαν εκεί, όπου ανήμερα την πρωτοχρονιά, ένας μεταλλουργός "κατάφερε" να ανοίξει πέρασμα λιώνοντας τους βράχους και στη συνέχεια ένας γκρίζος λύκος οδήγησε τον λαό έξω από την κοιλάδα.
Πάνω ακριβώς σε αυτό το λαϊκό μύθο, χτίστηκε τις τελευταίες δεκαετίες η πολιτική της γειτονικής χώρας, με την οργάνωση που είχε σύμβολο ένα "γκρίζο λύκου" να αποτελεί το εθνικιστικό μακρύ χέρι κάθε εξουσίας και την οργάνωση Ergenekon, να αποτελεί το πεδίο της τελικής μάχης ανάμεσα σε κεμαλιστές και ισλαμιστές.

Πού είναι οι επενδύσεις οέο;


Πού είναι οι επενδύσεις οέο;

Και στους Άραβες πήγαμε, και στους Κινέζους, και χθες στους Αμερικάνους και τους τάξαμε λαγούς με πετραχήλια για να επενδύσουν στη ρημαγμένη Ελλάδα ή έστω να αγοράσουν τίποτα κομμάτια της ΔΕΗ ή των ΕΛΠΕ ή της ΕΥΔΑΠ ή έστω κάποιο ρετάλι από το πανέρι με τα ολυμπιακά ακίνητα –αλλά άνθραξ ο θησαυρός.

Πού είναι οι σωτήριες επενδύσεις που περιμένουμε οέο;

Με τον ΓΓ του ΟΗΕ συναντήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς.


Με τον ΓΓ του ΟΗΕ συναντήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς

Με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Η συνάντηση τους κράτησε περίπου 45 λεπτά και ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέλυσε τις ελληνικές θέσεις για όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν την Ελλάδα όπως το Κυπριακό και το Σκοπιανό.

«Στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ αναλύθηκαν διάφορα ζητήματα, θα έλεγα, παγκοσμίου ενδιαφέροντος και τα γνωστά θέματα που αφορούν την Ελλάδα.

Αντίχριστος ο νόμος περί καταργήσεως της Κυριακής, λέει ο Μητροπολίτης Ιερεμίας Εξαπέλυσε πυρά κατά των πολιτικών και τους κάλεσε να μην τον ψηφίσουν


Αντίχριστος ο νόμος περί καταργήσεως της Κυριακής, λέει ο Μητροπολίτης Ιερεμίας

«Πυρά» κατά πολιτικών εξαπέλυσε, με αφορμή την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, ο μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, Ιερεμίας, σε γραπτό του κήρυγμα το οποίο διανεμήθηκε στους ιερείς της μητρόπολης.

«Σε αυτά τα χρόνια που ζούμε, βουλιάζει η αγαπημένη μας πατρίδα, η Ελλάδα, και αργοπεθαίνει. Και το κακό έρχεται από πάνω, από τους πολιτικούς μας άρχοντες, τους οποίους εμείς, με την ψήφο μας, τους αναδείξαμε άρχοντες, για να υπερασπίζουν τις παραδόσεις 

Ανοίγει και πάλι το Alter


Ανοίγει και πάλι το Alter Στον «αέρα» βρίσκεται από χθές το απόγευμα το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού Alter

Στον «αέρα» βρίσκεται από χθές το απόγευμα το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού Alter, χωρίς όμως να έχει τηλεοπτικό πρόγραμμα. Απλώς έχει αναρτηθεί μια κάρτα που ενημερώνει ότι ο σταθμός θα είναι «Σύντομα Ξανά Κοντά Σας».

Σύμφωνα με το lykavitos.gr η κίνηση αυτή αποτελεί συνέχεια της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των Εργαζομένων του Alter να αποδεχτεί την πρόταση του μετόχου του καναλιού Γιώργου Κουρή για την επαναλειτουργία του σταθμού υπό κάποιες προϋποθέσεις.

Σαν σήμερα υπεγράφη η Συνθήκη των Σεβρών. Η δημιουργία της Μεγάλης Ελλάδας

page248-photo1-600x600
Η Συνθήκη των Σεβρών υπεγράφη στις 28 Ιουλίου/10 Αυγούστου 1920 στην πόλη Σέβρ (Sèvres) της Γαλλίας, φέρνοντας την ειρήνη ανάμεσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και τις Συμμαχικές και σχετιζόμενες Δυνάμεις1 μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. 
Εκ μέρους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας έγινε αποδεκτή από τον σουλτάνο Μεχμέτ ΣΤ' ο οποίος προσπαθούσε να σώσει τον θρόνο του, αλλά απορρίφθηκε από το ανεξάρτητο κίνημα των Νεότουρκων. Το κίνημα υπό την ηγεσία του Μουσταφά Κεμάλ χρησιμοποίησε αυτή τη διένεξη για να αυτοανακηρυχθεί κυβέρνηση και να καταργήσει την μοναρχία. 

Τα εδάφη που έχασε η Οθωμανική Αυτοκρατορία στην Συνθήκη των Σεβρών. 
Οι βασικοί όροι της συνθήκης ήταν: η Οθωμανική Αυτοκρατορία παρέδιδε την κυριαρχία της Μεσοποταμίας (Ιράκ), της Παλαιστίνης και τηςΥπεριορδανίας στην Βρετανία ως προτεκτοράτα της Κοινωνίας των Εθνών, την Συρία και τον Λίβανο στην Γαλλία επίσης ως προτεκτοράτα. Η Χετζάζ (μέρος της σημερινής Σαουδικής Αραβίας) το Κουρδιστάν και η Αρμενία θα γίνονταν ανεξάρτητα κράτη. 

Πρόωρες εκλογές εισηγούνται υπουργοί και βουλευτές. Όλα για την καρέκλα...τα λεφτά...και την βουλευτική ασυλία...


Πρόωρες εκλογές εισηγούνται υπουργοί και βουλευτές

Στοχεύουν σε κάλπες με λίστα

Αντιμέτωπος με μια «επανάσταση εκ των έσω» βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καθώς πλήθος υπουργών, υφυπουργών και βουλευτών του εισηγούνται πρόωρες εκλογές και μάλιστα υπό την «ασπίδα» της λίστας.

Μπροστάρηδες σε αυτό τον ιδιότυπο εσωκομματικό «εκβιασμό» είναι κορυφαία στελέχη του κόμματος, που κατέχουν υπουργικούς θώκους και έχουν αναλάβει υψηλό πολιτικό κόστος, λόγω των απολύσεων από το Δημόσιο και των μεταρρυθμίσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το νέο κόλπο των τραπεζών για να βάζουν το χέρι στην τσέπη μας! (Εις το διηνεκές)


Το νέο κόλπο των τραπεζών για να βάζουν το χέρι στην τσέπη μας! (Εις το διηνεκές)

Πώς η Alpha Bank και η Eurobank παραπλάνησαν μικροκαταθέτες και ασφαλιστικά Ταμεία!

Πώς οι ελληνικές συστημικές τράπεζες μεταφράζουν τον μαγικό όρο «perpetual» (εις το διηνεκές) σε:

ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ, ΚΙ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ!



Πάνος Καμένος.... << Ο μόνος τρόπος για να μην πνιγείς στην θάλασσα,είναι να πατάς σε δυο βάρκες > >



<< Ο μόνος τρόπος για να μην πνιγείς στην θάλασσα,είναι να πατάς σε δυο βάρκες > >

Το σχόλιο του Πάνου Καμμένου για την συνάντηση Σαμαρά-Ομπάμα

Για πανηγυρισμούς του Αντώνη Σαμαρά σχετικά με την αποτυχία της πολιτικής του κάνει λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. 

«Ο κ. Σαμαράς είναι ο μόνος πρωθυπουργός στον κόσμο, ο οποίος πανηγυρίζει για την αποτυχία της πολιτικής του, της πολιτικής της λιτότητας. Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να πνιγείς στη θάλασσα είναι να πατάς σε δύο βάρκες. 

Ανέμελος Παπανδρέου με αστακούς και κρασί στη Σάμο



Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς δεν έδειξε να ιδρώνει, όταν κλήθηκε να πληρώσει 190 ευρώ για δείπνο δύο ατόμων, ενώ τακτοποίησε και το ποσό για το γεύμα των δύο σωματοφυλάκων του

Την ώρα που περίπου 3.000.000 Έλληνες βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, ενώ χιλιάδες είναι εκείνοι που είτε δεν θα κάνουν καθόλου διακοπές είτε θα προσπαθήσουν να ξεχαστούν από τα προβλήματά τους για λίγες -έτσω- μέρες στα χωριά τους ή σε εξοχικά σπίτια φίλων, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει την καλοκαιρινή του... περιοδεία στα νησιά, όχι για πολιτικούς σκοπούς αλλά για αναψυχή.

Σύμφωνα με την Espresso, από την 1η Αυγούστου βρίσκεται στη Σάμο -διαμένει στο πολυτελές «Doryssa Seaside Resort»- και μάλιστα πολλοί έγιναν αυτόπτες μάρτυρες μιας από τις εξόδους του (που «βγάζουν μάτι»), στο παραθαλάσσιο εστιατόριο «Φάρος», στο Πυθαγόρειο. Με παρέα του έναν άντρα μεγαλύτερης ηλικίας -και όχι τη σύζυγό του,

Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις εκπαιδευτικών για πρόσληψη ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ


Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις εκπαιδευτικών για πρόσληψη

Από την προσεχή Δευτέρα, 12 Αυγούστου, μπορούν οι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ένταξή τους στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2013-2014. Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, οι αιτήσεις-δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις εκπαιδευτικών για πρόσληψη
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 23 Αυγούστου.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος αφορά τους εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04 (ειδικότητες Φυσικών, Χημικών, Φυσιογνωστών, Βιολόγων και Γεωλόγων), ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ11, ΠΕ12, ΠΕ13, ΠΕ14, ΠΕ15, ΠΕ17, ΠΕ18, ΠΕ19, ΠΕ20, ΠΕ32, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ60, ΠΕ70, ΤΕ01 και ΔΕ01 Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
.ethnos.gr

Μεγάλη πυρκαγιά στο Αλιβέρι



Αλλη μία μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε χτες το μεσημέρι στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή Χώματα Αλιβερίου. Οι φλόγες, έκαναν την εμφάνισή τους νότια και κοντά στο χωριό Βέλος και μέχρι αργά το βράδυ έκαιγαν αγροτοδασική έκταση. Μάλιστα,για αρκετή ώρα έκλεισε λόγω των καπνών ο δρόμος από το Αλιβέρι προς την Κάρυστο ενώ προς στιγμή κινδύνεψαν σπίτια στον οικισμό Αγία Σοφία όταν φλόγες «έγλυψαν» τις αυλές τους.
Από τις 12 το μεσημέρι, όταν και ξέσπασε,

 

«ΞΑΦΝΙΚΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ, ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ»!!! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ!!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

25 Απριλίου 2013, ήταν η ημερομηνία, στην οποία άρχισε η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» να δημοσιεύει κείμενα - στοιχεία - πληροφορίες, σχετικές με το θέμα των Πανελλήνων του Μυστρά....

Του Όρκου για την Σωτηρία της Πατρίδος που έδωσαν εκεί, της Στέψης ενός μυστηριακού Βασιλέως, τις εκτιμήσεις για τα Μελλοντικά γεγονότα και πολλά άλλα ακόμη...
Αυτές οι δημοσιεύσεις δικαιώθηκαν σε χρόνο - ρεκόρ!

Πιθανόν, να ενεργοποίησαν - «πυροδότησαν» τις εξελίξεις, αφού λίγες μόνο εβδομάδες μετά ξεκίνησε η «Τουρκική Άνοιξη», με την εξέγερση της πλατείας Ταξίμ. Πέραν αυτού, ειπώθηκε κατά τον πλέον επίσημο τρόπο, ότι ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, έπεται τον εφετινό Δεκαπενταύγουστο να επισκεφθεί τον Μυστρά. Τέλος, για πρώτη φορά στα Ελληνοτουρκικά, ένα «αόρατο» Ελληνικό Υπερόπλο πέταξε πάνω απ’ την Τουρκία, παραβιάζοντας τον Εναέριο Χώρο της και τρομάζοντας τους «γείτονες.

Η κυβέρνηση σιωπά στις προκλήσεις της Τουρκίας στην Θράκη

Η Τουρκία προκαλεί την κυβέρνηση Σαμαρά και το υπουργείο Εξωτερικών σφυρίζει αδιάφορα. Δικαίως, λοιπόν, έχει αποδοθεί η ονομασία «υπουργείο Εξωφρενικών», αφού είναι ανύπαρκτες οι επί της ουσίας τοποθετήσεις της ελληνικής πλευράς απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

«Η Ελλάδα εφαρμόζει το Σύνταγμά της, το οποίο προστατεύει πλήρως τις θρησκευτικές ελευθερίες, καθώς και το κοινοτικό κεκτημένο ως κράτος- μέλος της ΕΕ. Η Ελλάδα σέβεται το Διεθνές Δίκαιο, αποτελεί πρότυπο μακρόχρονης αρμονικής συμβίωσης πολιτών ανεξαρτήτως θρησκεύματος, και, βεβαίως, δεν διαπραγματεύεται με κανέναν την τήρηση της νομιμότητας στην επικράτειά της» σημείωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Κ. Κούτρας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με δηλώσεις Τούρκου αξιωματούχου περί σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών στην Ελλάδα.

Εντονες διεργασίες για το Κυπριακό Τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Κύπρου Ν. Αναστασιάδη, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών Σαμαρά - Ομπάμα.



Η τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, καταδεικνύει την ιδιαίτερη βαρύτητα που προσδίδει η Ουάσιγκτον στην επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, που τοποθετείται χρονικά τον Οκτώβριο. Η Λευκωσία έχει γίνει δέκτης της πρόθεσης της διεθνούς κοινότητας να ανακινηθεί το ζήτημα και να καταβληθεί προσπάθεια να βρεθεί λύση, αμέσως μετά την επικράτηση του κ. Αναστασιάδη στις κυπριακές εκλογές. Ο Κύπριος πρόεδρος ζήτησε πίστωση χρόνου μέχρι τον Οκτώβριο, προκειμένου να αντιμετωπισθούν πρώτα τα μείζονα ζητήματα που ανέκυψαν από την οικονομική κρίση. Καθώς ο Οκτώβριος πλησιάζει, οι προεργασίες εντείνονται.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

«Ο μηχανισμός ενεργοποιήθηκε σωστά», είπε στη Φθιώτιδα ο Χρυσοχοΐδης

«Ο μηχανισμός ενεργοποιήθηκε σωστά», είπε στη Φθιώτιδα ο Χρυσοχοΐδης
«Σε πρώτη φάση ο μηχανισμός ενεργοποιήθηκε σωστά. Σήμερα είμαστε εδώ για να δούμε από κοντά τα προβλήματα και να δώσουμε λύσεις. Πιστεύω και το επόμενο διάστημα να έχουμε ακριβώς την ίδια θετική αντίδραση» σημείωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συγκέντρωση κατοίκων στο χωριό Ρεγγίνι της Φθιώτιδας, όπου έχουν σημειωθεί σοβαρές ζημιές σε σπίτια.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι μέχρι τη Δευτέρα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τα έμπειρα συνεργεία του υπουργείου και ανέφερε ότι μέχρι στιγμής 87 σπίτια έχουν χαρακτηριστεί ως επικίνδυνα. Μαζί με τον υπουργό ήταν και ο διευθυντής του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), Νικήτας Παπαδόπουλος, ο οποίος διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι αυτός ο σεισμός δεν έχει καμία σχέση με το ρήγμα της Αταλάντης.

Κέρι: ΗΠΑ και Ρωσία έχουν κοινά συμφέροντα

Κέρι: ΗΠΑ και Ρωσία έχουν κοινά συμφέροντα
Κέρι: ΗΠΑ και Ρωσία έχουν κοινά συμφέροντα



Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία πρέπει να βρουν τρόπους για να επιλύσουν τις διαφορές τους και να συμφωνήσουν στην αντιμετώπιση θεμάτων όπως αυτό της Συρίας, υποστήριξε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, υποδεχόμενος στην Ουάσινγκτον τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ.

"Η σχέση των ΗΠΑ με τη Ρωσία είναι πολύ σημαντική και σηματοδοτείται ταυτοχρόνως από κοινά και μερικές φορές από αντικρουόμενα συμφέροντα", είπε ο Κέρι ανοίγοντας τις εργασίες της αποκαλούμενης συνόδου "2+2" καθώς σε αυτήν μετέχουν δύο υπουργοί από κάθε χώρα, των Εξωτερικών και Άμυνας. Παρόντες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπου διεξάγονται οι συνομιλίες, ήταν επίσης οι υπουργοί Άμυνας ΗΠΑ και Ρωσίας, Τσακ Χέιγκελ και Σεργκέι Λαβρόφ.

Επιτυχία made in ΗΠΑ ή στο νερό μια τρύπα;

water
Όλα καλά και ωραία. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πήγε στην Ουάσινγκτον συνομίλησε με τον Κέρι, είδε και τον Ομπάμα, αλληλοχτυπήθηκαν στην πλάτη και πήρε την…πολυπόθητη δήλωση στήριξης.

του Στρατή Μαζίδη


stratisΣτηρίζουμε την Ελλάδα. Είμαστε αλληλέγγυοι στον ελληνικό λαό”. Ε και τι μ’αυτό; Πώς μεταφράζεται επί του πρακτέου αυτή η δήλωση; Θα μας τοποθετήσουν πχ υποστηρικτικούς δοκούς για να μην πέσουμε; Του έβαλε στην τσέπη ο Ομπάμα καμιά 200αρια δολάρια και τον ξεπροβόδισε; Του χάρισε εισιτήριο διαρκείας για τους Νιξ;

Κι εγώ στηρίζω πχ τους παλαιστίνιους και δηλώνω την αλληλεγγύη μου. Και τι έγινε; Χέστηκε η φοράδα στ’αλώνι.

Εκτός του ότι οι ΗΠΑ δεν είναι πια αυτές που ήταν, πάντοτε τέτοιες συναντήσεις δεν είχαν κανένα πρακτικό αντίκρυσμα.

Μήπως το Βερολίνο θα δώσει σημασία στα λεγόμενα του Ομπάμα; Ο Σόιμπλε τη μια φορά που είχε δώσει, δε συνέστησε στους αμερικανούς να κοιτούν τα του οίκου τους;

Ή θα αρχίσουν οι επενδύσεις στη χώρα μας;

ΒΙΝΤΕΟ: ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΟΜΠΑΜΑ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΟΜΠΑΜΑ
«Ο κ. Σαμαράς είναι ο μόνος πρωθυπουργός στον κόσμο, ο οποίος πανηγυρίζει για την αποτυχία της πολιτικής του, της πολιτικής της λιτότητας. Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να πνιγείς στη θάλασσα είναι να πατάς σε δύο βάρκες. Η μία βάρκα που πατά ο κ. Σαμαράς είναι η πολιτική της λιτότητας, η πολιτική της κ. Μέρκελ, η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία τείνει να μεταμορφωθεί σε μία ομοσπονδία με κατάργηση των εθνών-κρατών.

Ο πρωθυπουργός ''ζει το story του'': Τραγικά λάθη Σαμαρά στην Ουάσιγκτον

'Eδωσε την εντύπωση ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι (περίπου)... ''μιά χαρά'' και η κυβέρνησή του είναι (περίπου)... ''λαοφιλής''. Προσπάθησε να ''πείσει'' ότι η κυβερνητική-κοινοβουλευτική σύμπραξη Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ εμπνέει... ''σταθερότητα'' (λες και οι ΗΠΑ δεν ξέρουν τι γίνεται στην 
Ελλάδα) και ''θα βγάλει την Ελλάδα από την κρίση''. 'Ερχεται ''λύση'' στην Κύπρο, αλα ''σχέδιο Ανάν''. Η Ελλάδα ''χρήσιμη'' γιά την φύλαξη των αγωγών. Οικονομία-μνημόνια: Δεν αναμένεται δραστική επέμβαση των ΗΠΑ, ούτε αναμένονται επενδύσεις.

Σημ.: Δεν μιλάνε, κ. Σαμαρά, στον Λευκό Οίκο -έστω έμμεσα- γιά... success story, όταν όλοι γνωρίζουν την άθλια κατάσταση στην Ελλάδα. Και δεν μιλάνε γιά ''παράγοντα σταθερότητας'' στην περιοχή, όταν και οι... κότες γνωρίζουν ότι μία αδύναμη, χρεοκοπημένη ουσιαστικά χώρα, δεν μπορεί να είναι ''παράγοντας σταθερότητας''. Ούτε μιλάνε γιά ''επενδύσεις'' και ''ευκαιρίες'', όταν στην Ελλάδα, η γραφειοκρατία, η διαφθορά, το διαπλεκόμενο πολιτικό-κομματικό σύστημα, η φορολογία κ.ά., αποτρέπουν οποιαδήποτε επένδυση. Στην Ουάσιγκτον ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ άριστα τι γίνεται στην Ελλάδα. Ευχόμαστε να μην σε χαραχτήρισαν και... γραφικό.

Στη Φυλακή Και Βαριά Πρόστιμα Όποιος Καλλιεργεί «Παράνομους» Σπόρους !!

Απίστευτο και όμως Αληθινό.

Η εποχή των σχεδιασμών της παγκόσμιας Οργουελικής δικτατορίας της αγοράς, και πραγματικός ο ρόλος της «Ευρωπαϊκής Ένωσης» αποκαλύπτεται καθημερινά.

Μια νέα πρόταση νόμου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θεωρεί παράνομη την «καλλιέργεια, την αναπαραγωγή ή την εμπορία» σπόρων και κηπευτικών που δεν έχουν «αξιολογηθεί, εγκριθεί και γίνει αποδεκτοί» από μια νέα ευρωπαϊκή γραφειοκρατία το λεγόμενο «Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φυτικών Ποικιλιών».
Στη φυλακή και βαριά πρόστιμα όποιος καλλιεργεί «παράνομους» σπόρους !!

Το σχέδιο νόμου με την ονομασία «Plant Reproductive Material Law», επιτρέπει στην κυβέρνηση να αποφασίζει αυτή για όλα σχεδόν τα φυτά και τους σπόρους.

Αν ένας «ερασιτέχνης» αγρότης, του Σαββατοκύριακου, καλλιεργεί στον κήπο του φυτά από σπόρους που δεν έχουν εγκριθεί, σύμφωνα με το νόμο αυτό, τότε θα μπορεί να καταδικαστεί ως εγκληματίας!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ!

· Το μάρμαρο του χρέους του Οργανισμού θα κληθεί να το πληρώσει πάλι το… κορόιδο ο λαός!
· Ο κοσμάκης οδηγείται στην φυλακή ακόμη και για ασήμαντα χρέη, την ώρα που ο ΕΟΠΥΥ δεν πληρώνει φράγκο στους ιδιώτες εδώ και 4 χρόνια!!!

· Το σκόπιμο σχέδιο κατάρρευσης του ΕΟΠΥΥ και των λοιπών ασφαλιστικών ταμείων, έγινε για να αρπάξουν τις περιουσίες του Έλληνα και να τις παραδώσουν στους δανειστές! 

του Μάκη Βραχιολίδη

Ο …γίγαντας ΕΟΠΥΥ στον οποίο συγχωνεύτηκαν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, πνέει τα λοίσθια. Γίγαντας με πήλινα πόδια! Το χρέος του διογκώνεται μέρα με τη μέρα και οδηγείται στην πλήρη κατάρρευση, άρα στο λουκέτο. Οι γνωρίζοντες δε καλά, λένε ότι τα χρέη του ΕΟΠΥΥ «τρέχουν» με ρυθμό…300 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα, περιγράφοντας μία χαώδη κατάσταση!

Ο φορέας υπολογίζεται ότι χρωστά γύρω στα 4 δισ. ευρώ σε γιατρούς, προμηθευτές, νοσοκομεία, κλινικές κ.λ.π.

Καπερνάρος Κατσούρης στοχεύουν την ανυπαρξία της μεταναστευτικής πολιτικής των προσκυνημένων...

Σε ανακοίνωση της η Γραμματεία Μεταναστευτικού Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναφέρει:
Η ανύπαρκτη μέχρι τώρα μεταναστευτική πολιτική έχει καταστήσει την χώρα μας τον πλέον ελκυστικό προορισμό λαθρομεταναστών.
Ένας από τους λόγους είναι και ο ανεπαρκής έλεγχος των Ελληνικών συνόρων λόγω έλλειψης προσωπικού των Συνοριακών φυλάκων, και έχοντας την frontex να φροντίζει αποκλειστικά όπως φαίνεται τα σύνορα των εταίρων μας.!!
Η χαλαρή αντιμετώπιση  και η ατιμωρησία των λαθρομεταναστών με την είσοδο τους στην Ελλάδα είναι ένας ακόμα λόγος επιλογής της χώρας μας από τα διεθνή κυκλώματα εμπορίας της ανθρώπινης δυστυχίας και εκμετάλλευσης ανθρωπίνων ψυχών.!!!
Η έλλειψη Μεταναστευτικής πολιτικής συν τους σχεδόν ανύπαρκτους Αστυνομικούς ελέγχους, έχουν γεμίσει τα μεγάλα Αστικά Κέντρα με λαθρομετανάστες οι οποίοι με την είσοδό τους στην Ελλάδα απευθείας εντάσσονται στα οργανωμένα κυκλώματα Σωματεμπορίας, Ναρκωτικών και Παραεμπορίου.!!

Ελληνικό κράτος 2013: αναλγησία, βλακεία, ή διαστροφή;

Το ελληνικό κράτος μέχρι στιγμής έχει δείξει τον κοινωνικά ανάλγητο, απάνθρωπο και βίαιο χαρακτήρα του. Τα απίστευτης σκληρότητας μέτρα που έχουν ληφθεί σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας της ελληνικής οικογένειας το αποδεικνύουν περίτρανα και το θέμα δεν σηκώνει καμία περαιτέρω συζήτηση. Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο είναι είτε μνημονιακός πολιτικός, είτε πλούσιος, είτε λαμόγιο, είτε καιροσκόπος που προσδοκά σε συγκεκριμένα οφέλη από μια παρόμοια κατάσταση, είτε σκατόψυχος Έλληνας που συμφωνεί με το “συμμάζεμα” και τις “μεταρρυθμίσεις” αρκεί να είναι μακριά από τον δικό του πισινό, είτε απλά ηλίθιος.

Ποιος πιστεύει τον Μπουμπούκο;(μα είχε δώσει όρκους τιμής...τι όρκους;;;χαχαχα...)Στον «αέρα» άλλοι 61 εργαζόμενοι από το Ψυχιατρείο Θεσσαλονίκης

A photo on Flickr
Ανακοίνωση της «Αυτόνομης Παρέμβασης» Υγειονομικών
"Η ανακοίνωση – βόμβα σήμερα της 3η Υγειονομικής Περιφέρειας ότι 61 εργαζόμενοι του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης μπαίνουν σε «κινητικότητα», δείχνει ότι οι πρόσφατές ανακοινώσεις και διαβεβαιώσεις του Υπουργού Υγείας κ. Γεωργιάδη δεν μπορεί να παίρνονται στα σοβαρά. Δεν πέρασαν ούτε λίγες μέρες όταν ο κ Γεωργιάδης ανακοίνωνε το «μεγαλόπνοο» σχέδιο του για την κατάργηση 8 Νοσοκομείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και την πρόθεσή του να θέσει σε διαθεσιμότητα 1618 εργαζόμενους. Μέσα σε αυτό το καταστροφικό σχέδιο δεν συμπεριλαμβάνονταν το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Τότε ο κ Γεωργιάδη έδινε «όρκους τιμής» ( ότι η λεγόμενη κινητικότητα περιορίζονταν μόνο στα 8 Νοσοκομεία.

Οι Ρώσοι αποκαλύπτουν ποιοί ήθελαν τον Καραμανλή νεκρό

Στο σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή έχουμε αναφερθεί ήδη κατά το παρελθόν, όπως αναφερθήκαμε και στις έρευνες που έκανε ειδικός εισαγγελικός λειτουργός, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα....
Κάποιοι… προτιμούν να χλευάζουν το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας (κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του), αγνοώντας –προφανώς ηθελημένα- τα όσα είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια της δεύτερης πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή.
Ούτε «στρατηγός άνεμος» υπήρξε, ούτε «αγανακτισμένη νεολαία» υπήρξε, ούτε –φυσικά- «σκάνδαλο υποκλοπών» υπήρξε. Πίσω από όλα αυτά βρισκόταν συγκεκριμένοι άνθρωποι και ξένες υπηρεσίες, που ήθελαν να σταματήσουν (ή και να εκφοβίσουν με κάθε μέσο και τρόπο) τον τότε πρωθυπουργό της Ελλάδας Κώστα Καραμανλή, προκειμένου να ακολουθήσει συγκεκριμένες «συμβουλές» και να εξυπηρετήσει απολύτως συγκεκριμένα γεωπολιτικά συμφέροντα.

ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ, ΔΕΘ, 2011...ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

samaras1123
Εμεις τους τα έχουμε ξαναγράψει...Δυστυχώς για αυτούς οι δηλώσεις μένουν και τους ξεφτυλίζουν...Δείτε τον ψευτοθόδωρο Μεσσήνιο τι έλεγε το 2011 όταν ήταν στην αντιπολίτευση και ήθελε να υφαρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού και θα καταλάβετε γιατί με αυτούς τους εθνοπροδότες δεν υπάρχει κανένα μέλλον για τη χώρα...

Όταν το εθνοκτόνο καθεστώς ποινικοποιεί την γέννηση Ελλήνων...

Χούντα έχουμε, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε"...
Η αναξιοπιστία της κυβέρνησης και η εξαπάτηση των πολυτέκνων

Πέρυσι τέτοια εποχή και επί δύο σχεδόν μήνες, σε όλα τα ΜΜΕ γινόταν λόγος ότι η Κυβέρνηση θα προβεί σε περικοπή των πολυτεκνικών επιδομάτων, γιατί δήθεν επιέζετο από την «Τρόικα»… Με αυτό το πρόσχημα, κατάργησε το επίδομα και την σύνταξη της πολύτεκνης μητέρας, το επίδομα του τρίτου τέκνου και την εφ΄ άπαξ παροχή των 2.000 ευρώ για όσες αποκτούσαν 3ο τέκνο και άνω, καταργώντας κάθε ίχνος δημογραφικής πολιτικής. Προχώρησε δε στην θέσπιση του επιδόματος στήριξης τέκνων και του επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων και στο σχέδιο νόμου «Έγκριση μεσοπροθέσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2013-2016 κλπ.» αναφαίρετο στην έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου, ότι οι νέες ρυθμίσεις έγιναν με στόχο την εξοικονόμηση 86.000.000 ευρώ (σελ.45-46 της έκθεσης Γ.Λ.Κ που συνόδευε το εν λόγω σχέδιο νόμου, ήδη νόμος 4093/2012).

Καπερνάρος: "Η άρση πλειστηριασμών θα φέρει εξέγερση"

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος μίλησε στον Real Fm και στην εκπομπή των Μ. Νιφλή-Ε. Πανάγου για την άρση στους πλειστηριασμούς.

"Δεν πρέπει να γίνει με κανέναν τρόπο η άρση στους πλειστηριασμούς γιατί τότε θα γίνει κοινωνική 
εξέγερση. Δεν έχουν υπολογίσει τις κοινωνικές επιπτώσεις" τόνισε και στη συνέχεια σχολίασε: "Παρακαλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί δίπλα μας ώστε να παραταθεί η αναστολή της πρώτης κατοικίας".

Σύγχυση και αμφιθυμία

Του Γιώργου Καπόπουλου 

Η Ουάσιγκτον προσπαθεί να αποτρέψει την κλιμάκωση στην Αίγυπτο και αναζητά τον δρόμο προς μια συμβιβαστική λύση, ή στη χειρότερη περίπτωση επιθυμεί να αρχίσει μια διαβούλευση, η οποία, αν μη τι άλλο, θα αποτρέπει περαιτέρω επιδείνωση. 

Όλα τα παραπάνω σε ένα κλίμα που και οι δύο πλευρές -η Μουσουλμανική Αδελφότητα και ο στρατός και οι υποστηρικτές του- κατηγορούν τις ΗΠΑ ότι στήριξε ή ότι στηρίζει ακόμη την αντίπαλη πλευρά. 

Το σύνδρομο της σύγχυσης και αμφιθυμίας απέναντι στις εσωτερικές εξελίξεις σε μια χώρα που καταγράφεται ως σημαντικό έρεισμα των αμερικανικών περιφερειακών συμφερόντων είναι παλιό και έχει απαθανατισθεί δύο φορές σε δύο γνωστά κινηματογραφικά έργα: 

Μπα, συνομωσίες του Bloomberg θα είναι. Γίνετια να έχει η Deutsche Bank «κρυφά» δάνεια;

Deutsche Bank closes real estate fund

Στο «μικροσκόπιο» βάζουν οι γερμανικές ρυθμιστικές αρχές δάνεια που χορήγησαν οι τράπεζες της χώρας, τα οποία όμως δεν φάνηκαν στους ισολογισμούς τους, αποκρύπτοντας το ρίσκο για τους επενδυτές, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Bloomberg.

Η έρευνα, της οποίας ηγούνται οι Bundesbank και Bafin, θα επικεντρωθεί στο εάν οι τράπεζες εφάρμοσαν σωστά τους λογιστικούς κανονισμούς όταν χορήγησαν τα δάνεια, ανέφερε η μια πηγή, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί διότι η έρευνα δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Η έρευνα, κατά την ίδια πηγή, πιθανότατα θα διαρκέσει αρκετούς μήνες.

Υπάρχει μια τελευταία κόκκινη γραμμή!

Οι Γερμανοί δεν είναι φίλοι μας.

Αλλά και φίλοι μας να ήταν, τι να πω, το κάνω δικό μου δηλαδή: αν είχα έναν επιστήθιο φίλο που έμενε στο χωριό του και του έστελνα κάθε τόσο, όποτε μου ζητούσε, λεφτά για να αναστηλώσει το όμορφο εξοχικό του σπίτι, μια αρχαία έπαυλη που βρισκόταν στο ομορφότερο μέρος του κόσμου και κάποια στιγμή τον επισκεπτόμουν για να θαυμάσω κι εγώ το αποτέλεσμα κι ανακάλυπτα ότι τα χρήματα που έστελνα στον επιστήθιο αυτόν φίλο όλα αυτά τα χρόνια τα έτρωγε πίνοντας και διασκεδάζοντας με τις πουτάνες, ε, τι να πω, θα θύμωνα κι εγώ...

Και να φανταστείς ότι αυτοί –οι ιθύνοντες του γερμανικού κράτους δηλαδή, δεν είναι καν φίλοι μας. Συνεταίροι είναι. Άλλωστε τα ίδια κάνουν και στην πατρίδα τους με τους δικούς τους υπηκόους, μέχρι που αναγκάσανε και τους άλλους συνεταίρους, τους Βέλγους, που είναι κι υπομονετικοί άνθρωποι, να βγουν από τα ρούχα τους! Τους Έλληνες θα λυπηθούνε, όταν δεν λυπούνται τους δικούς τους υπηκόους και πολύ περισσότερο όταν δεν λυπούμαστε εμείς οι ίδιοι τους εαυτούς μας? 

Γερμανός κατάσκοπος: «Έτσι με στρατολόγησαν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες»

Ο κατάσκοπος της Χίου ανοίγει τον ασκό του Αιόλου-Τι αποκάλυψε στις ελληνικές αρχές και την δράση των Τούρκων
Τον «ασκό του Αιόλου» άνοιξε η απολογία του 70χρονου Γερμανού κατασκόπου της Χίου ο οποίος
είχε στρατολογηθεί από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως «αναγκάστηκε» να γίνει πράκτορας, καθώς έπαιρνε πολύ χαμηλή σύνταξη από το γερμανικό δημόσιο.

Ο Γερμανός κατάσκοπος, υποστήριξε πως έπαιρνε μόλις 1.000 ευρώ σύνταξη από το γερμανικό κράτος, με αποτέλεσμα λόγω οικονομικών προβλημάτων, να στρατολογηθεί από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες του ζήτησαν να τους παραδίδει έναντι αμοιβής κρατικά ελληνικά μυστικά και κυρίως φωτογραφίες στρατιωτικών εγκαταστάσεων από το ακριτικό νησί, αναφέρει το Βήμα.

Financial Times: Η Ευρωζώνη αργά ή γρήγορα θα διαλυθεί - Η διαρκής δανειοδότηση των χωρών του Νότου δεν επιλύει το πρόβλημα - Το οικοδόμημα παραμένει μη βιώσιμο - Οι 4 «δρόμοι» για το μέλλον

 «Η Ευρωζώνη αργά ή γρήγορα θα διασπαστεί» προειδοποιεί ο Samuel Brittan, αρθρογράφος των «Financial Times», παρομοιάζοντας την ευρωπαϊκή «οικογένεια» με μία «αποτυχημένη» επιχείρηση…

«Φανταστείτε ένα μαγαζί το οποίο δεν τα πάει και ιδιαιτέρως καλά. 

Στην καλύτερη περίπτωση, τα έσοδα του μαγαζιού δεν παρέχουν ούτε τα προς το ζην στον ιδιοκτήτη. 

Στην χειρότερη, δεν καλύπτουν ούτε τα έξοδα του μαγαζιού. 

Έτσι, η βιωσιμότητα του εξασφαλίζεται με την εξασφάλιση δανείων από φίλους και συγγενείς. Έως πότε όμως…;»
Με τον άνωθεν παραλληλισμό, οι «Financial Times» αντικατοπτρίζουν την κατάσταση της ευρωζώνης και των αδύναμων μελών της.

CNN: Σημάδια ανάκαμψης στην Ευρώπη, αλλά όχι στην Ελλάδα!

Με αφορμή τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν χθες για την ανεργία στην Ελλάδα, άρθρο του CNN αναφέρεται στην οικονομική ανάκαμψη που ξεπροβάλει σιγά σιγά στην Ευρώπη, αλλά όχι στη χώρα μας.

Το άρθρο αναλύει τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον Μάιο που έδειξαν νέο ρεκόρ ανεργίας στο 27,6%, ενώ στη συνέχεια συνδέει τα ποσοστά της ανεργίας με την παρατεταμένη ύφεση.

Επίσης, αναφέρεται στην κίνηση της κυβέρνησης να μειώσει τον ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13% κάτι που όπως επισημαίνει, θα «στοιχήσει» στο κράτος περίπου 100 εκατ. ευρώ.

Πάνος Καμμένος: ο κ. Σαμαράς είναι παγκόσμιο φαινόμενο νοσηρής "κατάστασης" πανηγυρίζει για την αποτυχία του...

Καμμένος κατά Σαμαρά
Καμμένος κατά Σαμαρά

«Ο κ. Σαμαράς είναι ο μόνος πρωθυπουργός στον κόσμο, ο οποίος πανηγυρίζει για την αποτυχία της πολιτικής του…», τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας την συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Σχόλιο Βολταίρου :Μήπως πανηγυρίζει γιατί ακριβώς σε αυτή την αποτυχία αποσκοπούσε  ο Τόνι ο κωλοτούμπας...;

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του κ. Καμμένου: