Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ "ΠΙΣΤΟΛΙΑ" ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. "ΤΙΓΡΗΣ" ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ"

marinakis-tigris

Ζητήματα έχουν προκύψει στην αντιπαράθεση που υπάρχει εδώ και εβδομάδες μεταξύ του εβδομαδιαίου εντύπου του εφοπλιστή Μαρινάκη και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

MEDIAκή διαπλοκή με ονοματεπώνυμο: Χρήστος Παναγόπουλος, το «παιδί του Αλαφούζου!!!»

— Βεβαίως και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, συνολικά και κατά μόνας, έχουν τις τεράστιες μακάριες ευθύνες τους, για το κατάντημα της ΕΡΤ. Όμως τον καθοριστικό ρόλο για το λουκέτο, που θα οδηγήσει σε απόλυση του μισού τουλάχιστον προσωπικού της ΕΡΤ, για να κατασκευαστεί ένας νέος 
ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός χουντορουφιάνων, τον έπαιξαν άτομα, εκπαιδευμένα να εφαρμόσουν τις διαβρωτικές μεθόδους υπονόμευσης ενός τεράστιου δημόσιου οργανισμού.

— Το ίδιο έργο παίχθηκε σε όλους τους μεγάλους δημόσιους οργανισμούς, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΠΑΤΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, είτε με τη διανομή δωρεάν μετοχών ΦΑΥΛΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, είτε με τρελές μισθολογικές παροχές, τέτοιες, που δεν προσφέρει κανένας άλλος αντίστοιχος οικονομικός οργανισμός, σε όλον τον κόσμο, για αντίστοιχες θέσεις και ανάλογες προσφορές υπηρεσιών.

— Τα άτομα αυτά, τοποθετημένα σε επιτελικές θέσεις, οδήγησαν τους δημόσιους οργανισμούς σε μαρασμό, με απόσυρση των παραγωγικών μονάδων τους από τον αγορά ή με το εν ψυχρώ ξεπούλημα σε ευτελιστικές τιμές, σε διαπλεκόμενες ομάδες ιδιωτικών συμφερόντων, με την σύμφωνη γνώμη ΣΥΜΠΑΣΑΣ της πολιτικής ηγεσίας και την ανοχή της ηγετικής ομάδας της δικαιοσύνης.

— Στην ΕΡΤ, κορυφαίο πρωταγωνιστικό υπονομευτικό ρόλο έπαιξε, ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ.

Το Μπομπολιστάν του Σαμαρά...Με απευθείας ανάθεση δόθηκε στον ΑΚΤΩΡΑ ο λιγνίτης της Φλώρινας


Ενεργειακός Κροίσος ο Μπόµπολας, που πήρε το λιγνιτωρυχείο της Βεύης για τα επόµενα 50 χρόνια. Του παραχωρήθηκε η εκµετάλλευση δηµόσιας περιουσίας, της οποίας η αξία ξεπερνά τα 3 δισ. ευρώ!

Στις 9 Αυγούστου 2013 δόθηκε τέλος σ’ άλλο ένα πολυετές σίριαλ, ακόµη ενός µεγάλου έργου που
δόθηκε «µε απευθείας εκµίσθωση»... στον Μπόµπολα. Πρόκειται για το λιγνιτωρυχείο της Βεύης στη Φλώρινα που το πήρε ο ΑΚΤΩΡ για 15 χρόνια αλλά µπορεί να ανανεώνει τη σύµβαση µέχρι να φτάσει τα 50 χρόνια!

"ακροβατικές επιδείξεις δημοσιότητας"


κωστας παντελακηςΤου Κώστα Παντελάκη*

"Στο εκρηκτικό ύψος των 321 δισ. ευρώ ανέβηκε και πάλι το δημόσιο χρέος στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2013, ύψος μεγαλύτερο από το χρέος που είχε η Ελλάδα το 2009, προτού ξεσπάσει η κρίση. Το χρέος επιβαρύνθηκε κατά 16 δισ. ευρώ εντός του 2013 και είναι υψηλότερο κατά 18 δισ. ευρώ από τον Ιούνιο του 2012 που ήταν 303 δισ. ευρώ. Το ύψος του δανεισμού, μάλιστα, αγγίζει το 180% του ΑΕΠ. Με λίγα λόγια το δημόσιο χρέος είναι μεγαλύτερο από το 2009, χρονιά που μπήκαμε στη δίνη της κρίσης." ( το Βημα)
Κατηγορούν για φοροδιαφυγή την μαρίδα που “ευθύνεται” για συμμετοχή στο 10% της φοροδιαφυγής, οι καρχαριες πολιτικοι, οι τραπεζιτες και οι νταβατζήδες που η συμμετοχη τους ανέρχεται στο 90% του συνόλου της φοροδιαφυγής.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Του Παναγιώτη Λελιάτσου *

Η  Ελληνική κοινωνία και το πολιτικό σύστημα της χώρας τα τελευταία 3 χρόνια ίσως περνά μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις στην μακραίωνη ιστορία της. Μια κρίση που δεν είναι καθαρά οικονομική όπως πολλοί θέλουν να μας την παρουσιάσουν είναι κυρίως κρίση αξιών και αρχών μιας κοινωνίας την οποία το σάπιο πολιτικό σύστημα την οδήγησε στα τάρταρα της παρακμής της σήψης και του ατομικισμού. Ο Ελληνικός λαός έχει αποδείξει ότι είναι για τα δύσκολα ότι αντέχει ότι μπορεί αργά η γρήγορα να βρει ξανά τον δρόμο του, ένα δρόμο όχι στρωμένο με χαλιά και ροδοπέταλα αλλά δύσβατο και ανηφορικό γιατί η αλλαγή της νοοτροπίας δεν είναι εύκολη γιατί το σάπιο και διεφθαρμένο αντέχει και έχει βαθιές τις ρίζες μέσα στην κοινωνία και το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο.
Οι αλλαγές αυτές για να έρθουν όμως πρέπει να υπάρξουν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα συντελέσουν στην μεγάλη αλλαγή και ανατροπή των κακώς κειμένων της χώρας. Η αλλαγή θα έρθει μέσα από την κοινωνία γιατί αργά η γρήγορα ο Ελληνικός λαός από αίσθημα και μόνο αυτοσυντήρησης θα ψάξει τις υγιής δυνάμεις και σε αυτές θα δώσει την δύναμη και τις τύχες αυτού του τόπου.

Ακριβοπληρωμένα σαπάκια και χωρίς ηλεκτρονικά τα υποβρύχια U209 και U214


Το άρθρο αυτό έρχεται σαν μια ακόμη επιβεβαίωση της άποψης, ότι η χώρα δεν διαθέτει αξιόμαχα υποβρύχια, που αναφέρθηκε στο προηγούμενο άρθρο μας με τίτλο “Τρομακτικές ελλείψεις στη μαχητική ικανότητα των Ελληνικών υποβρυχίων”αλλά και σε παλαιότερα άρθρα.

Σύμφωνα με τελευταίες αποκαλύψεις από τη Γερμανία η εισαγγελία της Βρέμης διεπίστωσε ύποπτες πληρωμές 18 εκ. ευρώ σε εταιρεία που δεν έκανε τίποτα σε συμβάσεις που αφορούν τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό των υποβρυχίων U209 και U214, τα οποία όπως λέει η δημοσιογράφος του Σκάι στο video που ακολουθεί παραμένουν άοπλα. Άοπλα…

Οι Έλληνες το μοναδικό εμπόδιο στη Νέα Τάξη πραγμάτων



Είναι γεγονός πως αυτό που βιώνουμε σήμερα είναι αποτέλεσμα χρόνιας προετοιμασίας.Εδώ και πολύ καιρό οι "σκοτεινοί" ετοίμαζαν τα σχέδια για να ρίξουν ένα από τα τελευταία οχυρά της ορθοδοξίας, της δημοκρατίας, και της ουσίας του έθνους-κράτους.
Η Ελλάδα ανά τους αιώνες είχε γίνει πολλές φορές θύμα επιθέσεων.Οι επιθέσεις αυτές είχαν διαφορετικές αιτίες κάθε φορά.Η ιδιαίτερη γεωγραφική της θέση, και η θρησκευτική της ομοιογένεια ήταν βασική λόγοι που ήθελαν να κυριεύσουν την Ελλάδα.Ο Έλληνας όμως δεν βαστάει το ζυγό, έχει γεννηθεί ελεύθερος και ανεξάρτητος και έτσι θα πεθάνει.Πάντα οι Έλληνες εκεί που οι άλλοι λαοί σταματούσαν εκείνοι δεν το έβαζαν κάτω, συνέχιζαν και κατόρθωναν πράγματα που ως τότε είχαν χαρακτηριστεί ως ακατόρθωτα.Τα κατορθώματα τους δε γινόντουσαν λαμπρό παράδειγμα και για τους υπόλοιπους λαούς.
Το ίδιο καλούμαστε να κάνουμε κι εμείς σήμερα.Έχουμε βαριά κληρονομία και πρέπει να την διασφαλίσουμε και να την μεταλαμπαδεύσουμε στις γενιές που ακολουθούν.

Η «παχυλή αμάθεια» βλάπτει σοβαρά την Υγεία.κ. Γεωργιάδη !!!


Γράφει ο Γιάννης Κριτσαντώνης
Ο ξερόλας «αρχαιομαθής» τηλεβιβλιοπώλης ανακοίνωσε περιχαρής, όχι μόνο την κινητικότητα (βλέπε λουκέτα) σε δεκατρία παρακαλώ νοσοκομεία της χώρας (τι τα χρειαζόμαστε άλλωστε τόσα
πολλά;), αλλά και την… ανορθόγραφη αρχαιοελληνική ονομασία του εγχειρήματος του: «Σχέδιο Δημοκίδης» (έγραψε στο Twitter του) για να συμπληρώσει ως ξερόλας:
«Γιατρός της Αθήνας του 6ου Αιώνα». Οι γνωρίζοντες βέβαια κάγχασαν και του απάντησαν επίσης μέσω Twitter: «Δημοκήδης, τρομάρα σου, που μας το παίζεις και αρχαιολάτρης. Δημοκήδης, γιατρός, γιός του Καλλιφώντα από τον Κρότωνα και όχι από την Αθήνα!» (σημ. δική μου: Δημο-κήδης από το ρήμα κήδομαι “μεριμνώ, φροντίζω” όπως και “κηδεμόνας”). Και αντί να ζητήσει συγνώμη και να το διορθώσει, πώς απάντησε στο λάθος του ο ξερόλας υπουργός; Με χειρότερο λάθος: «Ζευς Κρονίδης στον Όμηρο. Άρα οι δύο γραφές ορθές. Επέλεξα την πιο εύκολη στο μάτι του σημερινού Έλληνα» (!)

Το Βερολίνο σπρώχνει την κυβέρνηση στον γκρεμό ...

Tης Aγγελικής Σπανού

Με μια βόμβα στα χέρια θα έρθουν το Σεπτέμβριο στην Αθήνα οι επικεφαλής του κλιμακίου της Τρόικας: Οι πιστωτές έχουν ήδη αποφασίσει να ζητήσουν την ψήφιση νέων δημοσιονομικών μέτρων μέχρι το τέλος του έτους για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού της διετίας 2015-2016. Η...

κυβέρνηση απαντά ότι "η παρούσα Βουλή δεν πρόκειται να τα ψηφίσει" και ένα άγριο διαπραγματευτικό παιχνίδι ξεκινά πριν καν σχηματιστεί η νέα γερμανική κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 22ης Σεπτεμβρίου.
Με αλλα λόγια, οι εταίροι θα μιλούν για τα ελλείμματα (ζητώντας κάλυψη) και η κυβέρνηση θα μιλά για το χρέος (ζητώντας ρύθμιση). Η Τρόικα θα απαιτεί ανάληψη νέων μνημονιακών δεσμεύσεων και η εγχώρια ηγεσία θα την εγκαλεί ότι παίζει με την πολιτική σταθερότητα. Α. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος αντιλαμβάνονται ότι είναι η τελευταία τους ευκαιρία να δείξουν στη δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία ότι υπάρχει προοπτική εξόδου στις αγορές, επομένως ότι τελειώνει ο εφιάλτης, και αναζητούν τρόπους απόκρουσης των γερμανικών και κοινοτικών σχεδιασμών για το ελληνικό ζήτημα.

Θα τους πάρουν με τις πέτρες!



Tου Γιάννη Λαϊνιώτη

Θα τους πάρουν με τις πέτρες! Η συγκυβέρνηση της τρόικας του εσωτερικού προσπαθεί με διάφορα τερτίπια να προετοιμάσει το έδαφος για τη νέα αφαίμαξη των Ελλήνων που έρχεται από τον Σεπτέμβριο. Οι κατασχέσεις και το χτύπημα στο σφυρί των σπιτιών χιλιάδων οικογενειών έχουν ήδη δρομολογηθεί, το ίδιο και τα νέα σκληρά οριζόντια μέτρα που πιστεύουν οι τροϊκολάγνοι ότι θα επιβάλουν για μια ακόμη φορά σε ένα λαό που έχουν στραγγαλίσει και πού δεν έχει πλέον τίποτα να δώσει. Εκτός από επικίνδυνοι, είναι και κρετίνοι.

Στη Βουλή δικογραφία και για τον τ. υπουργό του ΓΑΠ Σαχινίδη!! Και τον Ζανιά (αυτός δεν διόριζε συνεργάτες του κολλητού του Παπανδρέου;)

Στη Βουλή δικογραφία για Σαχινίδη και Ζανιά

ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΣΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ!

Κ.Π. 

Σε σκανδαλώδη υπόθεση η οποία προκάλεσε ζημία του ελληνικού Δημοσίου ύψους 7.5 εκατ. ευρώ και άνω και ευνόησε συγκεκριμένους επιχειρηματίες, εμπλέκονται -μεταξύ άλλων- οι δυο πρώην υπουργοί Οικονομικών, κ.κ. Φίλιππος Σαχινίδης και Γιώργος Ζανιάς.

Η εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος η οποία διερεύνησε την υπόθεση «χαριστικών» δανείων αλλά και υπόπτων διαγραφών σε δυο -τουλάχιστον- εταιρείες απέστειλε τη δικογραφία -αμελλητί, όπως προβλέπεται από το Νόμο κατ΄εφαρμογή του άρθρου 86- προκειμένου να διερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες των δυο πρώην θεματοφυλάκων της Ελληνικής Οικονομίας. Ως είθισται στο παραπεμπτικό σημείωμα δεν ονοματίζονται οι δύο πρώην υπουργοί, απλά καλείται η Βουλή να αναλάβει τη διερεύνηση ευθυνών πολιτικών προσώπων. 

ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΜΑΡΑ! ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΤΑΞΙ ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

Σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" τόσο στο πρωτοσέλιδό της όσο και σε ολοσέλιδο ρεπορτάζ στην 3η σελίδα, αναφέρει πως η κυβερνητική αδιαφορία δημιουργεί νέες γκρίζες ζώνες, αυτή τη φορά στην ηπειρωτική χώρα. 
Πάνω από 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα στα ελληνοαλβανικά σύνορα εγκαταλείπονται στην δικαιοδοσία των Αλβανών! "Πρόκεται για μέιζον εθνικό θέμα το οποίο εγγίζει τα όρια της εσχάτης προδοσίας" όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η εφημερίδα και προχωρεί στο ρεπορτάζ:

"Ο λόγος για την περιοχή Φλιατών και το χωριό Αμπελώνας (Πόβλα) όπου το ελληνικό τελωνείο δεν έχει κατασκευαστεί πάνω στη γραμμή των συνόρων, αλλά 7,5 χιλιόμετρα πιο μέσα!

Η αναφορά – βόμβα στον σκληρό δίσκο των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2007.



24/7/2007 – δεν ξεχνώ την σφαγή
Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.

Αυτή είναι η επίμαχη αναφορά στα περιβόητα Intelligence Reports τα οποία βρέθηκαν στο αρχείο του καθάρματος. Όπως βλέπετε το κείμενο, αναφέρεται ως “επιστολή που έλαβαν δεξιά υψηλόβαθμα στελέχη”, μετά την αναγγελία των πρόωρων εκλογών…

"Η Ανατροπη είναι θέμα ημερων ,και όχι μηνών πλέον"


Του Κώστα Παντελάκη

"Η Ανατροπη είναι θέμα ημερων ,και όχι μηνών πλέον"
Η μετατροπή του άυλου χρήματος σε ποιότητα αγαθών,δίνει ουσιαστική εξουσία στους ολιγάρχες.
Οι διεθνεις αγορες δημιουργούν στις χωρες "θυματα", πλασματικές ανάγκες, υπερκατανάλωση,τις δανείζουν τοκογλυφικά ,και σε περιπτωση αδυναμίας αποπληρωμής των χρεών,ακολουθει κατάσχεση σε είδος.
Τελευταιως, γίνεται χρήση της λέξης «ξεκίνημα» ή «έναρξη απελευθέρωσης πλειστηριασμών από εκείνους που έχουν και δεν πληρώνουν ή καλύπτονται δολίως».
Έναρξη σημαινει οτι:Οταν τελειώσουν με εκείνους, θα γυρίσουν και θα μας πουν, οτι ήρθε η ώρα να μελετηθούν και οι πλειστηριασμοί για εκείνους που όντως δεν έχουν (ούτε και καλύπτονται με δόλο).Θα πρέπει να χάσουν την πρώτη τους κατοικία για το καλό του τόπου, εκτός αν είναι ανάπηροι, χανσενικοί, βαριά άρρωστοι, με πέντε παιδιά κλπ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΤΣΙ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ! ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! Δείτε τα βίντεο αν το αντέχετε!


 Έναν χρόνο και πλέον μετά τις Εκλογές του 2012  και αποκαλύπτουμε τα BINTEO-NTOKOYMENTA των φοβερών προεκλογικών
υποσχέσεων Σαμαρά, με τις οποίες κέρδισε την πλειοψηφία η ΝΔ!
   Τι έταζε τότε και τι έγινε μέχρι σήμερα στις άδειες τσέπες, στις απελπισμένες καρδιές των Προδομένων Ελλήνων! Πώς ξεγέλασαν Πολυτέκνους, Στρατιωτικούς, Αστυνομικούς, Συνταξιούχους, Ανέργους, όλους μας!

Μας κοροϊδεύει κι από πάνω ο Καλαματιανός-Σαμαράς: Να τελειώνουμε με την τρόικα…

Σαμαράς: Να τελειώνουμε με την τρόικα…

Σε εθνικό διακύβευμα αναδεικνύει ο Αντώνης Σαμαράς τη στρατηγική απεμπλοκής της Ελλάδας από τον μηχανισμό στήριξης των Μνημονίων, και την απεμπλοκή από την τρόικα, με επιστροφή στις αγορές για απευθείας δανεισμό, μέσω της επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος.

Τσίπρας: Θέλουν να μας κάνουν Μεξικό


Εξαπέλυσε επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη τον οποίο χαρακτήρισε «τηλεπωλητή» - Στην Ελλάδα εφαρμόζουν το «Σχέδιο Κόμπρα» της Ανατ. Γερμανίας για την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας

Πάνω από 321 δισ. ευρώ το ελληνικό δημόσιο χρέος

dhm

Έντονος είναι ο προβληματισμός στο οικονομικό επιτελείο, καθώς το δημόσιο χρέος ξεπέρασε τα 321 δισ. ευρώ στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2013, ύψος μεγαλύτερο από το χρέος που είχε η Ελλάδα το 2009, προτού ξεσπάσει η κρίση.

«Γιε μας… Για την πατρίδα τα νιάτα σου!»


Τέτοιες μέρες, πριν 3 χρόνια, μια μάνα θρηνούσε την απώλεια του παιδιού της. Στις 19 Αυγούστου 2010, ο σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού Γιώργος Λυκάκης έπεσε στο κενό από ύψος 22 μέτρων στη δύσκολη δοκιμασία της «αράχνης», κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του, στη Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών.

Ο Μελισσανίδης, το Μαξίμου και το «δώρο» του ανταγωνιστή…

Ο Μελισσανίδης, το Μαξίμου και το «δώρο» του ανταγωνιστή…

Τι μπορεί να ενώσει την «Αυγή» και τα «Παραπολιτικά»; Μα φυσικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης! 
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι διαμάχες που παρατηρούνται στον εφοπλιστικό χώρο, έχουν άρωμα ποδοσφαίρου και βαθύτερα αίτια σφοδρότατες αντιδικίες με ύβρεις ακόμη και απειλές για το μοίρασμα της πίτας στο εμπόριο πετρελαίου.

Η ράτσα σου γεννήθηκε να πολεμάει το αδύνατο και να το νικάει


Δείτε πως έχει το πράμα.
Στην αρχή σε αγνοούν.
Στη συνέχεια σε κοροϊδεύουν.
Μετά σε πολεμούν.
Στο τέλος νικάς.

Πνίγηκε στα πετροδόλαρα το Μέγαρο Μαξίμου!


Γεύση από χίλιες και μία νύχτες πήρε τη Πέμπτη το απόγευμα ο Σαμαράς καθώς τον επισκέφθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Σαουδάραβας πολυδισεκατομμυριούχος Al-Waleed bin Talal.
Ο πρωθυπουργός που τρώει στη μάπα τον Λαζαρίδη, τον Μπούρα και τον Σταμάτη χάρηκε ιδιαίτερα για την νοερή στιγμιαία απόδραση πλούτου. 

1000 ξενοδοχεία στο σφυρί

κοινωνικός τουρισμός

Στο σφυρί αναγκάζονται να βγάλουν πολλοί ξενοδόχοι…τις τουριστικές τους επιχειρήσεις καθώς αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά, στον απόηχο μιας σεζόν που ο κλάδος αναμένεται να καταγράψει μεγάλες απώλειες.
Περισσότερα από 1.000 ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα, μεταξύ αυτών και πολλά στη Κρήτη πωλούνται μέσω αγγελιών σε sites και μεσιτικά γραφεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, όμως το ενδιαφέρον υποψηφίων αγοραστών είναι ακόμα χαμηλό, ενώ παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι το μειωμένο ενδιαφέρον οφείλεται στις υψηλές τιμές πώλησης.

Η ανατομία ενός εγκλήματος…


του Αυγερινού Χατζηχρυσού
Την 1η Ιουλίου 2011, με τον νόμο 3986, συστάθηκε η εταιρεία με την ονομασία «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.» (εφεξής ΤΑΙΠΕΔ), στην οποία μεταβίβασαν το σύνολο της περιουσίας του Δημοσίου χωρίς ανταλλάγματα. Ο σκοπός ήταν «ιερός» – να πωληθούν και να αξιοποιηθούν τμήματα της δημόσιας περιουσίας, ώστε ο ελληνικός λαός να ελαφρυνθεί από το υπέρογκο χρέος. Όμως σε μια χώρα που ανθεί η διαπλοκή, η εγχώρια αλλά και η πρόσφατα αλλοδαπή ελίτ των πολυεθνικών, σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία, αναζητεί τρόπους ώστε να πληρώσει το ελάχιστο ή ακόμη και μηδενικό τίμημα.

Μόνο στα λόγια έπεσε ο ΦΠΑ

Μόνο στα λόγια έπεσε ο ΦΠΑ

Σε παταγώδη αποτυχία οδηγείται, προς το παρόν, η πιλοτική μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13%, καθώς μόλις δύο στις δέκα επιχειρήσεις μείωσαν τις τιμές τους, και μάλιστα στο 75% των προϊόντων τους, σε ποσοστό που κατά μέσο όρο δεν ξεπερνά το 6%.

Η Κόλλια ρίχνει πόρτα,στους προσκυνημένους του μνημονίου.



Η αντιπρόεδρος της Βουλής και πρωτοκλασάτο κοινοβουλευτικό στέλεχος, των Ανεξάρτητων Ελλήνων κα. Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά,κάνει γνωστό σε όλους τους τόνους πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής της,στην Ν.Δ ένα κόμμα που υπηρετεί μαζί με ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ την μνημονιακή πολιτική εντολοδόχων.
Παραμένει πίστη, στα ιδανικά των Ανεξάρτητων Ελλήνων και στους πολίτες που την εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, έως ότου ελευθερωθεί η πατρίδα από τα δεσμά που οδήγησαν την Ελλάδα οι μνημονιακές παρατάξεις.
Καλεί όλους τους Έλληνες ψηφοφόρους , να συμμετέχουν και να στηρίξουν την προσπάθεια των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις πιθανές εκλογές του φθινόπωρου έτσι ώστε να υπάρξει δυνατή εκπροσώπηση του κόμματος 

Τα ως άνω συζητούσε η βουλευτής με πολίτικους συνεργάτες και ψηφοφόρους της στην Αθήνα ,στο πολιτικό της γραφείο.

H ελευθερία και η προκοπή δε χαρίζονται. Κερδίζονται!

grothia-1

του Στρατή Μαζίδη 
“Η ελευθερία και η προκοπή δε χαρίζονται. Κερδίζονται” για να οικειοποιηθώ ή να πάω λίγο παρακάτω το κλείσιμο του άρθρου του Θόδωρου Κατσανέβα που προηγήθηκε λίγη ώρα νωρίτερα. 

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ανακαλύψαμε τον τρόπο με τον οποίο θα κάνει απολύσεις στην Υγεία ο Άδωνις χωρίς να δίνει και αποζημίωση! Το 'βλεπες. Το ΄παιξες;

Ανακαλύψαμε τον τρόπο με τον οποίο θα κάνει απολύσεις στην Υγεία ο Άδωνις χωρίς να δίνει και αποζημίωση! Το 'βλεπες. Το ΄παιξες;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει πολλάκις δηλώσει ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανείς εργαζόμενος σε νοσοκομεία. Αλλά ως έμπορος και ραδιούργος βρήκε τη λύση! Σας δείχνουμε με ντοκουμέντα πώς θα κάνει απολύσεις ο Άδωνις!

''Δεν ντρέπεστε τραμπούκοι;''


«Το ΔΝΤ έβγαλε νέα βαθυστόχαστη έκθεση για την αποτυχία του Ελληνικού προγράμματος (το οποίο επέβαλε το ίδιο το ΔΝΤ με εκπρόσωπό του τον "οικονομικό εκτελεστή" Πωλ Τόμσεν)», τονίζει σε δήλωσή του για τη νέα έκθεση του Ταμείου, ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ. 

ΠΕΘΑΝΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

 

 Στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου, από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου στο Βόλο, η κηδεία της Μισελίν Μαρία Χρυσοβελώνη
Σε ηλικία 86 ετών «έφυγε» από την ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής η μητέρα της Βουλευτού Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη, Μισελίν Μαρία.

Υπερπαραγωγή...η Νέα Μέρα ενός προδιαγεγραμμένου "θανάτου" από το φίλο του Χρήστο Ζ.

Το παιχνίδι των εντυπώσεων προσπαθεί να κερδίσει η παρέα του Χρήστου Ζώη...γιατί για το εκλογικό παιχνίδι το έχει χάσει πριν ακόμα κατέβουν στο γήπεδο...Προσπαθούν λοιπόν τα πληρωμένα φερέφωνα που επαγγέλλονται την πολιτική...να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα και μια αναμπουμπούλα με αποκλειστικό στόχο το να θολώσουν τα νερά ,να δημιουργήσουν τεχνητή ένταση ,μιας και ως γνωστό στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος. Ο Χρήστος Ζώης τον ξέραμε ως τώρα για ένα σοβαρό πολιτικό, δεν μπορούμε να εξηγήσουμε την σημερινή του μετάλλαξη.Ρε Χρήστο τα παλικάρια που σου φτιάχνουν την στρατηγική πολιτική και το γενικό σχεδιασμό σε οδηγούν στον όλεθρο δεν το βλέπεις; Ο ογκόλιθος της πολιτικής ο κ. Μανώλης Ιωάννης ενδιαφέρεται να χαρίσουμε χρήματα στον Άδωνι το λεβεντόπαιδο ενώ σε μια κρίση ειλικρίνειας παραδέχεται πως το μεγάλο του μαράζι είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο Πάνος Καμμένος.

Ευρωπαϊκή Ένωση και Ελλάδα: H δολοφονία ενός έθνους


Η Ελλάδα προορίζεται να γίνει το πεδίο δοκιμών των μεθόδων με τις οποίες μια χώρα μπορεί να οδηγηθεί στην απόλυτη καταστροφή… 

Της Anna Filimonova 
Κέντρο Στρατηγικών Μελετών της Μόσχας 
22 Αυγούστου 2013 
Στα τέλη Ιουλίου, οι υφυπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης ενέκριναν άλλη μια δόση δανείου προς την Ελλάδα: το ποσό των 6,8 δισ. ευρώ (ενώ στο παρελθόν είχε ανακοινωθεί ότι θα διατεθούν στην Αθήνα κονδύλια ύψους 8,1 δισ. ευρώ). Αρκετές ημέρες νωρίτερα, το Ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την πιο πρόσφατη από μια σειρά πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, η ψήφιση των οποίων αποτελούσε προαπαιτούμενο για τη παραλαβή δανείων από τους διεθνείς πιστωτές της χώρας: το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Για να προωθηθεί όσο γινόταν πιο σύντομα η νομοθεσία, οι βουλευτές κλήθηκαν εσπευσμένα από το Θερινό Τμήμα της Βουλής. Η ψηφοφορία αυτή ήταν η πρώτη «δοκιμασία αντοχής» για το νέο κυβερνητικό σχήμα, το οποίο ανέλαβε καθήκοντα στις 25 Ιουνίου, μετά την αποχώρηση του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) από το κυβερνητικό συνασπισμό με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. 

Οι "γαλάζιοι" κομάντο της νέας Δημόσιας Τηλεόρασης

 


Σκληρά "γαλάζια" στελέχη είναι μια σειρά από πρόσωπα που κάνουν κουμάντο στη νέα Δημόσια Τηλεόραση. Η ομάδα αυτή εκτός από έμπιστη της πολιτικής ηγεσίας, θα έχει και λόγο, ο καθένας από την πλευρά του και στην αξιολόγηση των αιτήσεων πρόσληψης, αναλαμβάνοντας παράλληλα και "μυστικές" αποστολές, ώστε η νέα Δημόσια τηλεόραση,

Ποιοι και γιατί θέλουν να βγάλουν "λάδι" τον Γ.Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ;;

 


Θύελλα αντιδράσεων πυροδοτούν δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο περί παραγραφής των αδικημάτων του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Διαρροές προσπαθούν να προκαταλάβουν την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου,. τονίζοντας πως τα μέλη του Δικαστικού συμβουλίου έχουν ήδη συνταχθεί υπέρ της άποψης πως έχουν παραγραφεί τα αδικήματα του πρώην υπουργού.

Τι εννοεί άραγε;

 

Βάσιμες υποψίες υπάρχουν ότι πιασαν την "Μπουμπού".....
και ζητούν "Λύτρα''.
Αφορμή έγιναν δηλώσεις και συνθήματα που διακινούσε,
μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης...
και σε γαλάζιο μπλοκ που το χει α- πληρώτο κιόλας.

Το μνημόνιο Νο 4

 


Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι παράγοντας ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας που στηρίζεται στο κράτος δικαίου. Θεμελιώδεις αξίες της είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η ελευθερία, η δημοκρατία, η ισότητα, ο σεβασμός και η προαγωγή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ
καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια υπέρ της διαφάνειας και της δημοκρατικότητας των θεσμικών της οργάνων.

ΒΟΜΒΑ: "ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ"-ΛΙΑΝΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

soybaltzi 

ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ;

ΑΝΕΛ κατά Γεωργιάδη


 


 Στην Ελλάδα της δημοκρατίας και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η κοινωνική δικαιοσύνη της Κυβέρνησης εξαντλείται στους λαθρομετανάστες.!!

Χαλάει τα σχέδια Σαμαρά η απειλή για νέο Μνημόνιο

 

 Εναν μήνα πριν από τις γερμανικές ομοσπονδιακές εκλογές, η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί με ανησυχία την κλιμάκωση της αντιπαράθεσης στη Γερμανία για την πορεία της Ελλάδας. Ηδη τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα αποτυπώνονται με τη σπέκουλα που άνοιξε γύρω από τα ομόλογα, ενώ τα σενάρια για νέο χρηματοδοτικό πακέτο, που πυροδότησε με τις δηλώσεις του ο Β. Σόιμπλε και επιβεβαίωσε η καγκελάριος Μέρκελ, απειλούν να τινάξουν στον αέρα τον σχεδιασμό του Αντ. Σαμαρά.

Πόλεμος στα χαρακώματα για Καμμένο και Ζώη!

 

Tροπολογία με την οποία ζητούν  να καταργηθεί η κρατική επιχορήγηση στα Ιδρύματα των Κομμάτων και τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν να αποδοθούν σε δομές του Υπουργείου Υγείας όπως το Παιδικό Χωριό SOS, το Άσυλο Ανιάτων κλπ κατέθεσαν πριν από λίγο στη Βουλή οι βουλευτές της "ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ" Γιάννης Κουράκος και Νίκος Σταυρογιάννης με την τροπολογία να συνυπογράφεται από τους ανεξαρτήτους Νίκο Νικολόπουλο και Γιώργο Κασαπίδη.

Ο στίχος του Καπερνάρου για τον Κεδίκογλου

o-stixos-toy-kapernaroy-gia-ton-kedikogloy 


Τις... ποιητικές του ικανότητες αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος
Συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής ο κ. Καπερνάρος άκουσε την συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και κατόπιν ζήτησε το λόγο από τους παρουσιαστές προκειμένου να απαντήσει με ένα στιχάκι στα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Το κορίτσι του Κασιδιάρη στο μεροκάματο

 

 Μπορεί η ίδια να «στέφθηκε» πριν μερικά χρόνια miss Τουρισμός, αλλά ο χώρος του μόντελινιγκ δεν φαίνεται να την ενθουσιάζει πια.

Στο σφυρί 7.000 ακίνητα!

Στο σφυρί 7.000 ακίνητα! 


Από τον Ιανουάριο του 2014 μπαίνει τέλος στην οριζόντια απαγόρευση πλειστηριασμών για ακίνητα μέχρι 200.000 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση εκτιμά ότι θα εντοπίσει δανειολήπτες, οι οποίοι αν και έχουν 3 ή 4 ακίνητα και υψηλά εισοδήματα, δεν πληρώνουν καλυπτόμενοι από την απαγόρευση.

ΒΟΜΒΑ! Αποχωρεί και ο Μπόμπολας από το MEGA, το κανάλι περνάει σε Γερμανούς!

boloas_psiharis 

Μετά την αποχώρηση Βαρδινογιάννη ένα βήμα από την έξοδο από το μετοχικό σχήμα του Mega βρίσκεται και η οικογένεια Μπόμπολα.
Αυτή τη φορά o κίνδυνος έρχεται απο το εξωτερικό (βλέπε Γερμανία, όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω) και όχι απο την εγχώρια κυβέρνηση (π.χ κυβέρνηση Καραμανλή και η απειλή του βασικού μετόχου που προσδιορίζει τις κινήσεις, ποιος δεν θυμάται την αποτυχημένη απόπειρα εξαγοράς του ΠΗΓΑΣΟΥ από την Γιάννα και τον Θόδωρο Αγγελόπουλο.

Ο Μαριάς για το νέο πακέτο βοήθειας

Ο Μαριάς για το νέο πακέτο βοήθειας  

 «Το επαπειλούμενο τρίτο δανειοδοτικό πακέτο, με σπόνσορα τον Σόιμπλε, είναι η μέγιστη απόδειξη της αποτυχίας της συνταγής του μνημονίου, για την οποία το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με την έκθεσή του

Το ΦΕΚ της οικογένειας Κλικλίκου…

ΤΥΧΑΙΟ;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ





olympia.gr

Πούτιν: Μην επενδύετε στην Ελλάδα, ειναι προβληματική χώρα με οικονομικά προβλήματα

Πούτιν: Μην επενδύετε στην Ελλάδα, ειναι προβληματική χώρα με οικονομικά προβλήματα

«Ακυρο» στις επενδύσεις στην Ελλάδα βάζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος υποστηρίζει πως δεν υπάρχει λόγος να επενδύουν οι Ρώσοι επιχειρηματίες στην Ελλάδα λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα και τους καλεί να επενδύσουν στη Ρωσία, αφήνοντας αιχμές για τον ομογενή επιχειρηματία Ιβαν Σαββίδη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

Η Eurobank δέχεται και τάφους δανειοληπτών για υποθήκη...Δεν είναι φάρσα!


Το γεγονός που θα περιγράψουμε είναι 100% αληθινό, και καταγγέλθηκε σε εμάς, από άνθρωπο που τον ξέρουμε και προσωπικά.

Σε μεγάλη πόλη της περιφέρειας, υπάλληλος της Eurobank, καλεί τηλεφωνικά δανειολήπτη του οποίου η οφειλή έχει καταστεί ληξιπρόθεσμη, να περάσει από το κατάστημα της τράπεζας, για να δουν το θέμα της οφειλής.

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΣΑΣ...


ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ
ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ
ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
«ΟΙ ΑΝHΜΠΟΡΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΕΞΟΔΩΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΣΑΣ»
Στον Καιάδα της ανυπαρξίας καταδικάζει για μία ακόμα φορά με τις αποφάσεις της η γαλαζοπράσινη μνημονιακή συγκυβέρνηση πληθώρα καρκινοπαθών, που αδυνατώντας να καλύψουν τα έξοδα μετάβασής τους στα κατά τόπους ακτινοθεραπευτικά κέντρα, βρίσκονται σε τροχιά του απόλυτου κινδύνου.

Μπουτάρης: Ήμουν ΠΑΣΟΚτσής και τώρα είμαι φιλελεύθερος προοδευτικός

Μπουτάρης: Ήμουν ΠΑΣΟΚτσής και τώρα είμαι φιλελεύθερος προοδευτικός

Την απόφασή του να είναι και πάλι υποψήφιος για το Δήμο της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας κ. Γιάννης Μπουτάρης.
«Τώρα που την έμαθα τη δουλειά του Δημάρχου θα είμαι και πάλι υποψήφιος, αλλά χωρίς στη στήριξη κόμματος», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης