Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Καρφί Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Δεν με ενδιαφέρει αν είναι άθεος, με ενδιαφέρει αν έχει κολλήσει κανένα ένσημο

Καρφί Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Δεν με ενδιαφέρει αν είναι άθεος, με ενδιαφέρει αν έχει κολλήσει κανένα ένσημο 

Λάδι στη φωτιά που άναψε η χθεσινή δήλωση του υπεύθυνου Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, πως «ο Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος», ρίχνει η σημερινή τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας,  την οποία εκλήθη να σχολιάσει, σήμερα, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε ραδιοφωνική συνέντευξη. Αντί άλλου σχολίου επέλεξε να παραπέμψει στην κατάσταση ενσήμων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε «Δεν με ενδιαφέρει αν ο Τσίπρας είναι άθεος, με ενδιαφέρει αν έχει κολλήσει κανένα ένσημο».
Στην εκτενή συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε ότι «έχει τελειώσει η εποχή των οριζόντιων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, αυτό το λέμε με απόλυτη σαφήνεια» καθώς και ότι βάσει των συμφωνηθέντων πρέπει να αποχωρήσουν από το δημόσιο 15.000 άνθρωποι μέχρι το τέλος του 2014. Επεσήμανε ότι θα υπάρξουν ισοδύναμες προσλήψεις.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι όταν ολοκληρωθεί η έρευνα ελέγχου των πλαστών πιστοποιητικών και των παράτυπων μετατροπών των συμβάσεων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου, θα εκπλαγούμε όλοι από το βαθμό της ασυδοσίας.
Αναφερόμενος στους υπό κατάργηση φορείς του Δημοσίου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η συζήτηση για τους καταργούμενους φορείς πηγαίνει πίσω πολλά χρόνια υπήρχαν οι λίστες, δεν υπήρχε πολιτική βούληση. Όταν λεμε κατάργηση εννοούμε το κλείσιμο, μιλάμε πάντα για ΝΠΙΔ. Τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ας κλείσουμε πλεονάζοντες οργανισμούς που είναι πολυτέλεια για σήμερα» τόνισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου