Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Με «καλάμια» δεν σώνεται η Ελλάδα !



Κατά συρροή εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού, εγκλήματα που θα γραφτούν σε μαύρες σελίδες στην Ιστορία μας. Εγκλήματα που οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία, στην φτώχια, στην απόγνωση και ακόμη περισσότερους, ιδιαίτερα νέους, σε μια ανέλπιδα καθημερινότητα.
Αν αυτό δεν είναι εξόντωση ενός πολιτισμού που ήδη τον είχαν αποδυναμώσει εξαθλιώνοντας την παιδεία του τότε τι είναι ? 

Πάρτε το είδηση δεν καταρρέει μόνο η οικονομία μας, καταρρέει η Ελλάδα και μαζί της κι ο πολιτισμός μας, ένας πολιτισμός που πέταξε έξω από την χώρα κατακτητές και εισβολείς, ένας πολιτισμός που ένωνε πάντα τους Έλληνες στα δύσκολα και περιφρουρούσε την δημοκρατία και την ελευθερία μας. 

Τελικά αυτό που δεν κατάφεραν μέσα στους αιώνες οι κατακτητές και οι εισβολείς το κατάφεραν οι πολιτικοί μας και οι Βορειοευρωπαίοι συνεργάτες τους σήμερα.

 Και ενώ ο πολιτισμός μας καταρρέει, ο λαός μας υποφέρει, η εθνική μας κυριαρχία χάνεται και η δημοκρατία δολοφονείται, η Χρυσή Αυγή περιφέρει το σάπιο σαρκίο της στα τηλεοπτικά κανάλια δημιουργώντας ακόμη περισσότερους οπαδούς που ανόητα πιστεύουν ότι είναι ένα βαθιά αντισυστημικό κίνημα και η μόνη λύση.
Πως είναι δυνατόν Έλληνας να είναι τόσο ανόητος και τυφλός ?
Να άλλη μια τρανή απόδειξη ότι οι αρχές και οι αξίες του Ελληνικού πολιτισμού είναι υπό κατάρρευση  !

Και μετά από αυτό τον βαρύ και μακρύ πρόλογο θα αναρωτηθώ πως μπορεί να υπάρχουν πολιτικοί του δημοκρατικού αντιμνημονιακού χώρου που ασχολούνται με την εσωκομματική καριέρα τους και ισχυροποίηση τους και με το υπερτροφικό εγώ τους και όχι με τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων που τους ψήφισαν ?

Ποιον απασχολεί αν η κ. Μακρή αδικήθηκε από τον κ. Γιοβανόπουλο και την κ. Χρυσοβελώνη, ποιος άραγε δεν κοιμάται επειδή ο κ. Κουίκ ζήτησε την παραίτηση των δυο προαναφερθέντων, ποιος χάνει την όρεξή του και δεν τρώει εάν ο κ. Καπερνάρος και η κ. Γιαταγάνα υπέγραψαν ένα e-mail παραπόνων ?
Πως όλα αυτά μπορούν να σώσουν την Ελλάδα και να δώσουν ελπίδα στον Έλληνα άνεργο ?

Ας παραδειγματιστούν από τον πρόεδρό τους και ως ώριμοι, έντιμοι, άξιοι και ικανοί εκπρόσωποι όσων τους ψήφισαν, ν’ αφήσουν το μακρύ καλάμι και να αγωνιστούν εντός βουλής απέναντι στους αδίστακτους «φονιάδες» και εκτός βουλής δίπλα στον λαό για την σωτηρία και ευημερία αυτού του τόπου.

Και τελειώνω με ένα μήνυμα που βγαίνει μέσα από όλες τις Ελληνικές καρδιές με παραλήπτη όλο τον δημοκρατικό αντιμνημονιακό πολιτικό χώρο «Βάλτε στην άκρη τα εγώ σας και ενωθείτε για να αποκαταστήσετε την δημοκρατία, την δικαιοσύνη και να δώσετε ελπίδα στα νιάτα αυτής της χώρας». 

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται «καβαλημένους», η Ελλάδα χρειάζεται γενναίους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου